Dodano: 2010-12-20 22:00 Zmieniono: 2010-12-20 23:57
| Aria_de_Bloodvarie napisał(a): |
| O ile mnie pamięć nie myli, Polska jest uznawana za państwo katolickie, a że chcą żeby Polska była Polską, to może i każdego nawracają na "odpowiednią" wiarę? |
To mozę ja się tylko zapytam czy kiedykolwiek Polska nie była państwem katolickim?
Z resztą dajcie spokój z tym Polskim konserwatyzmem, proponuję wizytę w Portugalii, zobaczycie co to konserwatyzm w wypadku wiary - już nie wspomnę nawet o tym jak mocno po tyłku w tych krajach dostały rządy "czerwonych" za legalizację związków homoseksualnych (teraz kryzys wykańcza resztki zaufania i przy odrobinie szczęścia władzę przejmą tradycjonaliści :) ).
Dodano: 2010-12-20 22:21
No to Witamy w Ciemnowieczu.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-12-20 22:47 Zmieniono: 2010-12-20 23:56
| KostucH napisał(a): |
| Co powiecie na to żeby założyć stronę eBóg.pl na której ludzie będą zamieszczali swoje modlitwy za drobną opłatą, a "pan" eBóg będzie na nie odpowiadał :D |
Modlitwa to 'rozmowa' z Bogiem. O ile rozmowa w jedną stronę nazywa się wiara, o tyle w dwie strony to już schizofrenia.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-12-21 12:41
Jakoś nie potrafię brać tego typu artykułów na poważnie. Kto wie, czy to nie kolejna prowokacja z rodzaju "metalowcy złem"? :twisted:
Poza tym - ortografia leży i kwiczy. Do tej pory myślałem, że przeglądarki (a przynajmniej Firefox, Opera i Google Chrome - nie wiem, jak Internet Explorer, bo nie używam) podkreślają błędy...
| kosciol.pl napisał(a): |
| W galerii zdjec widac mase perfersyjnej golizny, nagie dziewczyny fotografuja sie na cmentarzach |
Jakoś nie zauważyłem...
| Portal ten jest w szczegolnosci niebezbieczny gdyz moze sie na nim zalogowac kazdy nawet dzieci w wieku 12-16 lat ktorych tam nie brakuje |
Tak samo, jak na komixxach, demotywatorach i podobnych portalach. Tam jednak to jakoś nie przeszkadza...
| portal jest naprawde szczegolnie niebezpieczny. |
Skoro Dark Planet jest niebezpieczny, to co w takim razie powie o serwisie Red Watch (ten serwis neonazistowski, co go nie mogą zamknąć, bo jest na zagranicznym serwerze)?
Dodano: 2011-03-06 07:43
Dodano: 2011-03-06 11:33
przyznać się kto dziś zjadł kota? co?
I'm always wanting more Anything I haven't got Everything I want it all I just can't stop Planning all my days away But never finding ways to stay Or ever feel enough today Tomorrow must be more ...
Dodano: 2011-03-06 11:47
| beatha napisał(a): |
| przyznać się kto dziś zjadł kota? co?
|
ja! zjadłam z frytkami i wodą płodową.
Dodano: 2011-03-06 11:50
a ząbki umyła? no to paciorek i drzemka przedpołudniowa :D a potem na msze
ja na diecie obecnie nietoperki jedynie :D
I'm always wanting more Anything I haven't got Everything I want it all I just can't stop Planning all my days away But never finding ways to stay Or ever feel enough today Tomorrow must be more ...
Dodano: 2011-03-06 15:01
| xCHAOSx napisał(a): |
| wódki i paciorka nie odmawiam nigdy xD |
:DD
A piłaś kiedyś cota?
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2011-03-07 13:53
Na pewno w tych reklamach, co tu migają wokół, jest jakiś subtelnie niezauważalny, szatański przekaz podprogowy.
Ale coś artykuł na kościół.pl ma słaby odzew. Zero komentarzy? Łee... słabo się staramy. Myślałam, że będzie ich już co najmniej 666...
Dodano: 2011-03-07 15:37
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Na pewno w tych reklamach, co tu migają wokół, jest jakiś subtelnie niezauważalny, szatański przekaz podprogowy.
Ale coś artykuł na kościół.pl ma słaby odzew. Zero komentarzy? Łee... słabo się staramy. Myślałam, że będzie ich już co najmniej 666... |
Najwyraźniej jakość ich zacnego artykułu tak strasznie przyciąga ludzi.
Dodano: 2011-03-07 15:56 Zmieniono: 2011-03-07 15:56
Jest katolska jazda bez trzymanki :D
http://www.kosciol.pl/article.php/20110211061901518
Dodano: 2011-03-07 16:12
| Rochu napisał(a): |
| Jest katolska jazda bez trzymanki :D
http://www.kosciol.pl/article.php/20110211061901518 |
Buhahahaha,to są już szczyty... xD
Ciemnogród x100.Jak słowo daję.
Dodano: 2011-03-07 16:45
| Rochu napisał(a): |
| Jest katolska jazda bez trzymanki :D
Ja pierdole, nie wierzę;/. Rozumiem, gdyby to napisała jakaś polska moherówka, ale że BRYTYJKA???? Po prostu ręce opadają<załamka>. A tak w ogóle - ciekawe kim są ci ludzie, którzy to wykupili?
Wszystko się kiedyś kończy
Dodano: 2011-03-08 08:31
| jedras666 napisał(a): |
| [quote:511e455e5f="Rochu"]Jest katolska jazda bez trzymanki :D
Ja pierdole, nie wierzę;/. Rozumiem, gdyby to napisała jakaś polska moherówka, ale że BRYTYJKA???? Po prostu ręce opadają<załamka>. A tak w ogóle - ciekawe kim są ci ludzie, którzy to wykupili?[/quote:511e455e5f]
a mnie to wcale nie dziwi. Im bardziej społeczeństwo rozwinięte i otwarte, tym bardziej sporej grupie ludzi działa to na nerwy a w imię otwartości i tolerancji nie można oszołomstwa uciszać.
Dodano: 2011-03-08 12:15
No cóż. W praktyce i tak najbardziej skuteczny jest Młot na Czarownice Jacoba Sprengera i Heinricha Kramera :D Dziwne, że tego nie mają w swojej ofercie ;]
Dodano: 2011-03-08 14:21
Teraz wystarczy napisać książke byłej czarownicy nawróconej na cheścijańsktwo a potem spowrotem nawróconej na czarną magię i bedzie bestseller.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2011-03-08 14:27
Zwłaszcza, że mogłaby powstać cała seria. Na przykład ta sama czarownica z czarnej magii przechodzi na buddyzm mahajański i poprzez voodoo i new age odkrywa prawosławie.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2011-03-08 20:40
Mimo, że nie podpadam już pod podział 12-16, oświadczam: wypraliście mi mózg, bando satanistów!
Haaaaha. LOL
Pozamykam dziś dom na wszystkie zamki, poniewuuuż obawiam się pana Ryszarda. Jak się za nas, uRZytkowników, weźmie to...czysta perfersja.
I zniszczy małe mhroczne dziecię z wypranym, wyprasowanym i wykrochmalonym mózgiem.
Strasznie naciągany ten artykulik.
Tak samo jak ten drugi z wątkiem Harry'ego Pottera. Normalnie kwintesencja zUa w siedmiu tomach (aj, powinno być sześć dla lepszego efektu).
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-03-19 19:10
Ehhh no fakt artykuł tak prawdziwy jak te z Onetu i GW, ale tu i ówdzie o prawdę się "ociera".
Na upartego gdyby po galeriach poszperać to faktycznie można wyciągnąć sporą kolekcję "SM", i na w pół gołe laski
A niespełnionych satanistów też się trochę znajdzie.
Anyway...
Czy strona satanistyczna - nie mniej i nie bardziej niż strony fanclubów Rihanny czy innych gwiazd made in USA.
Swojego czasu doszliśmy ze znajomymi wręcz do wniosków że obecna popkultura przesycona sexem i kultem mamony jest bardziej satanistyczna od lansujących się na scenie przedstawicieli "BMetu".
Dodano: 2011-03-19 19:42
Drżyjcie więc wy plugawe hordy satanistyczne - pan Rysiek Nowak nadchodzi !!! Ten wielki rycerz, obrońca Kościoła i tropiciel wszelkiego zła zapewne uzyskał już namaszczenie i błogosławieństwo do walki z niecnymi istotami jakie niepostrzeżenie zagnieździły się na tym portalu. Alleluja !!!
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2011-03-19 20:15
| Aligator napisał(a): |
| Ehhh no fakt artykuł tak prawdziwy jak te z Onetu i GW, ale tu i ówdzie o prawdę się "ociera".
Na upartego gdyby po galeriach poszperać to faktycznie można wyciągnąć sporą kolekcję "SM", i na w pół gołe laski
A niespełnionych satanistów też się trochę znajdzie. Anyway... Czy strona satanistyczna - nie mniej i nie bardziej niż strony fanclubów Rihanny czy innych gwiazd made in USA. Swojego czasu doszliśmy ze znajomymi wręcz do wniosków że obecna popkultura przesycona sexem i kultem mamony jest bardziej satanistyczna od lansujących się na scenie przedstawicieli "BMetu". |
coś w tym jest.