Nie samym metalem, gotykiem etc. człowiek żyje. Strona: 7

Dodano: 2006-11-09 18:50

A ja rysować właśnie lubię (?) <-[ raczej tylko na zamówienie lub baaardzo rzadko, jak mnie taki jakiś dziwny nastrój weźmie] bardziej w ciszy, na spokojnie... Albo przy bardzo relaksującej muzyczce. Za to ogólnie wenę mi daje Lacrimosa, wzbudza tyle emocji, pobudza wyobraźnię, umysł... Że czasem niemal nie sposób tego jakoś nie wyrazić.
A utworek dla Elizy kojarzy mi się z tymi szczęśliwszymi momentami dzieciństwa i z moim ojcem, który to grywał... Miałam taki dzwonek na komórce. :D

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-09 21:50

Czasem w naszej toruńskiej katedrze sa koncerty organowe, to wpadnę i posłucham, niesamowite, i do tego ten klimat...

Dodano: 2006-11-09 22:11

Organy to w ogóle wspaniały instrument. Przypomina mi się jak byłam w Paryżu i miałam okazję posłuchać koncertu w Notre dame... To dopiero było coś pięlnego.... Wiecie gdzie w Krakowie można czegoś takiego posłuchać? Nie chodzi mi koniecznie o znane kościoły, ale o takie, gdzie jest odpowiedni klimat/instrument... Chociaż pod tym względem mam duże szczęście, że mieszkam właśnie tutaj, na razie zwiedziłam kilkanaście kościołów i jestem urzeczona... Aż chce sie wierzyć, patrząc jakie cuda ludzie tworzą pod natchnieniem wiary, trudno przyjąć, ze to wszystko wynika z miłości do... niczego, wytworu wyobraźni... Tak samo jeśli chodzi o muzykę katolicką, potrafi być taka niesamowita... Nie mam oczywiście na myśli zawodzących strauszek.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-10 13:12

no właśnie! nie tylko samym metalem/gotykiem człoweik żyje! są jeszcze cudowne moherówki! "chwaaaalciiiieeee łąąąąąkiiii uuuumaaaaajooooneeeeee........" :twisted: to jest dopiero jazda :twisted:

Dodano: 2006-11-10 14:40

Narea!!!!!! Nie przypominaj mi, że w niedziele wybory, jak wygrają moherowe berety, to ja emigruję na Grenlandię....

Dodano: 2006-11-10 14:56

to poczekaj tylko na mnie, razem wyjedziemy :?

Dodano: 2006-11-10 16:41

To jak, robimy imprezkę na grendlandii?

Dodano: 2006-11-10 18:38

Będzie gorąco i ją rozpuscimy, przejdziemy do historii, łiiii :D :twisted:

Dodano: 2006-11-10 20:16

No ba! :twisted:

Dodano: 2006-11-11 10:33

Ej, ja też chce!!!!!!!Nie zostawiajcie mnie!!!!!! 8O <Biega jak wariatka po domu i pakuje trumne>

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-11 10:44

Jak ktoś mógłby Cię zostawić? Twoja trumna bęzie na chonorowym miejscu!

Dodano: 2006-11-11 12:02

a jak! tylko trzeba na wszelki wypadek się spieszyć.... ma ktoś zapasowy zamek błyskawiczny? mój się troszku spsuł ................. :?

Dodano: 2006-11-11 13:13

Ja wszystkie zamki rozwalam zawsze.... :?

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-11 13:56

Trzeba zaprzyjaźnić się z guziczkami albo rzepami. Tylko jak już ma się przyczepiać, to niech będzie na odpowiednim oziomie i niebrzydki.

Dodano: 2006-11-11 14:01

A ja moge się z wami zabrać??!!:D

Dodano: 2006-11-11 14:08

a wskakuj, co masz sam jeden cierpieć? trzeba się wspierać wzajemnie, nie? :wink: kurna, zapomniałam gaci na zmianę.....

Dodano: 2006-11-11 14:48

Jak pojedziemy, to o cierpieniu nawet mowy nie będzie! Wszyscy z darkplanet sa mile widziani!

Dodano: 2006-11-11 15:01

i tylko ewentualnie zaciągnę za kudły moje dolnośląskie głosisko. mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko Morganko?

Dodano: 2006-11-11 15:43

A jakże bym smiała mieć!

Dodano: 2006-11-11 15:51

No!Dravenku myślałam że się męrzusiu nie zabierzesz ^^ kto mi będzie skarpetki prać? :D
Chodźcie pojedziemy do Iraku i kupimy sobię tam działeczke i będziemy chandlować ropą naftową. Oj tak tak :) Będziemy bogaci!!!!!!!

Dodano: 2006-11-11 18:07

I będzie laaajtowo! :D

Dodano: 2006-11-11 18:36

Musimy się zorientowac, ile osób się tam zmiesci na tej Grenlandii, jaka ona ma wogóle powierzchnię, stworzymy druga Gothlandię, albo cuś takiego na kształt :wink: Będziemy ciągnąc rope z Iraku (Vampire z Dravenem sie tym zajmą) i będziemy obrzydliwie bogaci i będziemy chlac na koszt Unii Europiejskiej, ajkkaś dotacja dla nas na pewno się znajdzie :wink:

Dodano: 2006-11-11 18:38

oooo tak!!!! i jeszcze będziemy pędzić własny bimber! ja mogę się tym zająć, tylko kogoś do pomocy potrzebuję

Dodano: 2006-11-11 18:39

Ale skąd będziemy składniki do bimbru brac, tam sam lód jest :cry: :wink:

Dodano: 2006-11-11 18:51

A to wiadomo co pod tym lodem jest? :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło