Dark Planet - siedziba satanistów- hahaha warto przeczytac d. Strona: 1

Dark Planet - siedziba satanistów- hahaha warto przeczytac d Dodano: 2011-03-06 00:19

Hell-o. Artykuł przeczytany i skopiowany ze str kościół.pl ubaw po pachy aż boki zrywać i dobry przykład na to jaka ciemnota panuje w naszym kraju i jak mało ludzie wiedzą o satanizmie ale może to i dobrze pozdrawiam wszystkich Ave ]:-)

Chciałabym poruszyc tutaj wazny problem, a mianowicie portal spolecznosciowy o nazwie wwww.darkplanet.pl, gdzie satanizm i anty klerykalizm szerzy sie pelnymi garsciami.

Portal ten w zamierzeniu mial byc portalem gdzie grupa ludzi wywodzaca sie z tej samej subkultury(tzw. gothci) miala rozmawiac o rzeczach zwiazany z wymieniona tutaj subkultura, jednak tak nie jest. Portal ten jest bardzo niebezbieczny, propaguje satanizm w najczystszych postaciach, wystarczy kliknac na forum strony by przeczytac szereg artykulow w ktorych to urzytkownicy nasmiewaja sie z katolikow i symbolow religijnych, a do tego wychwalaja imie Szatana.

W galerii zdjec widac mase perfersyjnej golizny, nagie dziewczyny fotografuja sie na cmentarzach albo trzymajac w rekach krzyze, nikt na to nie reaguje, a nawet rpzeciwnie namawiaja sie wazajemnie do złego. Portal ten jest w szczegolnosci niebezbieczny gdyz moze sie na nim zalogowac kazdy nawet dzieci w wieku 12-16 lat ktorych tam nie brakuje swoja droga, nie musze mowic ze takie dzieci maja skutecznie prany mozg przez starszych doswiadczonych w manipulacji satanistow. Chcialabym aby Pan Ryszard Nowak z Ogolnopolskiego Komitetu przed Sektami cos z tym zrobil bo portal jest naprawde szczegolnie niebezpieczny.

"Przeze mnie droga w miasto utrapienia, Przeze mnie droga w wiekuiste męki... Ty który wchodzisz żegnaj się z nadzieją... "

Dodano: 2011-03-06 00:26

Gratuluję idealnej znajomości procesu "hej, znalazłem fajny link, obczajcie!". Temat już tu się pojawił:

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7420/page:1

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło