U Bazyla. Strona: 1

U Bazyla Dodano: 2010-12-30 15:36

Ja też nie rozumiem złej opinii Bazyla bywam tam często i zawsze się świetnie bawię.

Dodano: 2010-12-30 15:38

Dodano: 2010-12-30 15:52

No poza tym, że jednej zimy porządnie mnie tam u Bazyla wypizdziało :) zimno było tam wtedy jak cholera, a tak po za tym Bazylek jest spoko

<okok>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-01-09 09:11

No zimno to tam faktycznie bywa, ale np. w Blue Nocie przecież też. Bazyla bardzo lubię, chodzę tam od ponad 5ciu lat z małymi przerwami.

Dodano: 2011-01-09 11:21

W Blue Nocie byłem kilka razy, zawsze tam było ciepełko :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

... Dodano: 2011-01-09 11:23

Dobry Bazyl nie jest zły :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2011-01-09 18:12 Zmieniono: 2011-01-09 18:14

Bazyl to mój kumpel
Ma taką ksywkę ponieważ kiedyś po pijaku sam się siebie w lustrze przestraszył :/
Ogólnie równy gość <lol> ale na imprezach strasznie brudzi

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2011-01-09 19:08

wolfj23 napisał(a):
Bazyl to mój kumpel
Ma taką ksywkę ponieważ kiedyś po pijaku sam się siebie w lustrze przestraszył :/
Ogólnie równy gość <lol> ale na imprezach strasznie brudzi

<lol> xD
Pozdrów Bazyla!! :D:D:D

Dodano: 2011-01-11 01:26

pozdrowię :)

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2011-01-11 10:14

a propos to zapraszamy juz w sobotę

http://www.darkplanet.pl/Dark-Attack-party-vol4-12123_event.html

impra bezplatna wiec nie spamuje chyba za bardzo po prostu mało czasu dostałem na promo eventu

Dodano: 2011-01-13 16:53

Wczoraj byłam tam na PZPR i było całkiem fajnie nawet, dostałam jakieś ekologicznie piwo za 4 zł z firmy Aro:) A na tę sobotnią imprezę być moze się wybiorę zobaczę jeszcze jak się wyrobię czasowo z pewnymi rzeczami.

Dodano: 2011-01-13 17:40

to Aro już nawet piwo robi?! <szok>

niedługo zacznie i Domestos...

Ja bym u Bajzla nie eksperymentowała z takimi trunkami. Wolę tam sprawdzone.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2011-01-13 17:45

no złe nie było tylko z tych slabszych bo mało kopało a potem i tak wzięłam 1 Karpackie a to piwo aro było w takiej puszcze jakiejś białej. Chciałam Beczkowe Mocne ale nie było akurat.

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-13 18:11

bylem tam, zobaczyłem gromadę tańczących metali do metaliki i wyszedłem.

świetny klub

polecam

"I am ridint the wind that has no name, the fire that burns without a flame caught by the spell on which all depends, all life ends"

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-13 20:13

humanic napisał(a):
bylem tam, zobaczyłem gromadę tańczących metali do metaliki i wyszedłem.

takie rzeczy to były może z 5 lat temu.
teraz same emo szity albo jakieś ch-wie-co leci...

poza tym prawdziwe rockoteki już przeminęły!

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-14 03:39

minawi napisał(a):
[quote:afeda91d7f="humanic"]bylem tam, zobaczyłem gromadę tańczących metali do metaliki i wyszedłem.

poza tym prawdziwe rockoteki już przeminęły![/quote:afeda91d7f]

Kiedyś wbiłem w tygodniu na rapy i rnb...

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-14 08:31

minawi napisał(a):

I koniec z bezpłatnym wejściem na Panzernachty

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-14 15:57

Diesel napisał(a):
[quote:8a667e2021="minawi"]teraz same emo szity albo jakieś ch-wie-co leci...

I koniec z bezpłatnym wejściem na Panzernachty [/quote:8a667e2021]

Diesel, jakbyś chodził kiedyś na rockoteki do takiego np. Cicibora 10 lat temu to byś wiedział o czym mówię

Akurat nie mam tu na myśli Panzera, ale rockoteki w Bazylu kiedy nic nie ma zaplanowane i po prostu leci muza w tle. Kiedyś muzę niejaki "Paszczak" puszczał i o ile na początku było do zniesienia, to na końcu się spierdoliło, ale głownie dlatego, że ekipy się zmieniły i "stara gwardia" przestała się tak bawić...

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Dodano: 2011-01-14 17:00

bliesa napisał(a):
[quote:540b3d4554="minawi"][quote:540b3d4554="humanic"]bylem tam, zobaczyłem gromadę tańczących metali do metaliki i wyszedłem.

poza tym prawdziwe rockoteki już przeminęły![/quote:540b3d4554]

Kiedyś wbiłem w tygodniu na rapy i rnb...[/quote:540b3d4554]

A ja kiedyś trafiłam na imprę w stylu Dub Step..kupa młodzieży zawianej na zielono marychą, dużo lasek a'la plastik i solara, a muza...musiałam z 4 piwa wypić by zmusić się do tańca ale teraz już chyba tam tego sub stepu tak często nie ma. Przynajmniej plakatow tylu o tym nie widze.

Dodano: 2011-01-14 17:43 Zmieniono: 2011-01-14 17:44

Ja jak zobaczyłem ekipę od dub stepu to szybko giąłem pod bramę pić leśnego dzbana. Co do cicika, to też kiedyś tam bywałem, ale przestałem jak się DJ zmienił, potem to już była równia pochyła dla tego klubu. A napierdalańsko u Bazyla wówczas też było konkretne. Godnych koncertów było więcej niż można było zmieścić w tygodniu. Wszystko się zjebało przez jebany najdłuższy festiwal, który był tak długi, ze sie rzygać chciało. A za tego głupiego łysola w ciciku też podziękowałem. Podobno ten stary żyje sobie na emeryturce w Sopocie, czy innym mokrym mieście.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2011-01-14 20:45

co do rockotek rzeczywiscie w Ciciku były ok czesto tam bewalem jezdzilismy takze sporo na
rockotegi do Dabrówki a tam bywało ostro fajny klimat I przede wszystkim ludzie muza
super Body Count,Slayer,Beastie Boys szkoda ze w np m Ciciku nic sie nie juz nie dzieje fajnie
bylo takze w Blusie np koncerty STARE CZASY

Kropla drąży skałę

Dodano: 2011-01-17 13:02

Byłam tam na chwilkę z ekipą (jako jedyna kobieta w towarzystwie kilku facetów) z soboty na niedzielę na dark Attack party, nie wiem, jak było przez calą imprezę i kiedy się zaczęła, ale koło 1:00 - 2:00 w nocy nie było aż tak dużo ludzi, zwłaszcza na parkiecie było mało, moja koleżanka z chłopakiem już wychodzili. Na PZPRze było chyba więcej ludzi. A o tych imprach w tych klubach rob to mi już moi starsi znajomi opowiadali:)

zgadzam sie z Toba Dodano: 2011-01-21 13:34

w Bazylu wszystko sie zmienilo a szkoda bo jeszcze jak chodzilem na Ratajczaka trzymali jeszcze fason a na Sw. Wojciecha juz po jakichs 3-4 latach dzialalnosci wszystko zaczelo sie rozpadac. Masz racje, cala Gwardia znikla, na czym Bazyl wlasnie stracil...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło