Szukam gorsetu!!! i stron interneowych! Dodano: 2011-05-27 00:43 Zmieniono: 2011-05-27 00:43
Poszukuje prawdziwego gorsetu, mocnego, satynowego w kolorze czarnym, zachodzącym przynajmniej w połowie na biodra. O stalowych fiszbinach.
Jeżeli ktoś zna jakieś strony z takimi gorsetami(nawet zagraniczne), aukcje na allegro, ebayu to proszę o odpowiedz.
ps. Jeżeli znacie jakieś sklepy internetowe z ubraniami w gotyckim/metalowym stylu które wysyłają rzeczy za granicę (oczywiście oprócz rockmetalshop, kropa, papercats, restyle itp) to również prosze napisz o tym.
Pozdrawiam i dziękuje
Dodano: 2011-05-27 16:16
a Burlska takich nie ma?
"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."
Dodano: 2011-05-28 01:31 Zmieniono: 2011-05-28 01:32
Nie ma niestety. Gorset takiego typu o jaki mi chodzi bardzo ciężko znaleść, bo teraz "modne" są półgorsety. Stąd moje pytanie.
Dodano: 2011-05-28 09:00
Ale to ma byc taki zwykly satynowy gorset bez zadnych koronek i innych dupereli, taki najprostszy?
Widzialam cos takiego i byl dosc dlugi, spokojnie na biodra nachodzil no, ale to w niemieckim sklepie, ktory niestety sprzedazy internetowej nie prowadzi :/
"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."
Dodano: 2011-05-28 12:13
Cholera zawsze coś musi być nie tak. Tak to ma być taki najzwyczajniejszy, najlepiej, gdyby był podwójnie szyty, najzwyklejszy..
Jednak pamiętasz może adres tej strony? może czegoś się dowiem co pozwoli mi go poszukać..
Dodano: 2011-05-28 14:12
Powiem Ci, ze oni chyba nawet strony nie maja :/ To jest jeden z wiekszych sklepow gotyckich w Lipsku tyle, ze oni sa samodzielni. Nie sprowadzaja ciuchow tylko maja wlasna szwalnie. Ja ogolnie tam kupowac nie lubie, ale ten gorset zapamietalam, bo mi sie spodobal przez swoja dlugosc.
A sprobuj na stronie xtrax'u teraz maja nowa kolekcje i widzialam, ze sporo nowych gorsetow maja.
Dodano: 2011-05-28 14:30
Dodano: 2011-05-30 00:41
Nie, niestety nie ma takich..jak są sztywne, to krótki krój, a jak jest ok, to znowu jest to bardziej miękki egzemplarz..
Dodano: 2011-05-30 13:07
Ja jeszcze spytam kumpeli, bo ona mi kiedys gorsety jakiejs firmy polecala, ale teraz nie pamietam nazwy. Jak sie dowiem to napisze.
Dodano: 2011-06-04 16:52
Teraz mnie taka mysl naszla, na RMS patrzylas? Teraz sprawedzalam co maja i maja dlugie zwykle satynowe gorsety. No tyle, ze tu sie trzeba liczyc z cena od 250 w gore.
Dodano: 2011-06-20 07:37
Gorsety znajdziesz na www.restyle.pl, są w dosyć przystępnych cenach.
na ebay jest masa tego naprawdę wystarczy poszukać
Dodano: 2011-06-20 14:29 Zmieniono: 2011-06-20 14:30
Przepraszam, ale nie doczytałaś mojego posta. Pisze wyraznie że znam strony takie jak restyle i proszę ich nie podawać.
Co do ebaya to mieszkam jak już pewnie wiesz za granicą, więc wszystko co zamawiam przez internet pochodzi z ebaya.
A na ebayu nie moge znaleść więc stąd moja odpowiedz również na twoją.