Mężczyzna... gatunek obcy.. Strona: 9

Dodano: 2011-09-23 17:23

CrommCruaich napisał(a):
Heh...nie wiem co powiedzieć. Kocham seks, ale również uwielbiam kobiety i to jest dla mnie po prostu przykład chamstwa i potraktowania panny jako przyrządu do masturbacji.

Jak znał byś kolesia to byś się nie zdziwił...on taki już jest...wielki, chamski wieprzak...to widać gołym okiem...ale nic na siłę...na mnie kiedyś tez próbował swoje sławetne teksty...nie zadziałały więc teraz ma szacun...i sie przyjaźnimy heheh

Dodano: 2011-09-23 17:25 Zmieniono: 2011-09-23 17:25

Nie chcę się wtrącać, ale przyjaciół to się raczej staranniej wybiera.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2011-09-23 17:30

arachne666 napisał(a):
Jeszcze jeden przykład latającej wręcz głupoty...byłam na imprezie zamkniętej pewnej lokalnej kapeli, gdzie wszyscy pili na umór i laska poderwana na wyżej wymieniony tekst, upiła się do nieprzytomności. A że była tak głupia, ze dała się wykorzystać jak była w stanie w miarę trzeźwym, to jak już była nieprzytomna. Ten sam koleś załatwił sprawę analnie a sprzęt wytarł w firankę po wszystkim. Osobiście uwielbiam tego kolesia, ale po tym wyskoku dostał ode mnie zjeb hehehhe

Mało śmieszne. Raczej żałosne.

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-09-23 17:39

CrommCruaich napisał(a):
Nie chcę się wtrącać, ale przyjaciół to się raczej staranniej wybiera.

Znam kolesia trochę lat i dał się poznać też z innej strony...może jego zachowania są nie raz chamskie i podłe ale jako kumpel jest wporzo.

Dodano: 2011-09-23 17:41

Nawiasem to co zrobił daje już podstawy do zgłoszenia gwałtu na policję.

Dodano: 2011-09-23 17:41

szarl napisał(a):
[quote:dea9e5cfc8="arachne666"]Jeszcze jeden przykład latającej wręcz głupoty...byłam na imprezie zamkniętej pewnej lokalnej kapeli, gdzie wszyscy pili na umór i laska poderwana na wyżej wymieniony tekst, upiła się do nieprzytomności. A że była tak głupia, ze dała się wykorzystać jak była w stanie w miarę trzeźwym, to jak już była nieprzytomna. Ten sam koleś załatwił sprawę analnie a sprzęt wytarł w firankę po wszystkim. Osobiście uwielbiam tego kolesia, ale po tym wyskoku dostał ode mnie zjeb hehehhe

Mało śmieszne. Raczej żałosne.[/quote:dea9e5cfc8]
Dlatego opisałam przypadek jako przykład latającej głupoty a nie humoreskę ... ten śmiech na końcu był szyderczy raczej.

Dodano: 2011-09-23 17:47

CrommCruaich napisał(a):
Nawiasem to co zrobił daje już podstawy do zgłoszenia gwałtu na policję.

Tak należało zrobić...ale cóż panna po przebudzeniu nie zgłaszała sprzeciwu wręcz, napraszała się innym...więc nie mam pytań.

Dodano: 2011-09-23 17:50

arachne666 napisał(a):
[quote:590dfdcfd6="CrommCruaich"]Nawiasem to co zrobił daje już podstawy do zgłoszenia gwałtu na policję.

Tak należało zrobić...ale cóż panna po przebudzeniu nie zgłaszała sprzeciwu wręcz, napraszała się innym...więc nie mam pytań.[/quote:590dfdcfd6]
Cóż..takie wydarzenia skłoniłyby mnie do przemyślenia, czy chcę przebywam w tym towarzystwie.

Dodano: 2011-09-23 18:00

CrommCruaich napisał(a):
[quote:44be1aff43="arachne666"][quote:44be1aff43="CrommCruaich"]Nawiasem to co zrobił daje już podstawy do zgłoszenia gwałtu na policję.

Tak należało zrobić...ale cóż panna po przebudzeniu nie zgłaszała sprzeciwu wręcz, napraszała się innym...więc nie mam pytań.[/quote:44be1aff43]
Cóż..takie wydarzenia skłoniłyby mnie do przemyślenia, czy chcę przebywam w tym towarzystwie.[/quote:44be1aff43]
Wiesz...zrobiłam kumplowi wtedy niezły wykład na temat tego jak się zachował...ale to stare dzieje...teraz pan się uspokoił w swoich zapędach i jest przykładnym ojcem i mężem. Troszkę po tym świecie już się błąkam a to było ekstremum jakiego byłam świadkiem. Teraz już nie mam czasu na włóczenie się po imprezach.

Dodano: 2011-09-23 18:05

Napisałam o tym tylko dlatego żeby pokazać, że wśród obydwu płci znajdują się osobniki nie do przejścia z głupotą i chamstwem. A nie raz i nie dwa nawet na pozór mądrej osobie zdarza się wyskok stulecia.

Dodano: 2011-09-23 19:58

Ależ się rozpisaliście :) Durante jestem pełna podziwu,bo zamiast garści kwiatostanu znalazłam bardzo,ale to bardzo trafne spostrzeżenia A jeśli chodzi o dyskusję na temat seksu "przygodnego".Osobiście nie popieram kobiet,które regularnie co imprezę poddają się instynktom(chociaż nie robi na mnie wrazenia żadne z zachowań),ale dlaczego facet,który "zalicza" panienki nie może miec złej opini?a kobieta tak?Zresztą myślałam,ze takie opinie to już przeżytek.Kobiety są już tak samo wyzwolone jak faceci i nie "katują" się zabijając w zarodku pożądanie ,którym kierują sie do jakiegoś osobnika.Nie mam nic przeciwko takim wyskokom.Pod warunkiem,ze nie jest to codziennością i nie jest to braniem wszystkiego co miedzy uda wleci

Dodano: 2011-09-23 20:29

Panowie byli zbulwersowani tym co napisałam ale...ja podałam tylko przykłady latającej głupoty obu płci hehe.

Dodano: 2011-09-23 20:33

No fakt ów kumpel jak dla mnie to totalna porazka jakaś...,ale pisaliscie cos o tym,ze własnie jak laska idzie z kolesiem od razu do łóżka..nie widzę w tym nic złego .Nie musiałabyc głupia,pusta itd. i nie wazne co by facet powiedział.Skoro miała na niego ochotę to poszła KrOPKA :)

Dodano: 2011-09-23 20:34

A jeśli jej się jeszcze podobało?

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-09-23 20:38

No raczej skoro miała na niego chrapke to raczej szła z załozeniem,ze bedzie ok :D

Dodano: 2011-09-23 20:45

Koleś sobie poleciał ostro ale to taki typ. Jednak mam szacun dla niego ponieważ jak zachorowałam na raka i było ze mną kiepsko to zorganizował koncert z którego dochód przeznaczony był na moje potrzeby. Dlatego nigdy nie skreślam ludzi nie zależnie od tego co by nie robili. Nie wnikam w życie seksualne innych ale na tekst " te mała pódź się ruchać na zaplecze mom kapela” dostaję drgawek ze śmiechu.

Dodano: 2011-09-23 20:49

No tak.. w takim przypadku rozumiem Twój stosunek do niego .To straszna choroba.Widziałam jak moja mama umiera na te gówno.Nikomu nie życzę... A tekst jak tekst może nawet go nie słyszała bo krew tak w niej wrzała :D Nie wiem ,ale pożądanie to silna broń.Widziałam kiedyś taki rysunek,gdzie kobieta mówi coś do meżczyzny a on słyszy tylko bla,bla,bla sex,bla bla bla :) I tak mi sie ta sytuacja skojarzyła :)

Dodano: 2011-09-23 21:01

Nie potrafię sobie wyobrazić porządania do tego kolesia hehehe. Ale to rzecz gustu.

Dodano: 2011-09-23 21:05

O gustach sie nie rozmawia Nie widziałam to nie powiem.Widocznie jej podszedł i to ostro :)No i skorzystała a czy było warto to jej broszka :) Niech korzysta póki może..

Dodano: 2011-09-25 21:07

Ja tam jednak wolę pić dobre wino niż jabole pod płotem. Ale to kwestia gustu.

Dodano: 2011-09-26 08:49

CrommCruaich napisał(a):

ja też:)

Dodano: 2011-09-26 10:47

CrommCruaich napisał(a):
Ja również :) ,ale nie interesuje mnie życie innych do tego stopnia,aby ich oceniac Ich życie.

Dodano: 2011-10-03 07:39 Zmieniono: 2011-10-03 07:51

Durante napisał(a):
Mój ukochany komentarz na dp pod kusym zdjęciem pewnej dziewczyny od pewnego rozochoconego, metalowego ogiera: "jebal bym". :D :D

Buahaha, i co? Czyż to nie było ultramęskie? Aż ocieka samczością jurnego watażki... Nic, tylko brać ten ideał męskości :D Ubawiłeś mnie.

Każdemu coś poprawia samopoczucie.

Jednej to, że nie jest jak ta druga, co się "puściła", drugiej to, że ma wzięcie i nie jest jak ta pierwsza, brzydka i ze staropanieńskim oburzeniem patrząca na powodzenie innej. I wszyscy są szczęśliwi. Łącznie z samcem, oczywiście.

Czyż ten świat nie jest piękny? :)

(==> Arachne, to nie do Ciebie osobiście, oczywiście, to takie ogólne podsumowanie :) )

Dodano: 2011-10-03 08:25 Zmieniono: 2011-10-03 08:35

CrommCruaich napisał(a):
Fakt. Potem się dziwią, że są traktowane jako laski na jedną noc.
A właśnie - drogie Panie, pamiętajcie: mężczyzna nie szanuje tego co dostaje bez wysiłku :)

...ale:

1. Kobieta też może kogoś potraktować celowo jako partnera na jedną noc i nie mieć potem żadnej pretensji (ale mam tu na myśli świadomy wybór, a nie efekt spicia czy prochów). Kobieta też tak samo może faceta wykorzystać. Przygodny sex może być też (i jeśli już następuje, to powinien) świadomą decyzją obojga ludzi i wg mnie nie powinniśmy wtrącać się w to, co ich do tego skłoniło.
2. Zależy, co kto rozumie przez wysiłek i sama nie wiem, czy to faktycznie jest gwarancja czegokolwiek. Przykład: facet odbija dziewczynę innemu gościowi, w sumie rozwala związek, który i tak się sypie, i tak by się rozpadł, no w sumie musiał się w tym celu trochę wysilić. Bo decyzja dziewczyny nie od razu została podjęte. Ale czy to oznacza automatycznie, na wejściu, będzie dziewczynę bardziej szanował? Nie wiadomo, okaże się dopiero po jakimś czasie. Nie warto w tym wypadku tworzyć mitów. Jak ktoś jest wredny skurwielem, to nikogo i niczego może nie szanować, nie ważne jak długo to coś czy kogoś zdobywał. A jak ma dobry charakter, to zachowa się w porządku. Różnie bywa, niektóre związki zaczynają się od namiętnej nocy, ale takiej, gdzie sex nie sprowadza się tylko do mechanicznego ruszania dupą. Nie ma reguły. To, co pasuje pani Goździkowej, nie musi posłużyć innej osobie:)

Dodano: 2011-10-03 14:28 Zmieniono: 2011-10-03 14:28

W sumie racja Nadine:) Ale tak jak faceci nie lubią łatwych dziewcząt które mieli już wszyscy na około, tak i ja nie lubię mężczyzn którzy gustują w jedno-nocnych przygodach. Żadnego potępiania, po prostu nie i już:)

a tak w ramach tematu, fotka z kwejka, wielce trafna:)
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/5cfd9c810e37af5e9414c09ae2c3d874.jpg?1313838652

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło