Jako, że.. Strona: 4

Dodano: 2011-07-16 16:25

Reddishhh napisał(a):
A niby czemu gadacie o tym tutaj?
Może dlatego,ze to temat założony pzrez ciebie i dotykamy tematów dotyczących twojej osoby :)

Dodano: 2011-07-16 16:25

Reddishhh napisał(a):

Przecież tego chcesz, czyż nie? Tak, jesteś w centrum. Może nie tak różowym... ale w centrum. Połowiczny sukces- gratulujemy!

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 16:27

Meazel napisał(a):
[quote:574483d0fc="Reddishhh"]A niby czemu gadacie o tym tutaj?

Przecież tego chcesz, czyż nie? Tak, jesteś w centrum. Może nie tak różowym... ale w centrum. Połowiczny sukces- gratulujemy! [/quote:574483d0fc]

Właśnie nie połowiczny... właśnie nie połowiczny ;/

Aetas dulcissima adulescentia est

Dodano: 2011-07-16 16:27

Luk napisał(a):
Nie mam czasu za często tu zaglądać i w związku z tym nie czytam wszystkiego co tu napiszecie.
Ale nie czepiacie sie dziewczyny za bardzo?

Wystarczy przeczytać artykuł. ^^

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 16:29

Gorg666 napisał(a):
[quote:f886f1604e="Meazel"][quote:f886f1604e="Reddishhh"]A niby czemu gadacie o tym tutaj?

Przecież tego chcesz, czyż nie? Tak, jesteś w centrum. Może nie tak różowym... ale w centrum. Połowiczny sukces- gratulujemy! [/quote:f886f1604e]

Właśnie nie połowiczny... właśnie nie połowiczny ;/[/quote:f886f1604e]
Sądzisz, że tak to sobie wyobrażała?
W sumie czego mogła oczekiwać po swych wypocinach.. hm.. <myśli>

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 16:33

Meazel napisał(a):
[quote:39a4d4c5fa="Gorg666"][quote:39a4d4c5fa="Meazel"][quote:39a4d4c5fa="Reddishhh"]A niby czemu gadacie o tym tutaj?

Przecież tego chcesz, czyż nie? Tak, jesteś w centrum. Może nie tak różowym... ale w centrum. Połowiczny sukces- gratulujemy! [/quote:39a4d4c5fa]

Właśnie nie połowiczny... właśnie nie połowiczny ;/[/quote:39a4d4c5fa]
Sądzisz, że tak to sobie wyobrażała?
W sumie czego mogła oczekiwać po swych wypocinach.. hm.. <myśli> [/quote:39a4d4c5fa] Chciała byc z centrum,bo za wiele madrości to nie pokazała gdzie indziej ,no i jest.Tylko czy bycie w TAKIM centrum to dla niej zaszczyt ?Nie mnie w to wnikac..

Dodano: 2011-07-16 16:39

Najwyraźniej nie należne do grona tych którym zalazła za skóre. A artykuł czytałem, może coś Ją zdenerwowało i wyraziła swoja złość w taki a nie inny sposób.

Dodano: 2011-07-16 16:39

nie o zaszczyty myślę tu idzie i nie o samo w centrum bytowanie :)

Aetas dulcissima adulescentia est

Dodano: 2011-07-16 16:55

Reddishhh napisał(a):

Nie powiedział Ci nikt dziewczyno, że drażliwość, zmiany nastroju, przewlekłe zmęczenie (na które, o ile dobrze pamiętam kiedyś się skarżyłaś), to właśnie objawy boreliozy? Możliwe że ten wpis i cała twoja złość, to nie wina ludzi, którzy cię wkurzają, a choroby niszczącej nie tylko ciało, ale też psychikę. Zdarza się, że ludzie leczą się u psychiatry na nerwicę, nie wiedząc, że tak na prawdę mają boreliozę i to jest przyczyna ich problemów.

Dodano: 2011-07-16 19:16

Lotus ze swoją mądrością możesz zaskoczyć jedynie 2 robaki na ziemi, a jeżeli już przepisujesz z wiki wszystko na kopjuj wklej, to przynajmniej naucz się dobrze przepisywać nazwę schorzenia, bo tego też nie potrafisz.

Mam w dupie bycie w centrum uwagi, powiedziałam wam, co o was myśle, i gdyby nie zrobił się z tego offtop, i osoby które mają gówno w głowie i mase rzeczy na sumieniu mogły by się nie wypowiadać - no ale jak to, przecież jesteście urażeni, więc musicie coś powiedzieć.

Prawda jest taka, że dla mnie połowa z was to kurwy z krzywymi nogami prostowanymi na beczce, a tutaj robicie z siebie nie wiadomo jakie piękności. Połowa z was nie ma choćby jednego zdjęcia, i podam tutaj przykład doriany, robiła z siebie bóstwo a kiedy dodała zdjęcia zrozumiałam że to baba, która jest wredna, bo jej młodość najlepsza już dawno przeszła, i są inne młode laski.

ps. jak ktoś będzie chciał dać mi bana, to przynajmniej niech usunie z mojego profilu zdjęcia i wszelkie informacje.

A wam powiem, że matoły z was niesłychane. I szczerze bez ironii, bo mnie ona nie rusza etc.

Dodano: 2011-07-16 19:24

O_O Jesteś zidiociałą wariatką. Next please.

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-07-16 19:27

I gadaj z wariatami...

Fuck przegapiłam zdjęcia Doriany, ale chyba już wiem gdzie są :)

Idę se gdzieś na piwo, bo tu szkoda siedzieć.

Dodano: 2011-07-16 19:58

Reddishhh napisał(a):
Lotus ze swoją mądrością możesz zaskoczyć jedynie 2 robaki na ziemi, a jeżeli już przepisujesz z wiki wszystko na kopjuj wklej, to przynajmniej naucz się dobrze przepisywać nazwę schorzenia, bo tego też nie potrafisz.

Mam w dupie bycie w centrum uwagi, powiedziałam wam, co o was myśle, i gdyby nie zrobił się z tego offtop, i osoby które mają gówno w głowie i mase rzeczy na sumieniu mogły by się nie wypowiadać - no ale jak to, przecież jesteście urażeni, więc musicie coś powiedzieć.

Prawda jest taka, że dla mnie połowa z was to kurwy z krzywymi nogami prostowanymi na beczce, a tutaj robicie z siebie nie wiadomo jakie piękności. Połowa z was nie ma choćby jednego zdjęcia, i podam tutaj przykład doriany, robiła z siebie bóstwo a kiedy dodała zdjęcia zrozumiałam że to baba, która jest wredna, bo jej młodość najlepsza już dawno przeszła, i są inne młode laski.

ps. jak ktoś będzie chciał dać mi bana, to przynajmniej niech usunie z mojego profilu zdjęcia i wszelkie informacje.

A wam powiem, że matoły z was niesłychane. I szczerze bez ironii, bo mnie ona nie rusza etc.

Ja na przykład nie dodaję zdjęcia gdyż uważam to za mało "męskie".
A Tyś co zrobiła? Masz te swoje zdjątka i wyglądasz jak wyglądasz(sasasa). Lepiej by było bez tych fotografii. Nie mógłbym zmaterializować głupoty zamieszkującej Twe ciało. Ach. Ależ mnie irytujesz. I za kogo Ty się uważasz z tą swoja 'urodą'? Przecież jesteś brzydka, przecież, no przecież, przecież. Moje nowe ulubione powiedzonko:
"WIEŻA czyni cuda" WIEŻYSZ w to?

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 20:00

No i znowu nie wiem o co chodzi.... Za stary jestem chyba ..nie nadążam .Ale tekst z prostowaniem nóg na beczce mnie ujął za serce. Brawo laska !!! No to jest piękne . Chociaż sam nie wiem dlaczego....

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2011-07-16 20:02

Hahahahahahahaha!! :> Proszę państwa oto ostatni argument Rubbishh. Ostatni bastion broniącego się ego:
JESTEŚCIE BRZYDCY!!!

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-07-16 20:05

Śmiać się czy płakać ?

Dodano: 2011-07-16 20:06

Reddishhh napisał(a):

Jakoś ja przynajmniej mam chłopaka, który "mnie nie irytuje" i na którego "nie narzekam". A co do nóg hmm...ja przynajmniej nie ustawiam ich w krzywicznych pozach i mam apetyczną sylwetkę.

Dodano: 2011-07-16 20:07

Tak, ocenianie ludzi po aparycji jest przejawem dojrzałości.

Dodano: 2011-07-16 20:08

Masterdeath napisał(a):
Śmiać się czy płakać ?

śmiać, ale cynicznie. Skoro temu dziecku nie podoba się portal, to co tutaj jeszcze robi? Nie ma gdzie wylewać swoich żali?

Dodano: 2011-07-16 20:16

DonVitteo napisał(a):

Nie zapominaj, że to ona napisała, iż jesteśmy brzydcy.

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 20:22

szarl napisał(a):
Hahahahahahahaha!! :> Proszę państwa oto ostatni argument Rubbishh. Ostatni bastion broniącego się ego:
JESTEŚCIE BRZYDCY!!!
tak jesteśmy pasztety z prostowanymi na beczce nogami. :):)I robimy się na bóstwa tylko na sesję

Dodano: 2011-07-16 20:25

Meazel napisał(a):
[quote:ab9241a6e7="DonVitteo"]

Nie zapominaj, że to ona napisała, iż jesteśmy brzydcy. [/quote:ab9241a6e7]

[pijackie darcie mordy]hyp! Ohyyyyyydny jeeeesteeeeem hyp![/pijackie darcie mordy]

Dodano: 2011-07-16 20:41

DonVitteo napisał(a):

hmmm ja juz dawno zauważyłam,że to nie jest dojrzała osoba :) To młoda ,zagubiona dziewczynka ot co .Nie widzę wiekszej potzeby debatowania nad nią.

Dodano: 2011-07-16 20:43

bibunia napisał(a):
[quote:90d948fbdb="DonVitteo"]
hmmm ja juz dawno zauważyłam,że to nie jest dojrzała osoba :) To młoda ,zagubiona dziewczynka ot co .Nie widzę wiekszej potzeby debatowania nad nią.[/quote:90d948fbdb]
a ja owszem widzę. ;D

"Sokrates powiedział."

Dodano: 2011-07-16 20:51 Zmieniono: 2011-07-16 20:55

Ja się skłaniam do tego, że to jednak prowokacja,aby się na temat tej osoby rozpisywać, tworzyć teorie spiskowe np czy wypiła 2 litry alkoholu czy 3, wzięła koke czy amfe? Słuchała Last Days Of Humanity czy PsyOpus w trakcie pisania tekstu?? Sława robi z ludźmi dziwne rzeczy heh : )

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło