Dodano: 2011-09-26 00:05
Jeżeli faktycznie jestescie miłosnikami sztuki tortur i chcielibyscie się rzetelnie dowiedzieć tego i owego od strony technicznej to polecam podręczniki do archeologi prawnej Witolda Maisela. Znajdziecie tam np opis specialnych obręczy na szyje z gwoździem który systematycznie przykręcany wbijał sie w rdzeń kręgowy czy np szaty kolczaste.
Patrz prosto w oczy i czytaj z nich jak z otwartej księgi ...
Dodano: 2011-09-26 00:09
| Laura_V napisał(a): |
| Jeżeli faktycznie jestescie miłosnikami sztuki tortur i chcielibyscie się rzetelnie dowiedzieć tego i owego od strony technicznej to polecam podręczniki do archeologi prawnej Witolda Maisela. Znajdziecie tam np opis specialnych obręczy na szyje z gwoździem który systematycznie przykręcany wbijał sie w rdzeń kręgowy czy np szaty kolczaste. |
To jakaś odmiana garoty?
Dodano: 2011-09-26 08:13
| arachne666 napisał(a): |
| Ja mam specjalny rodzaj tortury dla dresiarzy masaż glanami...długość i intensywność zależy od wytrzymałości dresiarza hehe
|
To nie jest dobry chwyt na dresiarza.trzeba zalozyc mu sluchaweczki na uszy i zwiazanego posadzic przed duzym telewizorem,a nastepnie puscic teledyski M.Mensona (w koleczko)
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni
Dodano: 2011-10-06 00:51
| Laura_V napisał(a): |
| Jeżeli faktycznie jestescie miłosnikami sztuki tortur i chcielibyscie się rzetelnie dowiedzieć tego i owego od strony technicznej to polecam podręczniki do archeologi prawnej Witolda Maisela. Znajdziecie tam np opis specialnych obręczy na szyje z gwoździem który systematycznie przykręcany wbijał sie w rdzeń kręgowy czy np szaty kolczaste. |
Aż mnie śmierć przeskoczyła. Brrrrrrrr
Moją ulubiona torturą jest posadzenie związanego klienta pod kran z którego kapie woda, ale tak by kapała mu na głowę. Po pewnym czasie to systematyczne kapanie wody o głowę sprawia nie wyobrażalny ból
"Marność nad marnościami, powiada Kohelet, marność nad marnościami - wszystko marność." Koh 1,2
Dodano: 2011-12-06 16:37
Polecam wszystkim film "laboratorium diabła"- wspaniałe pomysły Japończyków w czasie 2 WŚ.
ale moim nr.1 jest szczur pod garnkiem. układany na brzuchu wygryzał drogę ucieczki
"Prawda nie istnieje, istnieją tylko interpretacje" "Kto walczy z potworami, powinien się strzec, by walka nie uczyniła go jednym z nich. Bo kiedy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w ciebie."
Dodano: 2011-12-06 16:58
A było o kładzeniu na pędach bambusa, które rosną metr na dobę ?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2012-02-14 21:03 Zmieniono: 2012-02-14 21:18
Chińska tortura "spadającej kropli" - zamykano delikwenta na długie godziny gdzie jedynym dźwiękiem był odgłos spadającej kropli.
W związku z tym tematem nasuwa mi się pytanie co do natury ludzkiej: dlaczego tylko człowiek tak potrafi?
Czytał ktoś "Efekt Lucyfera" Philipa Zimbardo (autor słynnego eksperymentu więziennego)?
Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.