Mam do was pytanie. Strona: 1

MAM DO WAS PYTANIE Dodano: 2006-11-07 16:10

na pewno wszyscy (lub prawie wszyscy) słuchali Mocnych Nocnych w Bisie. fajnie było.... ja słuchalem krotko. grzesiek połatyński zafascynowal mnie tą muzyką. słucham własnie takiej muzyki od niedawna. szczerze mówiąc nie jestem jeszcze tak bardzo w niej zorietowany. i mam pytanie -może ktoś pamięta tytuł i wykonawcę ostatnie pieśni ksieżycowej, tej z ostatniej audycji. nagrałem ją sobie (jest super) ale nie znam wykonawcy ani tytułu. teraz gdy znalazłem tą stronę postanowiłem zapytac. z góry dziękuje! XYMOX.

"Niech Mrok bedzie z Wami"

Dodano: 2006-11-07 16:57

Odemnie taka mała rada...pisanie całego topicu z dużej litery nie sprawi ze ktos chętniej odpowie ci na twoje pytanie.

Chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć? Spytaj...

Dodano: 2006-11-09 13:34

W takim razie witaj w naszej społeczności. Nie potrafię Ci pomóc, ale próbuj dalej. Niestety musisz się przygotować, że będę się trafiać osóbki, takie jak pode mną, które będą przedstawiać ogólną niechęć. Kiedyś sama byłam początkująca. Zadałam na pewnym forum pytanko o C.O.F. i tamtejsze metaluchy okazały się być mało przyjemne… Jeśli chcesz edukować się, właśnie w „mroczną stronę” i nie tylko, to dobrze trafiłeś. Darkpalnet jest miejscem dosyć wszechstronnym (a nie widać na pierwszy rzut). Powodzenia!
:twisted:

Dodano: 2006-11-09 23:52

hmm może żeby ktoś ci mógł pomóc to napisz fragment tekstu (albo zanuć xD) :)

Dodano: 2006-11-14 11:31

ej! no chyba nie chcecie abym sie do Was zniechęcił??? podoba mi sie tu i nie zmieniajcie tego!!!

Dodano: 2006-11-15 19:05

No to gites. Sorki jeśli ktoś poczuł się urażony - kłaniam się nisko po samo mrowisko. :twisted:

xymox Dodano: 2006-11-15 19:24

moze zrob z tego mp3 i podeslij nawiasem mowiac sa gdzies w necie te audycje?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Re: MAM DO WAS PYTANIE Dodano: 2006-11-16 17:54

Xymox napisał(a):
może ktoś pamięta tytuł i wykonawcę ostatnie pieśni ksieżycowej

Opisz ten utwór. Jak został zagrany, z jakim gatunkiem muzyki go utożsamiasz.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Re: xymox Dodano: 2007-10-27 17:23

amorphous napisał(a):
moze zrob z tego mp3 i podeslij nawiasem mowiac sa gdzies w necie te audycje?

To będzie najszybszy sposób wydaje mi się...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-10-27 18:12

Hmmm... Ostatnie MN Grześka były rok temu w lipcu, ale poszperam w moich kasetach, czy przypadkiem nie nagrałam tej audycji. Chyba, że chodzi o stałą pieśń księżycową - "Bladerunner" Diary of Dreams.

Nie wywołuj żuka z soku.

Dodano: 2007-10-29 09:39

bladerunner to cover wiec nie pisz ze Diary of dreams bo Vangelis zaskarzy do sądu :lol:

Dodano: 2007-10-29 10:19

O.K., ale Grzesiek grał wersję DoD z tego, co pamiętam.

Nie wywołuj żuka z soku.

Dodano: 2007-10-29 14:11

już wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEAVES EYES - INTO YOUR LIGHT

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło