Dodano: 2010-07-17 08:29
Shaggi ...to ty wierzący ? Ja jestem ateistką ,rzuciłam palenie.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-07-18 09:42
| black_gothic napisał(a): |
| Shaggi ...to ty wierzący ? Ja jestem ateistką ,rzuciłam palenie. |
no ba,ateizm służy na cerę. i nie tylko,hi.
sXe piją Inkę /www.peta.org/whoseskin/index.asp
Dodano: 2010-07-18 13:35
USA ze swymi kolejnymi rządami to jedna wielka konspiracyjna zagadka. Od lat wmawia się tam ubogim emigrantom i przygłupawym farmerom, że dane im było mieszkać w prawdziwie wolnym kraju, który tak jak żaden inny troszczy się o nich byleby tylko byli posłuszni prezydentowi. A prawda jest taka, że to kraj rządzony przez bogate rodziny bankowców i Żydów, szerzący propagandę w takim stopniu, że nawet komuniści tak nie potrafili. Poświęcili dla własnych celów nie tylko WTC i ludzi tam się znajdujących ale i żołnierzy w Wietnamie, Korei i teraz na bliskim wschodzie. Gdzieś przecież trzeba upłynnić ogromne ilości broni produkowanej przez wpływowe amerykańskie firmy. Tamtejsze wielkie korporacje i banki reprezentowane przez wspomniane wcześniej rodziny ( należące prawdopodobnie do Masonerii )mają już pieniądze, teraz chcą zapewne sięgnąć po władze, dlatego wcale bym się nie zdziwił, gdyby owe "teorie spiskowe" okazały się wkrótce rzeczywistością.
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2010-07-18 13:47
A są znane jakieś nazwiska?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-07-18 14:36
Najbardziej znane nazwiska to Rothschild i Rockefeller. Trzeba jednakże pamiętać, że protoplaści tych rodów ( pierwszy był zydowskim emigrantem z Niemiec ) byli przede wszystkim założycielami ogromnych fortun i dzisiaj powiedzielibyśmy o nich "biznesmeni". Jeśli mowa o konspiratorach, to mam tu na myśli ich potomków z czasów obecnych. To ci właśnie przejęli ogromne fortuny i teraz wg niektórych - będąc znudzonymi bogaczami bawią się w "Nowy Porządek Świata". W filmie o tym samym tytule również jest mowa o tych rodzinach.......polecam.
Dodano: 2010-07-18 19:56
| Gorgoth74 napisał(a): |
| Poświęcili dla własnych celów nie tylko WTC i ludzi tam się znajdujących ale i żołnierzy w Wietnamie, Korei i teraz na bliskim wschodzie. |
Hmm. Śmiała teza. Możesz wskazać jakieś konkrety powiązujące np arabskich terrorystów z samolotów 11 września z tymi rodzinami? Wydaje mi się skoro piszesz z taka pewnością - na pewno masz jakieś źródła?
www.altergothic.pl
Dodano: 2010-07-18 21:06
Ja oczywiście nie mam co do tego żadnych dowodów ale chyba nikt ich nie ma i wszystkie tezy z tym związane oparte są na domysłach i poszlakach. Wszystko o czym piszę usłyszałem w filmach lub przeczytałem w necie a jest tego sporo i będzie coraz więcej. Myślę, że autorzy tych publikacji czy filmów nie zwariowali i nie dopadły ich zbiorowe urojenia, po porostu coś jest na rzeczy.
Same ataki na WTC prawdopodobnie niewiele mają wspólnego ze światem arabskim, ale potrzebny był wróg "wolnego narodu amerykańskiego" dlatego wybrano kozła ofiarnego a każdy przeciez uwierzy że to terroryści za tym stoją. Dla wielu wszystko to nie jest jednak tak oczywiste i postanowili podzielić się swoimi spostrzeżeniami ze światem, znamienne, że w wielu przypadkach są to Amerykanie których tamten totalitaryzm nie zdążył jeszcze ogłupić.
Dodano: 2010-09-21 14:24 Zmieniono: 2010-09-21 14:32
Polecam wspaniały film (moim zdaniem jak do tej pory najlepszy) na temat teorii spiskowej:
"Wolność, Prawda, Stal"
Dodano: 2010-09-22 18:24
Udało mi się przebrnąć przez film. Ciekawa kompilacja. Jest tu tyle wątków, że trudno wybrać sobie któryś konkretny do skomentowania. Zawsze kiedy oglądam coś w tym stylu, już na początku zastanawiam się jak się skończy. I fajnie się skończył, w gruncie rzeczy optymistycznie. Osobiście zrezygnowałbym z ostatniego zdania o znajdowaniu drogi i zakończył na przedostatnim.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła