Dodano: 2006-10-11 20:03
Dodano: 2006-10-11 22:47
takiego zarumienionego
? pod kolor
Ja szukam satynowej poscieli w kolorze ciemnej zieleni... ktokolwiek widzial?
Dodano: 2006-10-12 07:57
| Lathea napisał(a): |
takiego zarumienionego ? pod kolor
Ja szukam satynowej poscieli w kolorze ciemnej zieleni... ktokolwiek widzial? |
tja.... rozgrzanego :D :twisted: poszukaj w "świecie snu" czy jak tam to się nazywa, w każdym większym mieście chyba jest coś takiego.... albo w hurtowni odzieży, powinny być i pościele...
Dodano: 2006-10-12 08:27
chyba nie tak.. juz szukalam w jysku i w paru miejscach... macro:/... jakby ktos gdzies widzial to dac znac
Proooosze:)
Dodano: 2006-10-12 09:00
czasami można znaleźć całkiem nową pościel na ciuchach używanych tylko trzeba dobrze poszperać.... :wink:
Dodano: 2006-10-12 13:00
W pokoju mam pomarrańczowe ściany i wszytsko tonie w Boromirach, na drzwiach mam zdjecia zespołów moje zdjęcia i zdjęcia mojego chłopaka. :D O klimacie wiec mowy nie ma, ale staram sie to nadrobić i mam zamiar kupić sobie lalki porcelanowe :D
:)
Dodano: 2006-10-12 21:31
Ja mam pościel, która moją mame doprowadza do szewskiej pasjii zawsze jak ją widzi: mianowicie czarna satyna :twisted: Kadzidełka i świece bardzo lubie, wtedy zasiadam do jakiegoś dobrego horroru i wyłączam komórkę, żeby ktos mnie o zawał nie przyprawił... :wink:
Dodano: 2006-10-15 13:03
:twisted: dobre:D ostatni mój klimat - w pokoju hotelowym (w trzyosobowym pokoju spało i mieszkało pięć osób
) pierdolnik absolutny, duuuużo butelek i puszek(pustych
) i Danielek na fotelu i non stop po angielsku o Morrisonie i innych ciekawych zespołach:)
Dodano: 2006-10-15 16:13
Nie ma to jak zaszyc się w pokoju o zmierzchu, usiąśc przy stole, postawic parę świeczek, miec naprzeciwko siebie kieliszek z czerwonym winem i przystojnego Assamitę, patrzec mu w oczy i rozprawiac o bezsensownosci istnienia i książkach edgara Allana Poe.... :)
Dodano: 2006-10-15 16:22
Klimat? noc,blask paru świec,róże i woń kadzidełek.... :)
Dodano: 2006-10-15 16:35
| Selene69 napisał(a): |
| Nie ma to jak zaszyc się w pokoju o zmierzchu, usiąśc przy stole, postawic parę świeczek, miec naprzeciwko siebie kieliszek z czerwonym winem i przystojnego Assamitę, patrzec mu w oczy i rozprawiac o bezsensownosci istnienia i książkach edgara Allana Poe.... :) |
hihihihi
chociaż wolałabym Danielka lub Piotrka.... chociaż bardziej Piotrka ale nie mojego......głupia odległość......
Dodano: 2006-10-16 13:45
Ostatnio na Dm Party w Kielcach klimat zribił się sam z siebie w momencie kiedy chyba z sześć razy wywaliło korki podrząd. Ciemno wszędzie ...co to będzie? co to będzie? :wink: Ale jakoś nikt sie tym specjalnie nie przejął. No chyba że ekipa organizacyjna :wink:
Dodano: 2006-10-16 15:38
Selene? A skad masz ta czarna posciel:D?? Ciekawe... poszukalabym wlasnie takiej i zielonej... ciemno zielonej, tez satynowej wlasnie... tylko w jakiejs malo astronomicznej cenie:).
Aktualnie pochowalam wiekszosc klimatycznych swiecznikow do malo klimatycznych pudelek z ikei ale postanowilam zmniejszyc ilosc widocznych bibelotow
...
Dodano: 2006-10-16 15:54
Mhm..klimat..
W moim pokoju sciany sa ciemno niebieskie...jedynie na dzwiach sa plakaty moich ulubionych zespolow...klimat tworze poprzez kadzidelka z opium :lol:
Jak mam dola to wlaczam jakas fajna muze i pisze wiersze...satynowa posciel..mhm..mam jeden komplet ale niebieski..czasem pod nim spie
Trzeba zyc a nie tylko istniec
Dodano: 2006-10-16 17:42
wiersze w klimatycznym miejscu cudowna rzecz..... :twisted: tylko trzeba umiejętnie sobie wszystko ustawić - zero domowników w pobliżu, lampka dobrego wina (nie, nie Byka
, odpowiednia muzyka, świeczki, kadzidełka.... ach..marzenia
Dodano: 2006-10-16 21:00
No u mnie zklimatem jest troche gorzej po pierwsze mam beznadzijne niebieski meble w stylu kapitanskim wycigniete chyba z jakiejs łodzi do tego nadal mam niebieski sciany ale za to nadrobiłem to tym ze nad moim łozkiem wisi sobie duża skóra z dzika na niej są moje miecze których uzywam do walki a w jednym z rogów pokoju stoi sobie duza tarcza typu migdał najlepszy klimat jest w czasie pełni gdy swiatło księzyca wpada do pokoju i odbija się od mieczy w dodatku pali się zazwyczaj świeczka typu podgrzewacz i w tle leci sobie jakiś viking metal np stary dobry bathory wtedy mam klimat w pokoju 
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Dodano: 2006-10-16 21:21 Zmieniono: 2006-10-16 21:23
| Lathea napisał(a): |
| Selene? A skad masz ta czarna posciel:D?? Ciekawe... poszukalabym wlasnie takiej i zielonej... ciemno zielonej, tez satynowej wlasnie... tylko w jakiejs malo astronomicznej cenie:). |
Dostałam w prezenciee, od mojej kumpeli :) Kup sobie satyne (jest bardzo tania) i sama sobie pościel zmajstruj
Dasz radę!!!!! Kurde, nie wiem skąd ona ja wyczaiła....
Dodano: 2006-10-16 21:22
A ja mam ciemnoczerwone ściany, ciemnoczerwony, włochaty dywan, stare sprzęty (monitor C64 ustawiony w łóżku :D, parę innych bzdur związanych z C64), sztylet trzymany przez smoka wiszący na ścianie i rozwieszone dzwonki, sporo książek (tylko część kolekcji ;D) i lampki choinkowe wiszące na szafie, a także dużo podgrzewaczy, kilka małych świeczników, kadzidełko, drewniane karnisze i żyrandol, komp z wielgachnym kineskopowym monitorem :D, rozsuwane, drewniane drzwi (zrypane
;D), jakieś stare, komunistyczne meble, butelki od piwa za szybką, jasne, prawie cały czas zasłonięte zasłony ;D i trzy, zakłócące nocną ciszę i wstrzymujące mnie od posiadania kota - myszoskoczki ;DDDDD Buahahaha :D To mój klimat... tu mi dobrze 
Dodano: 2006-10-17 14:18
brak okna w pokoju - to dopiero mój klimat w pokoju
i jasno pomarańczowe ściany... :cry:
Dodano: 2006-10-17 14:24
Trudno, kurna, osiągnąć klimat, jesli się człowiek rpzenosi z miejsca na miejsce, to moje siódme mieszkanie, a za 3 miesiące będzie pewnie jakieś ósme. :evil: I gdzie w tym wszystkim znlaezc klimat?!? Klimat to se zrobię jak będę miec własne małe mieszkanko, w ktorym bede mieszkac Ja i tylko JA. Samotnosc, to dopiero klimat. :evil:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-01-24 09:24
a ja mam łóżko bardzoo klimatyczne... takie wielkie, drewniane swego czasu spało tam 8 osób w poprzeg wprawdzie, ale wszycy się wyspali :) ; poztym to w tym pokoju nie toleruję elektryczności, nigdy tam nie było lampy ... niestety mama pod moją nieobecność zrobiła mi super prezent, zamontowała takie coś właśnie, z żarówkami i chodź starała się aby było to jak najbardziej dopasowane do wystroju to wcale mi się ten prezent nie podoba!!!...
Ale co tam , mam rączki to się tego pozbędę... :twisted:
A pościel na tym łożu jest różna, różniasta , pasuje klimatem do łóżka... Nigdy nie mogłabym zbeszcześcić go pościelą z kory grrrrrrrrrrr poprustu nie współgra.. 
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2007-03-10 13:22
Hmm klimat...To pewnego rodzaju ukojenie dla zmysłów 8)
W zalezności od gustu,jak chce kliamt to zapodaje sobie stare dokonania Slayera i już mam klimat.
Zero świeczek,kadzideł,ani gotyckiej muzyki,bo czuje sie jak w kościele.
Dodano: 2007-03-10 13:37
a ja wam powiem jak zrobic klimat fenomenalny ;]
potrzebne składniki
- minimum 2-3 znajomych
- sponiewieracze w ilosci wystarczającej
- fajno miejscówa
-1 dobry humor :lol:
sposób przygotowania
bierzemy znajomych wczesniej uzgadniajac to co bedziemy robic (czytac co bedziemy pic) kupujemy odpowiedni asortyment udajemy się na super miejscówe, i w tym momencie zaczyna sie robic niepowtarzalny klimat. Nigdzie niema takiego klimatu jak se go sami niezrobimy, żadne ruiny żadne inne duperela niestworza takiego klimatu jak w gronie najbliższych przyjaciół.
WIEC BAWCIE SIE I SMIEJCIE IMPREZUJCIE I KLIMATYZUJCIE SIE
HEHEHEHE
ROCK N ROLLLLLLLLLL:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-03-10 15:12
| FAFAL napisał(a): |
| a ja wam powiem jak zrobic klimat fenomenalny ;]
potrzebne składniki - minimum 2-3 znajomych - sponiewieracze w ilosci wystarczającej - fajno miejscówa -1 dobry humor :lol: sposób przygotowania bierzemy znajomych wczesniej uzgadniajac to co bedziemy robic (czytac co bedziemy pic) kupujemy odpowiedni asortyment udajemy się na super miejscówe, i w tym momencie zaczyna sie robic niepowtarzalny klimat. Nigdzie niema takiego klimatu jak se go sami niezrobimy, żadne ruiny żadne inne duperela niestworza takiego klimatu jak w gronie najbliższych przyjaciół. WIEC BAWCIE SIE I SMIEJCIE IMPREZUJCIE I KLIMATYZUJCIE SIE HEHEHEHE
ROCK N ROLLLLLLLLLL:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Hehehe i tu sie zgodze ;D
Jeszcze inna opcja:
duuuuużo znajomych
ognisko
alkohol
gitara !!!!!!