Alucard Dodano: 2006-11-08 15:12
cze wszystkim!! ostatnio mam zajawkę na oglądanie jakichś dziwnych rzeczy w telewizji w związku z tym mam pyta nie:
czy jest ktoś w Poznaniu kto ma na płytkach wszystkie odcinki "Helsinga"?
jeśli tak to bardzo proszę o kontakt
PS mile widziane polskie napisy 
Dodano: 2006-11-08 22:20
Dodano: 2006-11-08 22:26
Też mam 8 odcinków i mam do nich polskie napisy. Jak za manga i anime nie przepadam to Hellsing jest zajebisty. Nosferatu Alucard,buhehehe :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-11-09 01:11
Właściwie to Możecie mieć wszystkie odcinki szybciej niż Potrafilibyscie wymówić "konstantynopolitańczykowianeczka".... Zakaładam że Posiadacie stały dostęp do neta...... Jest taka dość znana strona www.youtube.com ... na której jest masa anime, filmików, reklam, głupot itd...... Wszystkie odcinki Hellsinga również...Wystarczy wpisać w okno np "Hellsing 1". A swoją drogą .....Macie dobry gust ^_^
Dodano: 2006-11-09 03:37
Alucard rządzi! W mandze poczucie humoru, które niektórzy uwielbiają, mi raczej przeszkadzało, za to anime ma świetny klimat i duzo ładniejszą (dokładniejszą)kreskę. Muzyczka, sceny... świetne. A i tak wampirek wymiata, tajemniczy, łączący w sobie skrajności, połączenie frabiego z dzika bestią, sarkastyczny, tajemniczy, silny i... kawai! (nie wiem czemu większość osób uważa, że to określenie do niego nie pasuje). W każdym razie dla tej postaci warto zapoznać się z Hellsingiem, a fabuła, czarny humor, realia i akcja też niczego sobie. :)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-10 12:24
Morgana!!
Sam bym tego lepiej nie zrecenzowal!!
Kaze
dzięki za info
Draven
będziesz na Route66 w bazylu?? ja będę stal na bramce jakbyś mi mógl przynieść plytkę t o byloby siupel
Dodano: 2006-11-14 23:28
Pewnie wiecie że wychodzi Hellsing OVA
kontynuacja serii.
Mi jedynie przetrwał niewielki zbiór anime na DVD - niestey Hellsing był na dysku - spalonym dysku. :)
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-11-15 01:08
Hmmm...ja Ciebie depechemarku pamietam ze zlotu DePe z września. Co tu dużo mówić, Nosferatu Alucard, Integra, Victoria i Ferguson rządzą!
"God made me a cannibal to fix problems like you."