Dodano: 2011-01-31 10:34 Zmieniono: 2011-01-31 10:35
Jesteście niesamowici :)
Tak to sie przyjemnie układa playlisty :)
Najprawdopodobniej zagramy videoseta - niektóre z tych klipów musza być pokazane - po prostu sam dźwiek nie starczy :D
www.altergothic.pl
Dodano: 2011-02-02 20:24
Wygląda na to, że impra przedłuży się
do niedzielnego wieczoru a do roboty pójdziemy dopiero w środę
hehehe.
Keep Talking...
Dodano: 2011-02-03 18:04
Gunther'a to można nawet kilka najbardziej znanych kawałków puścić i parkiet będzie pełny :D
Widzę że propozycji pełno ale jak wiadomo najlepiej bawimy się do tego co znamy więc w sumie to trzeba ostrożnie eksperymentować z undergroundowymi rodzynkami :D
forever alone immortal
Dodano: 2011-02-03 19:50 Zmieniono: 2011-02-03 20:09
Dodano: 2011-02-04 13:01 Zmieniono: 2011-02-04 15:47
sorry ale Robert Miles to żaden obciach i kompletnie tu nie pasuje.
a mi się przypomniało:
Dr Bombay - Calcutta (Taxi Driver) - czy jakoś tak
cokolwiek Right Said Fred <lol> najlepiej z teledyskiem w tle :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2011-02-04 18:15
| minawi napisał(a): |
| cokolwiek Right Said Fred <lol> najlepiej z teledyskiem w tle :D |
no koniecznie musi polecieć "too sexy" i wtedy wszyscy faceci się zaczną rozbierać, czyżbym czytał w Twoich myślach Kasia? ;>
forever alone immortal
Dodano: 2011-02-04 20:48
| rozbit napisał(a): |
| [quote:2814f5dc0f="minawi"]cokolwiek Right Said Fred <lol> najlepiej z teledyskiem w tle :D |
no koniecznie musi polecieć "too sexy" i wtedy wszyscy faceci się zaczną rozbierać, czyżbym czytał w Twoich myślach Kasia? ;>[/quote:2814f5dc0f]
tylko żeby obciachu nie było
w tym wypadku akurat niewskazany
Dodano: 2011-02-04 20:54
| minawi napisał(a): |
tylko żeby obciachu nie było w tym wypadku akurat niewskazany ![]() |
mój dywan jest obciachowy sam w sobie więc i w tym względzie będzie wiocha :D
forever alone immortal
Dodano: 2011-02-05 18:50
Najwięcej Smaku Jest w Polskim Chłopaku
forever alone immortal
Dodano: 2011-02-05 20:09
w ogóle pół imprezy mógłby wypełnić materiał z 2 płyt KOC-a :D
w odpowiedzi na song zapodany przez Rozbita:
Dodano: 2011-02-06 18:11 Zmieniono: 2011-02-06 18:11
Dla mnie KAsiu Europe to zaden obciach a znalazl sie tu. Ten kawalek jesli uda mi sie zjawic po prostu chcialbym uslyszec bo go lubie :)
Dodano: 2011-02-06 22:09
| NorwegianWinter napisał(a): |
| Dla mnie KAsiu Europe to zaden obciach a znalazl sie tu. Ten kawalek jesli uda mi sie zjawic po prostu chcialbym uslyszec bo go lubie :) |
no to chyba na innej imprezie
Dodano: 2011-02-07 11:32
Wiecie...
Myślę że formuła jest na tyle szeroka, że te kawałki razem pomieszane nikogo nie urażą. Obciach to bardziej pojęcie-worek, takie przymrużenie oka. Dla mnie np Samantha Fox czy Sandra, czy Mike Mareen to także nie jest obciach, tylko super hity lat 80tych. Ideą całości jest zwyczajne nie spinanie pośladów i dobra, pozytywna zabawa. Mam nadzieję że się ludzie nie będą obrażać że na OP2:LE polecą kawałki jakie dla nich są ważne czy istotne. Kwalifikacją do imprezy jest po prostu "hitowość" utworu, a Wasza stylizacja to po prostu dowcip, utrzymanie konwencji, wzajemna zabawa :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2011-02-08 12:26
no spoko, spoko, musiałam trochę Kolegę uziemnić
kolejne propozycje (nie) do odrzucenia
Salt'N' Pepa - Let's talk about sex
Snap - The Power
Reel 2 Real - I Like To Move It
Technotronic feat. Felly - Pump Up The Jam
Army Of Lovers - Crucified
Whigfield - Saturday Night
:]
Dodano: 2011-02-08 21:10
Koniecznie niech poleci Macarena!!!!!!!
enjoy the violence
Dodano: 2011-02-08 21:18
Ja chyba muszę poważnie przemyśleć swojego seta, bo jakoś na razie moja koncepcja jest inna do wyznaczonego trendu. Ale postaram się nie walić mega sucharami :D
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Dodano: 2011-02-08 23:47
| Diesel napisał(a): |
| Ja chyba muszę poważnie przemyśleć swojego seta, bo jakoś na razie moja koncepcja jest inna do wyznaczonego trendu. Ale postaram się nie walić mega sucharami :D |
no T-Raperów chyba nam nie odmówisz!
Dodano: 2011-02-09 09:05
Będą najprawdopodobniej w videosecie - godzinnej prezentacji najbardziej obciachowych rzeczy jakie udało mi się znaleźć :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2011-02-09 13:43
| rozbit napisał(a): |
[quote:71275fe3c1="minawi"]tylko żeby obciachu nie było w tym wypadku akurat niewskazany ![]() |
mój dywan jest obciachowy sam w sobie więc i w tym względzie będzie wiocha :D[/quote:71275fe3c1]
Rozbit! Mówisz o dywanie na klacie? Jak tak to nie jesteś sam :D
enjoy the violence
Dodano: 2011-02-09 17:37
| Violator napisał(a): |
[quote:c7de13e6d4="rozbit"][quote:c7de13e6d4="minawi"]tylko żeby obciachu nie było w tym wypadku akurat niewskazany ![]() |
mój dywan jest obciachowy sam w sobie więc i w tym względzie będzie wiocha :D[/quote:c7de13e6d4]
Rozbit! Mówisz o dywanie na klacie? Jak tak to nie jesteś sam :D[/quote:c7de13e6d4]
dywany na parkiecie? trzeba to zobaczyć
Dodano: 2011-02-10 13:35
Mi tam sierść u faceta nie przeszkadza
hehehe
a na imprezie mogłyby się pojawić kawałki Papa Dance, Backstreet Boys, Human League (zwłaszcza Don't You Want Me), Madness...
Dodano: 2011-02-14 10:56
Udało mi sie nareszcie poskładac do qupy, bo dzień wczorajszy spędziłem w stanie całkowitej rozsypki.
Impreza była zaiste epicka. Klimat nakręcony przez gości był fantastyczny ! Masa autoironii, śmiechu, nawiązań do obciachowych stylizacji - weszliśmy wszyscy w ten event bez jakiejkolwiek napinki. Zabawa się rozkręcała sama, dośc powiedziec że przed 5ta rano na parkiecie ludzie nadal się bawili. Trzeba było wygasic imprezę sypiąc kawałki z naszej rodzimej, gotyckiej beczki, co i tak nie wygoniło wszystkich, bowiem doom zone squad dzielnie trwał do samego końca Smile
Dziękuję wszystkim gościom i wszystkim zaangażowanym w organizację tego baletu. Sam wyskakałem się za wszystkie czasy, straciłem głos na mniej więcej dobę, kac mnie wczoraj prawie zabił, albowiem pod koniec imprezy poległem sromotnie Smile
Na pewno będziemy wracać do tej "marki"...ale nie za często, myslę że raz, dwa razy w roku jest to fajne, częsciej - przeje sie i nam i uczestnikom.
Dziekuję serdecznie !
www.altergothic.pl
re: Pinhead_ Dodano: 2025-11-20 14:34
Czytając tę dyskusję o imprezie Loff Edyszyn, od razu czuję klimat luźnej zabawy, gdzie liczy się styl, muzyka i swoboda. Lubię takie wydarzenia, bo dają przestrzeń, żeby wyrwać się z codzienności i poczuć coś innego niż typowe wyjścia. Właśnie dlatego tak często szukam miejsc, które potrafią stworzyć odpowiedni nastrój – od światła po drobne detale. W Gdańsku podobne wrażenie robi na mnie restauracja Secret Room menu, bo oprócz jedzenia stawia na atmosferę, która idealnie pasuje do wieczornych spotkań. Taka energia zawsze sprawia, że każdy wypad staje się czymś więcej niż zwykłym wyjściem.