Gdzie są prawdziwe metale. Strona: 3

Dodano: 2011-12-09 07:44

Rochu napisał(a):
Prawdziwi metale lądują na tym blogu
http://metalsucks.blogspot.com/?zx=90cf71dd6514baf6

Świetny ten blog, ale się uśmiałam przy niektórych :)

Dodano: 2011-12-09 15:03

no ja sobie aż zapisałam w ulubionych<lol>

Dodano: 2012-01-02 22:12

Ja tam może jestem starym metalem lecz nie wiem czy dzisiejsi metale zachowywali się tak jak ja za młodu.
Ja za młodu uwielbiałem dużo pić, rozwalać butelki glanami i się bić z kim popadnie po pijaku i na trzeźwo, lecz najczęściej po pijaku bo w 1990 roku trudno było spotkać wieczorem trzeźwego metala:D
Ja tam tak wspominam ciężkie życie metala:D
Agresywna muzyka, dużo chlania, ciężkie buty czarny bomber na grzbiecie i jedziesz!:D

Dodano: 2012-01-08 00:34

O, jaka szkoda, że założycielka tematu usunęła konto, taki Prawdziwy Metal się tu objawił :)

Dodano: 2012-01-08 01:59

Prawdziwa inteligencja z parweniuszami nie przestaje. :)

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

GDZIE SĄ PRAWDZIWE METALE Dodano: 2013-05-31 16:58 Zmieniono: 2013-05-31 17:02

Alpha-Sco napisał(a):
Na tablicy Mendelejewa.

Pierwsza reakcja to śmiech, zaskoczyło mnie to co przeczytałem, a miałem już pisać że "prawdziwe Metale" sa w podziemiach :D

Czasami warto uciec od zycia...

otóż nie ma Dodano: 2015-01-14 01:32

wszystkie kopalnie w polsce pozamykali.

Nothing ever lasts forever.

Dodano: 2015-01-15 15:40

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Ostatnio w święta jak zwykle gadałem z bratem i jego kumpel, już w sumie od ponad 15 lat, a mój znajomy, który skończył kiedyś wydział metalurgii na polibudzie w Czewie jakoś w zeszłym roku wybudował dom niedaleko Blachowni pod Częstochową i wprowadził się tam z rodziną

Muszę kiedyś odświeżyć z nim kontakt, zwłaszcza że są tam fajne tereny rowerowe, ale jeszcze nie skończyłem obliczeń optymalizacji wykorzystania zasobów energetycznych uwzględniających wszystkie rodzaje energii, no i projekt konstrukcji wiatraka w powijakach, hyhy, więc póki co nie byłoby o czym gadać

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło