Pokemony Dodano: 2006-11-12 00:20
Nie wiem czy ten/taki temat już jest na forum ale to nic. Jak coś to proszę się nie bać i ten temat rozj*** popsuć ^^
Tak więc:
O CO CHODZI? POKEMONY NA DP???????????? to taki żart? hmm... śmieeeszne!
Nie dość że w TV pokemony, dzieci biegają z pokemonami, na gg też pokemony (emotki khy khy jak zwał tak zwał)... wrrrr... no co się dziejeeee????? Otworze lodówkę a tam pokemon, co?
Ok pikatchu (czy jak to tam się pisze) jest słodki ^^ No ale nie tak słodki jak kooooooooth ^^ ha!
Aha a dynia na halloween była spoko ^^
Ooooo... lubię nietoperze... mogą być nietoperze ^^ O!
A więc ktoś mi odpowie o co chodzi? xD
Dodano: 2006-11-12 00:57
ja Tobie odpowiem - Pokemonki są z okazji urodzin Alphar :)
Dodano: 2006-11-12 01:44
nie znam kulisów tej historii :lol: ale są rozczulające, takie mhhhroczne, gothhhyckie, czarno-białe "marmurki" i nagle............. :lol: :lol: :lol: :wink:
Dodano: 2006-11-12 02:20
eeee.... to miiiilusie z Amorphousa strony ale... eee... no....yyy... ok róże, jakieś kwiatki coś. ok , rozumiem. ale pokemony? hmm... ==" No ale pikatchu jest spoko jak już mówiłam
mrrau
Dodano: 2006-11-12 02:58
ooooo to ja poproszę o Misia Uszatka! albo o Krecika....... na swoje urodzinki rzecz jasna...... może nasz Pan i mnie nagrodzi :) :wink:
Dodano: 2006-11-12 05:08
Pokemony - kojarzą mi się z modą, mentalnością tłumu, ograniczonymi dziećmi, komerchą i powtarzalnością, a słodkie mi się nie wydają...
A, jeszcze z takimi landrynami kręcącymi na wsystkie strony swoją tylkną częścią ciała...
Nie, nie lubię pokemonów... Może dlatego nawet ich nie zauważyłam - mój umysł odrzuca to, czego nie może znieść...
Ale niech se będą, skoro ich nie zauważam nawet.
Alphar - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję,że chociaż y cieszysz się z tej nowej ozdoby forum. 
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-12 12:26
| Morgana napisał(a): |
| Pokemony - kojarzą mi się z modą, mentalnością tłumu, ograniczonymi dziećmi, komerchą i powtarzalnością, a słodkie mi się nie wydają...
A, jeszcze z takimi landrynami kręcącymi na wsystkie strony swoją tylkną częścią ciała... Nie, nie lubię pokemonów... Może dlatego nawet ich nie zauważyłam - mój umysł odrzuca to, czego nie może znieść... Ale niech se będą, skoro ich nie zauważam nawet.
Alphar - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję,że chociaż y cieszysz się z tej nowej ozdoby forum. ![]() |
Zgadzam się, zgadzam, po trzykroć się zgadzam!!!
sesesese...
To ja proproszę czarne kotki i nietoperki na moje urodziny... A są one 10 stycznia xD (podaję, bo nikt chyba nie wie, nie podałam w profilu
) ^_^ A tak w ogóle to NIENAWIDZĘ swoich urodzin. Zawsze są spieprzone!!!! Więc może te ozdoby poprawią mi humor w dniu urodzin! ^^
Dodano: 2006-11-12 13:59
ja w takim razie prosze tez o cos na urodzinki :D tatusiu...coreczka ma urodzinki 25 grudnia wiec jakies plomyczki, albo kadzidelka z dymem tak jak pokemonki dla Hani.. :wink:
ploooooooooooszzzzzzzzzzzzzeeee:)
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuczanki dla Alphar z okazji urrrrrrrrroodzinek :D
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Dodano: 2006-11-12 15:40
Pokemony to mój i Phantoma znak firmowy.
Morgana nie bądź taka mroczna, bo zacznę się bać ^^
I to wcale nie był żart.
Cieszcie się, że strona nie zmieniła koloru na różowy ^^
Hawgh!
Dodano: 2006-11-12 17:36
Cieszę się, bo by mi chyba komputer wysadziło...
Ja jestem mroczna?
I kolejna osoba sie mie boi... <
łacze>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-12 17:37
| alphar napisał(a): |
| Pokemony to mój i Phantoma znak firmowy.
Morgana nie bądź taka mroczna, bo zacznę się bać ^^ I to wcale nie był żart. Cieszcie się, że strona nie zmieniła koloru na różowy ^^ Hawgh! |
hmm... różowy? w sumie hmmm nie wiem czy się ciesze że nie jest różowo. jest to dla mnie obojętne ^^ No ale cieszę się że dostałaś pokemnoki mamusiu ^^ :*:*:* mrrau mrrauuu mrau mrrruu mrrau =^.^= <mrrrruczydło>
BUZIACZKI:*:*:*\
Morgana - ja się nie boję <mruczy, łasi się> No już, już dobrze :* buźka
Dodano: 2006-11-12 20:02
Alphi.....pika, pika, pikachuuuuuuuuuuuuu....
pika, pika, pika chuuuuuuuuuuuuuuu... :lol:
to kubus jest jiglipufffffffffffff :wink:
Dodano: 2006-11-12 20:04
też już chciałam poruszyc ten temat, co tu jest grane???? Spoko, znak firmowy, ale ludzie, to może godzic w uczucia estetyczne innych :wink: :wink: :wink: lol
Dodano: 2006-11-12 20:10
I może prowadzić do nieodwracalnych urazów psychicznych i fizycznych (jak np ktoś wspadnie na ścianę, rozpłaszczy się i osunie po niej, gdzy będzie próbował uciekać....).
Dodano: 2006-11-12 20:30
ja jednak uwazam ze te pokemony sa slodkie:) lepsze one niz rozowa tapeta;/
Dodano: 2006-11-12 20:36
Lepsze - owszem. Ale słodkie..............?...............................
Dodano: 2006-11-12 21:48
Hmmm... zgadzam się z każdym po trochu hehehe...
mrrauuu.... hmm.. ja chcę pikatchu... będzie mi podgrzewał jedzenie itd hahahaha...
Różowa tapeta? cała różowa to chyba by mi nie odpowiadała... tak się nad tym zastanawiałam
Ale jakby była czarno różowa to spoko xD ^^
pozdrawiam ^^
Dodano: 2006-11-12 21:54
zejdźcie już z tych stworzonek ... ja ich też nie lubię, ale uszanujmy prezent urodzinowy :)
Dodano: 2006-11-12 22:09
Przecież szanujemy! 
Dodano: 2006-11-12 22:50
Czyżbyś urodziła się tego samego dnia, co moja dobra koleżanka? Jak miło! Bardzo lubię tą datę. 
Dodano: 2006-11-13 09:27
a ja też 13 ale innego miesiąca się urodziłam... i teraz będę obchodzić urodziny w piatek 
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-11-13 11:55
To na Darkplanet szykuje sie wtedy bardzo szczęśliwy piątek trzynastego i duże święto.
Wy nie życzycie sobie na tę okazję pokemonów, jak mniemam?