Ranking najpowolniejszych portali internetowych.. Strona: 1

Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2010-09-26 23:05

1.Dark Planet
2. ?

Chosen by death don't disagree.

Dodano: 2010-09-27 14:56

Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę.Z resztą rzeczy już nie bardzo[bo wszystko u mnie fajnie śmiga].

Drugim portalem jest nasza-klasa.pl[choć bym bardziej postawiła to na miejscu 1.],która staje się mułem bagiennym w takich godzinach kiedy najwięcej osób siedzi na necie i co chwila jest serwer przeciążony,wrr.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-09-27 18:12 Zmieniono: 2010-09-27 20:44

Nuta napisał(a):
Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę.Z resztą rzeczy już nie bardzo[bo wszystko u mnie fajnie śmiga].

Jest dokładnie jak mówisz. Wysylanie postow jest rzeczywiscie wolne. Forum był przepisywane od nowa na szybko i troche nieladnie. Liczba odsłn przekracza teraz 30 000 dziennie i zaczyna to kulac. Zajme sie tym w ciagu najblizszych paru dni. Co do reszy jednak nie powinny byc tak zle.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-09-27 20:44

Nuta napisał(a):
Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę.

Pisanie postów odbywa się na Twoim komputerze i tylko od Ciebie zależy w jakim tempie piszesz, ja mam na myśli bardzo długi czas reakcji servera po kilknięciu na "Wyślij".

Ponadto, bardzo przedłuża oczekiwanie, gdy dostanie się powiadomienie o ocenie lub komentarzu. Otwierają się dwie strony - najpierw od kogo otrzymało się wiadomość, dopiero po kliknięciu na link system przechodzi do właściwej strony. Myślę, że szybszą metodą byłoby wyświetlenie we wiadomościach "Komentarz w Twojej galerii od Login" i po kliknięciu od razu otwierałaby się strona galerii, na której jest przecież link do strony osoby, która napisała.

Dodano: 2010-09-29 20:09

Zgadzam się z tym co piszesz o powiadamianiu, aczkolwiek wysyłanie postów tutaj działa mi wolno aż na 4ch komputerach (!): moim stacjonarnym w Ostrowie, moim laptopie, kompie uczelnianym i na laptopie mojego faceta, który ma dość szybki net. Coś jest zatem na rzeczy.

Dodano: 2010-09-30 20:52

AbrimaaL napisał(a):
Myślę, że szybszą metodą byłoby wyświetlenie we wiadomościach "Komentarz w Twojej galerii od Login" i po kliknięciu od razu otwierałaby się strona galerii, na której jest przecież link do strony osoby, która napisała.

To dobry pomysl - zrobimy tak. Co do wysylanie postow - jest kolo 30% szybciej juz. To niewiele. Zrobie jakas rewolucje jak wroce z wakacji za tydzien.

Dodano: 2010-10-06 22:29

Mam pytanie z innej beczki: nieraz mimo prawidłowego wpisania adresu mam kłopoty z wejściem na darkplanet. Inny problem jest taki, że nieraz jak chcę wejść na konkretny dział na forum, to wysyła mnie do działu recenzje, a ja np. chciałam do działu o światopoglądzie. Przed 10 minutami tak się stało. Co może być tego powodem?

Dodano: 2010-10-10 20:18 Zmieniono: 2010-10-10 20:35

Vika napisał(a):
Mam pytanie z innej beczki: nieraz mimo prawidłowego wpisania adresu mam kłopoty z wejściem na darkplanet. Inny problem jest taki, że nieraz jak chcę wejść na konkretny dział na forum, to wysyła mnie do działu recenzje, a ja np. chciałam do działu o światopoglądzie. Przed 10 minutami tak się stało. Co może być tego powodem?

Artykuły mogą być przenoszone przez adminów, jeśli nie są na temat. Zdarza się, że ktoś zacznie pisać recenzję płyty, napisze o niej 2 zdania, a resztę wypowiedzi zajmie jego osobisty stosunek do tekstów, ubioru muzyków czy projektu okładki. Recenzja powinna być w miarę obiektywna, nie przeplatana wtrąceniami typu "na sam widok zdjęcia gitarzysty zaciskają mi się pięści, bo podobny mi kiedyś nawalił".
Właśnie zaczęłaś offtopik, w tym temacie piszemy o szybkości działania portalu, nie o trudnościach z wyszukiwaniem. Powinnaś zacząć nowy temat, bo z reguły takie, gdzie każdy pisze, co ma akurat na myśli, lądują w śmietniku.

Dodano: 2010-10-27 14:55

Przenieśliśmy DarkPlanet na szybszy serwer tak więc temat już nieaktualny.

Dodano: 2011-04-02 23:33

Dlaczego mój ranking 67 zszedł na 60 wiecie adminatorzy.?

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2011-04-04 11:18

AbrimaaL napisał(a):
1.Dark Planet
2. ?

raczej 1. to myspace
a DP jest,ok tylko mogliby się tymi profilami uszkodzonymi zająć .Pozdrawiam

Dodano: 2011-04-04 16:48

Palmus napisał(a):
Dlaczego mój ranking 67 zszedł na 60 wiecie adminatorzy.?

Mozliwe np. ze moderatorzy wywali jakis posty. jezeli wczesniej naliczne byly za nie punktu to zostały odjęte.

Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2011-04-04 16:48

ten_co_niesie_swiatlo napisał(a):
[quote:e44e2ce025="AbrimaaL"]1.Dark Planet
2. ?

raczej 1. to myspace
a DP jest,ok tylko mogliby się tymi profilami uszkodzonymi zająć .Pozdrawiam[/quote:e44e2ce025]

Którymi?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło