W sprawie ks Bonieckiego. Strona: 4

.. Dodano: 2011-11-27 13:53

Nadine1986- jesli chodzi o ortografie to chyba blado ta uwaga wypada, bo chyba masz zaniki pamięci.. Troche juz w tej materii pisałas i pokazałaś 'klase'w pamiętnym komentarzu! po 2 nigdy nie pisałem o sobie jako kims nieprzeciętnym. po 3 cenie otwarte umysły /jak ks. Boniecki/, które kształtują współczesna myśl a swe złośliwości zostaw dla siebie jesli nie masz nic cennego do powiedzenia..
p 4 byc może to co pisze ma jakąś wartosc ale to juz pozostawiam ocenie innych a nie cenzurze..

.. Dodano: 2011-11-27 13:55

ankh111 napisał(a):
Nadine1986- jesli chodzi o ortografie to chyba blado ta uwaga wypada, bo chyba masz zaniki pamięci.. Troche juz w tej materii pisałas i pokazałaś 'klase'w pamiętnym komentarzu! po 2 nigdy nie pisałem o sobie jako kims nieprzeciętnym. po 3 cenie otwarte umysły /jak ks. Boniecki/, które kształtują współczesna myśl a swe złośliwości zostaw dla siebie jesli nie masz nic cennego do powiedzenia..
p 4 byc może to co pisze ma jakąś wartosc ale to juz pozostawiam ocenie innych a nie cenzurze..

czy nazywanie kogoś "przeciętniakiem" tylko dlatego, że nie uważa danej umysłowości za geniusza, świadczy o "pokazywaniu" klasy? co do tekstów, radzę zalożyć prywatną stronke z blogiem, wrzucisz tam co zechcesz:)

.. Dodano: 2011-11-27 13:58 Zmieniono: 2011-11-27 19:56

'klase' pokazałaś w kwestii ortografii - przez litość nie zacytuje tu tego.. natomiast artykuł który ostatnio wstrzymano ma charakter blog..

ankh111 napisał(a):

które=one /sorry za błąd/

Dodano: 2011-11-27 15:08

@Nadine: Lewacy mnie przekonali. Paranoja. PS. Klasa jest określeniem dość arbitralnym. Ale może o niej świadczyć choćby nieużywanie argumentów ad personam, które w tej dyskusji Ty zapoczątkowałaś.

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

.. Dodano: 2011-11-27 17:33

ankh111 napisał(a):
'klase' pokazałaś w kwestii ortografii - przez litość nie zacytuje tu tego.. natomiast artykuł który ostatnio wstrzymano ma charakter blog..

@ankh111:Nie powiem, dlaczego, bo nie widziałam tekstu. Najlepiej w takich celach mieć własną stronę lub chociaż facebook, wtedy wrzucasz to, co chcesz.
Szarl: a jak ktoś ma argumenty ad personam do mnie, to jest dobrze? Chamstwo a szorstkość w dobrej wierze i temperament to jednak pewna różnica. :)

Dodano: 2011-11-27 19:58

Cztery posty "o skakaniu sobie do gardła" zostały zutylizowane. Od tej pory proszone są Panie o zachowanie peace & love :)

Miłego wieczoru :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło