Dodano: 2010-08-19 08:03
| Nozdormu napisał(a): |
Dla mnie liczba oznaczająca największe zuo to 0.00 jak patrze na stan konta A liczbę proponuję 999 taki nowy lepszy sejtan ![]() |
999 zostało już wymyślone :) odwrócone szóstki pojawiają się w symbolice kabalistycznej i mają przeciwstawne znaczenie do 666 :)
Zaś co do nowej liczby nooo gdybyśmy jako dark planetowa społeczność przybrali sobie jakąś liczbę, było by całkiem spoko, boję się tylko, że z portalu muzycznego, ta strona stała by się kolebką nowej sekty :) Dark Planetanie czy coś
Aetas dulcissima adulescentia est
Dodano: 2010-08-19 08:25
Fest, już mnie ubiegli
To jakie liczby jeszcze proponujecie? Możemy wybrać jakąś w demokratycznych wyborach
Dodano: 2010-08-19 08:38
Szczerze mówiąc mi się najbardziej podoba 0.00. Jakby taką wyświetlić potem na stronie 0.00 albo zaczniemy sobie wyrabiać na początek akcesoria z tą liczbą, koszulki, kubki, nawet pościel. Tak jest stwórzmy sektę, niech świat dowie się o społeczności Dark Planet! Arrrr xD
Dodano: 2010-08-19 08:44
Jeszcze tylko zróbmy różowe msze, to już w ogóle będziemy tró i mhhrroczni niczym dupa szatana 
Dodano: 2010-08-19 09:45
Jeszcze tylko zróbmy różowe msze, to już w ogóle będziemy tró i mhhrroczni niczym dupa szatana ![]() |
:D tak, i hasło przewodnie: "Rozpierdolmy piaskownicę ZuO!!!!" mieliśmy nawet kiedyś taką mini sektę w liceum na kilka członków :) kilka razy nawet się spotykaliśmy w starej fabryce by odprawiać nasze mhroczne rytuały pozycja obowiązkowa hejnał z "Blondyny" tudzież innego specyfiku za 4,20zł :)
Dodano: 2010-08-19 10:35
Ta, gdzieś słyszałam o tym 616. Ale wtedy św. Jan by zgłupiał w niebie, nie byłoby "555 666" i heksakosjoiheksekontaheksafobji. xD Ja lubię tę odwieczną 666. Dziwnie ciągle mi towarzyszy w moim życiu. rejestracja samochodu matki? **666** xD Kiedyś z koleżanką jak zarabiałyśmy grając na mieście, po jakimś czasie podliczyłyśmy i wyszło 6,66 zł . Taka przyjemna liczba. Ale nie tak przyjemna jak 69 ; ppp
Nie załamuj się. Załam innych.
Dodano: 2010-08-19 10:50
Hmm jedna z moich ulubionych liczb 69. Hmm sama myśl o niej jest już przyjemna. :D
Dodano: 2010-08-19 18:34
| Naqara napisał(a): |
| Hmm jedna z moich ulubionych liczb 69. Hmm sama myśl o niej jest już przyjemna. :D |
:D :D :D Chyba każdemu się robi przyjemnie na myśli o tej liczbie :D :D
Nozdormu,przykro mi ale nie mogłam się powstrzymać.Te zacne wyznanie zmiotło mnie z krzesła :DD
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-08-19 18:58
Nuta no wiesz o tym zazwyczaj się na wstępie nie rozmawia z kobietami.
No ale czemu by nie pisać o rzeczach, które są przyjemne i dają pewien rodzaj szczęścia. Nawet sama obserwacja kogoś może sprawić radość :D
Dodano: 2010-08-19 19:05
Nie no, tylko nie myślcie, że mam jakieś obiekcje wobec liczby 69, wręcz przeciwnie
Po prostu skoro ta liczba miałaby być symbolem naszej sekty, to już sobie wyobraziłem, jakby wyglądały te różowe msze XD
Dodano: 2010-08-19 19:19
| Gorg666 napisał(a): |
|
taką mini sektę w liceum na kilka członków :) |
zwłaszcza po takim wyznaniu
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-08-19 19:55
U mnie w pracy jest pewien pracownik (świadek jehowy) i on ma rejestracje 666 beka co nie? i rozmawiałem z nim o tym a powiedział tak "liczba 666 jest liczbą niezalezną" 0_0
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-08-19 20:58 Zmieniono: 2010-08-19 21:03
| Mandraghora napisał(a): |
| [quote:4f2f5e95c0="Gorg666"]
taką mini sektę w liceum na kilka członków :) |
zwłaszcza po takim wyznaniu
[/quote:4f2f5e95c0]
hahaha czeeeepiamy się pani do nie dawna z avatarem tĘĘĘĘĘĘĘ
Dobrze Dobrze literosomak wpierniczył mi pomysł na odpowiednią literkę, choć jakby nie patrzeć to większość członków miała członki więęęęc :) po za tym jedyna pani w towarzystwie utrzymywała kontakty z Zimnym Wacławem
żółtym, zamiast skóry lateks... no Wacława nie trzeba przedstawiać.
Jeśli 69 to wolę amarant aniżeli róż podobny to kolor a ostatecznie brzmi bardziej magicznie no i boa amarantowe jest cool i mocno pro sekciarskie, tak mi się wydaje, proponuję po za jakże wspaniale kojarzącą się liczbą 69 opracować doktrynę i rytuał przejścia z czym zważywszy na liczbę reprezentującą sektę, problemów raczej nie będziemy mieli :)) No i obierzmy jakiegoś guru, a później.... na krzyż!!
a z twoim świadkiem Rudsonie, to chłop musiał się speszyć i nie wiedział co powiedzieć pewnie :) Takie 666 dla świadka to tak poważny kompleks jak celulit dla kobiety
Dodano: 2010-08-19 21:10 Zmieniono: 2010-08-19 21:11
A kto się zajmie rekrutacją nowych członków? ![]() |
Proponuję zwerbować na naszą stronę Rydzyka, on aktualnie prowadzi największą sektę w naszym kraju. Zrobimy mu rozgłośnię radiową z nielimitowanym czasem antenowym to rzuci się jak babcia na protezę :) Trzeba tylko dać facetowi szansę a i słodka perspektywa 69 i rozprawiczenia pewnie także go skusi :)
Dodano: 2010-08-19 21:25
Znaczy wiesz... Ja mógłbym spróbować podjąć się tego zadania, ale ze względu na ograniczenia czasowe, yyy... Mógłbym werbować tylko płeć piękną... Sam rozumiesz
Resztę tzn. członków wersji męskiej mógłbym pozostawić Rydzykowi 
Dodano: 2010-08-19 21:36
Znaczy wiesz... Ja mógłbym spróbować podjąć się tego zadania, ale ze względu na ograniczenia czasowe, yyy... Mógłbym werbować tylko płeć piękną... Sam rozumiesz Resztę tzn. członków wersji męskiej mógłbym pozostawić Rydzykowi ![]() |
takkk ty to byś chciał to co najlepsze. Nie zapominaj że ten co rekrutuje ma przechlapane to jest jak taki magnes w rękach guru jak przyciągnie wystarczająco ludu to guru bierze się za "chrzest" kadetów i to jest dopiero zabawa. Ja mogę być zwykłym wyznawcą, pod warunkiem, że dacie mi spopielać stworzenia żywe i raz na tydzień w planie jest jakaś orgia z amarantowym boa w tle :) Lubuję się także w tanich trunkach. Warto pomyśleć także o jakiś cudach będących podstawą wiary jakieś zasiarczenie wina, bądź chodzenie po.... 2 litrach spirolu :) gwarantuję, że to sztuka równie niełatwa co chodzenie po wodzie czy przejście przez morze czerwone.
Z drugiej strony musisz się zachowywać bo forum czytają nasze potencjalne siostry, a wiesz jak zbyt jesteś bezpośredni, może być trudniej.
Dodano: 2010-08-19 21:40
Nie no, z całym szacunkiem do Pań, nie miałem nic wykraczającego poza granice etyki moralnej na myśli 
Dodano: 2010-08-19 21:45
Znaczy wiesz... Ja mógłbym spróbować podjąć się tego zadania, ale ze względu na ograniczenia czasowe, yyy... Mógłbym werbować tylko płeć piękną... Sam rozumiesz Resztę tzn. członków wersji męskiej mógłbym pozostawić Rydzykowi ![]() |
Ej, żaden Rydzyk. Męską częścią może się zająć damska społeczność Dark Planetarian. Zupełnie nie mam pojęcia, dlaczego na to nie wpadliście.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-08-19 21:45
Dodano: 2010-08-19 21:52
Toż tu nie trzeba żadnym wielkim myślicielem być, żeby na to wpaść.
A żeby nie było, że offtop - 616 wygląda śmiesznie w porównaniu z 666.
Dodano: 2010-08-19 21:55
666 było jest i będzie
a w sprawach rekrutacji proponuję urządzić demokratyczne wybory (czyli mój głos jest decydujący
)