W co se gracie...?. Strona: 4

Dodano: 2012-09-16 13:45 Zmieniono: 2012-09-16 19:03

Gościu z piłą mechaniczną,to pikuś w porównaniu z tą qwa!!! poczwarą *_* od piątku próbuję go rozwalić i p***a! mam chyba a mało konkretnej amunicji ,grał w to już ktoś...? czy można tą poczwarę załatwić tylko przy użyciu miotacza ognia...?

Łobuz ukazuje się w 39 min 01 sek ,a żeby to było takie proste jak na tym filmiku :-) dziś niedziela ,i nadal nie ubiłem tej poczwary <szok> zaczyna mnie ta poczwara zniechęcać do dalszej gry w Resident Evil 5 <bezradny> jak tak dalej pójdzie ,to do sylwestra tej gierki nie skończę ,to wariant optymistyczny <radocha>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

gry Dodano: 2012-09-17 11:12

siemka mutant jest upierdliwy na padzie gralem to moze bylo latwiej go rozwalic ale co to dla ciebie . Potem jest jeszcze gorzej oszczedzaj amunicje dobra bron i refleks to podstawa

Dodano: 2012-09-17 23:06

Ja teraz katuje w Skyrima jak mam wolną chwilę

Dodano: 2012-09-18 02:27

The Darkness II. Właściwie to już skończyłam i z przykrością muszę stwierdzić, że gra jest zdecydowanie za krótka, a zakończenia są skopane. Szkoda

Dodano: 2012-09-19 00:40

Nosz qwa!!! po pięciu dniach załatwiłem w końcu tą kurewską poczwarę <radocha>

Łobuz ukazuje się w 39 min 01 sek ,coś mi tu nie grało ,żeby ja zawodowy gracz męczył się tak z takim byle gównem tyle dni ,usiałem dzisiaj i troszkę pogłówkowałem.Sprzedałem swoje skarby i za to kupiłem granatnik i wyrzutnię rakiet no i skopałem mu w końcu dupę <okok> hehehe ,no to gram dalej <brawo> strach pomyśleć co czeka mnie dalej <radocha> ale nic to ,choćbym miał z następnym bossem walczyć dwa tygodnie to dam sobie jakoś radę , chyba...? <radocha> hehehe ,grunt to nie pękać <okok> o rzesz w mordę!!! czeka mnie spotkanko z Materix'em <szok>

Dodano: 2012-09-23 16:37

No i po chyba prawie dwóch tygodniach zaciętych walk ,w Resident Evil 5 dochodzę do finału <radocha> ale do pełni szczęścia trzeba jeszcze w finale pokonać tego upierdliwego Matrixa <szok> ale to już nie dzisiaj ,dawno już gra nie wymagała o demnie takiego poświęcenia hehehe

Matrixa załatwię w nadchodzącym tygodniu <okok> albo on mnie <radocha> hehehe

Dodano: 2012-09-24 12:10 Zmieniono: 2012-09-24 12:14

Ja po latach wróciłem do mojej ulubionej gry

Dodano: 2012-09-24 18:01

...S.T.A.L.K.E.R...

Nic nie ma ,ale dajcie co jest.

Dodano: 2012-09-24 20:26

A za tydzień ,z braku czegoś naprawdę konkretnego będzie ataken w Singularity

A nuż gra okaże się całkiem pozytywnym zaskoczeniem a póki co czeka mnie ostateczna rozgrywka w Resident Evil 5 <okok>

Dodano: 2012-09-28 19:57

HardKill- ja też kupiłam, ale jak na razie jeszcze nie odpakowana. :)

Chrzanić multi

Dodano: 2012-09-29 00:51

Buahaha, ile mnie tu nie było. Residenty skończyły się na trójce (od biedy), a obecnie nic nie robi tak dobrze, jak Max Payne 3, no i chętnie zobaczę sobie "Doom 3 BFG edition", oraz "dishonored" - to tak na najbliższe tygodnie.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2012-09-30 19:48

Od dzisiaj ataken w Singularity

Teraz jestem tu ,a dokładnie w 8 min 52 sek ,trzeba załatwić te upierdliwe robalopajączki ,jak zwał tak zwał :-) hehehe i sru dalej <radocha>

A po Singularity z czystej ciekawości Duke Nukem Forever

Dodano: 2012-10-17 21:57

Dziś atakuję White Kinght Chronicles. ^^ Cała noc grania ;3

Trzeba podważać wszystko, co się da podważyć, gdyż tylko w ten sposób można wykryć to, co podważyć się nie da.

Dodano: 2012-10-18 21:53

Jako że posiadam już od paru dni Xboxa360 nadszedł w końcu czas ataken w Battlefield 3 start myślę że w przyszły weekend, gierka już stoi na półeczce, z nr.1 jeśli chodzi o gry na Xboxa *_* nie długo będą następne > Medal of Honor: Warfighter > Call of Duty: Black Ops II <okok>

Dodano: 2012-10-25 20:43

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Ja już dawno w nic nie grałem, ale ostatnio znowu w Civilization. Tym razem Germanami w polsko-szwedzko-amerykańskim stylu.

Czyli wybudowałem wszystkie cuda świata i statek kosmiczny pod koniec XIXw. przed wojnami światowymi. Poza tym nikogo nie zaatakowałem, prawie nie musiałem się bronić i udało mi się tak stymulować wymianę gospodarczą i ideową z innymi cywilizacjami przy pomocy dyplomacji, że inne cywilizacje między sobą też prawie nie walczyły.

Można lepiej, ale to już mocno skomplikowane, chyba że w multiplayer z kilkoma osobami by się dało.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2012-10-25 21:12

A ja gram w Wiedźmina 2, Black Mesa i Severance: Blade of Darkness

Wszystko się kiedyś kończy

Dodano: 2012-10-26 10:36

Skończyłem Dishonored i gram po raz drugi na hardzie tak by nikogo nie zabic, zebrać wszystkie itemy i skonczyc wszystkie side questy. W gierke spokojnie mozna pograc ze trzy razy

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2012-10-26 11:43

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Bardzo sympatyczna gierka . LIMBO !

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2012-10-27 21:46 Zmieniono: 2012-10-28 22:21

Od wczoraj gram pierwszy raz na swoim Xbox'sie 360, w Battlefield 3 i jest całkiem oki *_* gram teraz w misji na filmiku po niżej.

Misja 7 - Rajd Pancerny

W TV na ustawieniu Full HD gierka wygląda zajebiście, celowanie Controllerem jeszcze nie wychodzi mi zbyt dobrze *_* hehehe, ale za nie długi czas mam nadzieję opanować tą funkcję do perfekcji *_*

A po Battlefield 3 zagram sobie na Xbox'sie w gry które w ogóle nie ukazały się do tej pory na PC, a mianowicie Gears of War 2 / 3 *_*

Dodano: 2012-10-28 22:55

Jak masz live to daj nicka - pogramy po sieci

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2012-10-28 23:53 Zmieniono: 2012-10-29 23:36

Kuba na rozgrywki sieciowe, to jeszcze dla mnie za wcześnie najpierw muszę przyzwyczaić się do celowania Controllerem *_* hehe, jak opanuję tą sztukę, to może skusze się na giercowanie w sieci, na Xbox'sie gram dopiero od wczoraj, więc muszę okiełznać tą piekielną maszynę hehe

A w Battlefield 3, czeka mnie to:

Dodano: 2012-10-30 00:29

A nie darady pogiercowac w sieci na zwykłym PC w ta gierke?Pytam sie bo kupilem ostatnio po to zeby TV poogladac,a jak juz mam to moze i pogiercuje?

Dodano: 2012-10-30 23:21 Zmieniono: 2012-11-03 22:39

Da rade, tylko że mój komp ze swoim XP nie pociągnie Battlefield'a 3, głównie z powodu braku wsparcia dla XP, dla tego kupiłem Xboxa, by móc gierkować w gry które nie mają wsparcia dla XP, z nadzieją że w miarę szybkim czasie uda mi się zmontować nowego kompa, no już przynajmniej z Windows'em 7

Ostatnia misja w Battlefield 3 już za mną

A już nie długo w końcu, będzie ataken w Call Of Duty 3 na Xbox'e 360

I to lubię W gry z serii Call of Duty miesięcznie łupie 20 mln osób!

Dodano: 2012-11-03 21:05

Torchlihgt II. Ma multi... wreszcie :)

Dodano: 2012-11-03 23:09

Gra ktoś w Guild Wars'a? Druga część jest tysiąc razy lepsza od pierwszej

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło