Najstraszliwsze chwile w życiu. Strona: 2

Dodano: 2010-09-09 20:46

Raz jak za duzo amfetaminy wzialem mylalem ze dostane zawalu, zapasci, raz po pieciu relanium wtedy juz pogodzilem sie ze umre tamtej nocy hehe. Przestawalem oddychac i zaczynalo mi sie krecic w glowie lezac w lozku. Co chwile wstawalem do lazienki zeby byc swiadomym i oddychac tak na sile. W koncu zasnalem w lozku i jakos zyje. I jeszcze raz jak wypilem ze 2 litry wina, 3 piwa i na koncu odurzylem sie pierdolonymi dopalaczami. Pamietam ze odwiezli mnie pod dom i jak mi przeszlo dluugo plakalem.Ciesze sie bo wtedy cos zrozumialem. Teraz niczego nie uzywam (oprocz alkoholu) mieszkajac w holandii. Przez takie fakty doceniam wartosc zycia i zyje w miare trzezwo nie liczac odurzania sie muzyka i dziewczynami...

Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P

Dodano: 2010-09-29 15:37

Yngwie napisał(a):
[quote:c88f1ac6d4="Harlequin"]Stres ... jak masakrycznie uwaliłem pierwsze koło z matmy i zajrzała mi perspektywa wywalenia z uczelni ale to był kop w dupe

Tyle się kół napisałem w życiu, ale pierwszego z matematyki nigdy nie zapomnę. 3/15 pkt, a sam bym ocenił na 7-8. Drugie też bym ocenił sobie na 7-8 a dostałem 12/15. A podobno w matematyce chodzi o to, żeby ją zrozumieć.[/quote:c88f1ac6d4]

A ja myślałem żeby wykorzystać

.

Dodano: 2010-09-29 19:56

Egzamin na prawo jazdy. Br...

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

Dodano: 2010-09-29 20:05

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Harlequin napisał(a):
[quote:e65cde94a6="Yngwie"][quote:e65cde94a6="Harlequin"]Stres ... jak masakrycznie uwaliłem pierwsze koło z matmy i zajrzała mi perspektywa wywalenia z uczelni ale to był kop w dupe

Tyle się kół napisałem w życiu, ale pierwszego z matematyki nigdy nie zapomnę. 3/15 pkt, a sam bym ocenił na 7-8. Drugie też bym ocenił sobie na 7-8 a dostałem 12/15. A podobno w matematyce chodzi o to, żeby ją zrozumieć.[/quote:e65cde94a6]

A ja myślałem żeby wykorzystać[/quote:e65cde94a6]

Tak? I co potem? Rzucić? Wstydziłbyś się :)

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2010-09-30 08:03

Rzucić matematykę ? :)) owszem ;D bo to zła kobieta jest :)

.

Dodano: 2010-09-30 08:30

10 lat temu delikatnie ujmując "potrzaskałem się" na motocyklu, dość poważnie. Po dzień dzisiejszy odczuwam tego skutki - fizyczne - o psychicznych nie wspomnę. Nikomu tego nie życzę, niemniej pamiętajcie: jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz!

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2010-09-30 21:28

Jeśli niektórzy najstraszniejsze chwile, jakie przeżyli kojarzą z chodzeniem do szkoły i stresem przed egzaminami, to im zazdroszczę.

Dla mnie najgorsze chwile to takie, kiedy wiesz, że ktoś umrze i nic nie możesz z tym zrobić.
A już najbardziej traumatyczne, kiedy spotyka to bliską sercu osobę.

Dodano: 2010-09-30 21:35

To prawda sphinxio,coś o tym wiem.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-10-15 19:25

Najstraszliwe chwile w życiu: jak byłam mała i rok po roku zmarły mi obie babcie, 6 lat później jak zmarł dziadek. Mogę do takich chwil zaliczyć także pewien wypadek - jako pieszy zostałam potrącona przez samochód z niesprawnymi hamulcami. Efekt: lewostronne pęknięcie w rękojeści mostka (z tego powodu musiałam leżeć na wznak i maksymalnie
ograniczyć ruchy w ciągu 24 godzin od wypadku), mały krwiak na głowie (szybko się zagoił) oraz stłuczenie nogi (które bolało prawie jak złamanie, by normalnie chodzić, musiałam uczęszczać przez parę dni po wyjściu ze szpitala na magnetoterapię i laseroterapię, do teraz to kolano jest trochę słabsze niż prawe i boli mnie np. przy uderzeniu lub na zmianę pogody), niecałe 6 dni leżenia w szpitalu, co popsuło mi ferie zimowe

Dodano: 2010-10-15 22:59

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

sphinxia napisał(a):
Jeśli niektórzy najstraszniejsze chwile, jakie przeżyli kojarzą z chodzeniem do szkoły i stresem przed egzaminami, to im zazdroszczę.

Uczniowie też mają prawo głosu ! ;-]

A co do śmierci bliskiej osoby, jak wspomniałam wcześniej - sprawa nie jest mi obca.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-10-15 23:10

Harlequin napisał(a):
Rzucić matematykę ? :)) owszem ;D bo to zła kobieta jest :)

Ona nie jest zła, ona jest po prostu bezdennie gupia.

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-10-16 12:10

Egzamin z matematyki, fizyki, chemii i chemii środowiska. Nigdy więcej!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło