Dodano: 2011-05-05 00:39
trzeba mieć talent, żeby spotkać "tego smoka" :D
- Nie dasz rady! - Nie? No to patrz!
Dodano: 2011-05-05 00:49
A może ten księżulek czyta Terrego Pratchetta i bierze go na serio? :D
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2011-05-05 01:12
nie.. wystarczyło, ze spotkał emotional group :D
- Nie dasz rady! - Nie? No to patrz!
Dodano: 2011-05-05 08:34 Zmieniono: 2011-05-05 08:35
Dodano: 2011-05-05 10:29
| Heroes napisał(a): |
| Wracając do tematu i tego filmiku.. Pierwszy raz słyszę aby malowanie paznokci na czerwono było czymś złym.. Lub kolor czarny był jaskrawy i oznaczał piekło.. W takim razie dlaczego gość sam nosi się na czarno?
Z kolei mowa o strojach i barwach moro najbardziej mnie zdziwiła..xD Tyle bzdur wymyślić w tak krótkim czasie.. Trzeba mieć talent ![]() |
jak dla mnie słowa czarny i jaskrawy się wykluczają...
Dodano: 2011-05-05 13:06
Pierwszy raz o tym nagraniu słyszałam od chłopaka, który preferuje rozrywkę w stylu 'wielki mix youtube'. Sądziłam, że ktoś po prostu zlepił jakieś wybrane słowa z kazania i dlatego wyszły takie bzdury...
A potem obejrzałam filmik.
...Według słów księcia już jestem stracona na wieki. :)
(Chciałabym spotkać na swojej drodze takiego księdza, który mnie przekona, że ten zawód ma jeszcze jakiś sens. Jak do tej pory jeden fail za drugim.)
'Jaskrawy kolor' - pewnie przejęzyczenie. Ale to już logiczne. Jakby użył 'mocny kolor', to takiej szopki by nie było.
Książę zamieszał się w zeznaniach, pewnie czytał coś o subkulturach, dorobił swoją filozofię (albo też ją zerżnął żywcem z jakiegoś poradniczka) i amba gotowa.
Ta sytuacja przywodzi mi na myśl prelekcję (dla rodziców) w szkole, na której nasi szanowni staruszkowie dowiedzieli się kilku ciekawych rzeczy o uzależnieniach. Na przykład: 'Jeśli Twoje dziecko ma dużo świeczek w swoim pokoju, to niewątpliwie wącha klej.'
Wtf?
Rozpacz.
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-05-05 14:39 Zmieniono: 2011-05-05 14:40
Tej, a tak w ogóle co to jest "Czarny Rok"?:D
A tu macie pełną wersję, przy Gwiezdnych Wojnach spadłem z krzesła xD:
Dodano: 2011-05-05 16:22
Ogladam to już któryś raz, ludzie, których sprawa powiedzmy dotyczy sie irytuja, a szanowny znawca, wielki mistrz i przywódca duchowy sie cieszy jak kretyn, że wielką mową pogan rozgromił conajmiej.
Zrobił z siebie idiotę, ewidentnie,znawca sie znalazł, sprawa nabrała rozgłosu i mamy nowego Księcia internetu.
Teraz pora na koszulki, kubki i długopisy promocyjne.
Kto raz odwrócił się od jutrzenki i zacznął kroczyć ku nocy... Nie odwróci się już nigdy do słonecznych promieni.! Alucard
Dodano: 2011-05-05 16:24
a tu mamy ripostę Admina. artykuł z dnia 28 kwietnia, 'Witamy wykopowiczów'. O sprawie raptem kilka słów, ale jaki offtop później :)
http://www.piotrnatanek.pl/
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-05-05 19:04
| Hiromi napisał(a): |
|
(Chciałabym spotkać na swojej drodze takiego księdza, który mnie przekona, że ten zawód ma jeszcze jakiś sens. Jak do tej pory jeden fail za drugim.) |
ja tez bym chciała...chętnie bym nawróciła takiego przystojnego księdza na właściwą drogę... :D hahahahahah
Dodano: 2011-05-05 20:23
| Hiromi napisał(a): |
| a tu mamy ripostę Admina. artykuł z dnia 28 kwietnia, 'Witamy wykopowiczów'. O sprawie raptem kilka słów, ale jaki offtop później :)
http://www.piotrnatanek.pl/ |
| Cytat: |
| Większości nie obchodzi to, że niedługo będą spożywać tylko genetycznie modyfikowane produkty i nie będą mogli nawet posadzić warzywa w ogródku. |
| Cytat: |
| Większość wybrała PO... |
Best day ever :D!
Dodano: 2011-05-18 22:44
Widziałem filmik... na początku myślałem ze ktoś jaja sobie z gościa robi i to jest zmontowane.
Dodano: 2011-05-18 22:54
Natanek to mój mistrz! Brakuje na tym świecie ludzi, którzy nie boją się wyrzucić pospólstwu prosto w twarz nagą (tfu tfu) prawdę! :D
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2011-05-19 14:37 Zmieniono: 2011-05-19 14:38
Dodano: 2011-05-19 16:36 Zmieniono: 2011-05-19 16:38
Ten pan juz jakis czas temu dostał bana od swojej macierzystej instytucji:
Jak ktoś chce sie posmiac więcej to tu jest (nie) oficjna strona
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2011-05-19 16:56
Dzięki za info amorphous ostatnio na zajęciach z niemieckiego śmieliśmy się z tego gościa. Dobrze, że się za niego wzięli w końcu, choć gdyby nie filmiki, to może wzięliby się za niego jeszcze później.
Dodano: 2011-05-19 17:01
Dziękuje ale nie skorzystam, ostatnio strasznie sie wszystkim przejmuje , a nie wolno mi sie denerwować
Swoja droga to można by sie dowiedzieć gdzie i kiedy Facet daje kazania (jeśli jeszcze daje)i porozdawać ksero tego dokumentu razem z numerem do kurii. Ciekawe co by sie działo.
Dodano: 2011-05-19 17:56
"(...)na podstawie wizytacji kanonicznej w Pustelni Niepokalanów, metropolita krakowski ograniczył możliwości działania duszpasterskiego ks. Natanka, nakazując między innymi zamknięcie działalności duszpasterskiej prowadzonej w Pustelni Niepokalanów w Grzechyni oraz zabronił publicznych wystąpień i rozpowszechniania w jakiejkolwiek formie nowych i archiwalnych wystąpień kontrowersyjnego duszpasterza."
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2011-05-19 18:10 Zmieniono: 2011-05-19 18:17
Natanek świadectwem, że szajbusów Ci u nas dostatek. Ma to swoje zalety. Nieświadomie dostarcza powodu do śmiechu.
Dodano: 2011-05-19 23:06
| DonVitteo napisał(a): |
| Natanek świadectwem, że szajbusów Ci u nas dostatek. Ma to swoje zalety. Nieświadomie dostarcza powodu do śmiechu. |
A że kościół sie szanownego księdza wypiera rękami i nogami, to jeszcze troszke a powstanie nowa schizma a'la Rydzyk.
Kto raz odwrócił się od jutrzenki i zacznął kroczyć ku nocy... Nie odwróci się już nigdy do słonecznych promieni.! Alucard
Dodano: 2011-05-20 01:23 Zmieniono: 2011-05-20 01:50
Tadziu wraz z niezłomnym krzewicielem wiary jakim jest Natanek przedstawiają swoimi kazaniami iście średniowieczne myślenie. Aż dziw, że nie wskrzesili jak dotąd inkwizycji. W zasadzie...niech powstanie, będzie lot of fun.
I tak nikt poza moherkami nie bierze tych bzdetów na poważnie. Klecha się wygłupił, ośmieszył siebie i kler, a my możemy ponabijać się oglądając jego wystąpienia
Ale z tymi gwiezdnymi wojnami to solidnie pojechał <lol2>
Dodano: 2011-05-20 08:15
| amorphous napisał(a): |
| "(...)na podstawie wizytacji kanonicznej w Pustelni Niepokalanów, metropolita krakowski ograniczył możliwości działania duszpasterskiego ks. Natanka, nakazując między innymi zamknięcie działalności duszpasterskiej prowadzonej w Pustelni Niepokalanów w Grzechyni oraz zabronił publicznych wystąpień i rozpowszechniania w jakiejkolwiek formie nowych i archiwalnych wystąpień kontrowersyjnego duszpasterza." |
oooo jak miło:)
Dodano: 2011-05-20 22:28 Zmieniono: 2011-05-20 22:37
Nie wiem czym tu się ekscytować. Prawdę mówiąc już mi się przejadł ten xiężunio.
Prosty, inpertynencki, dosadny człowiek, który wszystko w tym wiarę postrzega dosłownie. Chrystus król - znaczy trza dać mu koronę i posadzić na tronie. Diabeł - niczym za Rzeczplitej szlacheckiej - dziad z rogami i kopytami. A co do innych ludzi - "kto nie z nami, ten nasz najgorszy wróg", parafrazując mistrza.
A tu mały komentarz na jego temat:
Choć trzeba przyznać, że facet ma charyzmę :). Tak jak on wywalić do audytorium : "przyszedłem tu do was, zaczerpnąć energię od prostego ludu". :))
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2011-05-23 16:28 Zmieniono: 2011-05-23 16:29
Znalazłem a propos tematu ciekawy link, gość naprawdę świetną muzykę zrobił, na wokalu ks. Szatanek, yy-tfu! tfu! - Natanek.
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"