HALLOWEEN 2006 - FORCES UNITED - POZNAN 28/10. Strona: 3

Dodano: 2006-11-04 23:37

Ja napiszę tylko tyle-chcę raz jeszcze!!!! :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2006-11-15 23:33

A ja mogę być niepopularny? Pytanie mam tylko jedno - co Wy tam w Poznaniu lepszych knajp nie macie? Z Gdańska przyjechałem specjalnie na imprezę, miałem nadzieje że miejsce będzie na poziomie tego w którym Hocico grało, dziewczynie naopowiadałem jakie to lokale są w Poznaniu, bo jej na koncercie nie było, przyjeżdżamy idziemy a tu się okazuje że jakaś speluna... Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, jakichś stałych bywalców, no ale jednak... Ktoś nie dopracował - czemu tak mało miejsca było na parkiecie? Jakby wyrzucić ze 4 stoły to przynajmniej byłoby czym oddychać, nigdy w życiu nie bawiłem się w takiej temperaturze, wyżymać koszulkę mogłem. Ale po tej żółci to muszę podziękować za mega zabawę mimo wszystko, set M4rca zabijał - nie rozumiem po co w ogóle na imprezy gdzie się z założenia ludzie bawią przy muzyce przyłażą fani jakiegoś gotyckiego rocka - żeby później sobie móc narzekać na "techniawke"? Gość nie zwolnił tempa ani na sekundę, takiego konkretnego seta jeszcze w życiu nie słyszałem. Chcę poznać opinię dj'i - Wy do końca nie kumacie rytmicznego noise'u czy po prostu brakuje ludzi którzy się przy tym bawią? Bo jeśli o mnie chodzi to czuję wielki niedosyt... Pozdrowienia

Dodano: 2006-11-20 18:03

wron napisał(a):
A ja mogę być niepopularny? Pytanie mam tylko jedno - co Wy tam w Poznaniu lepszych knajp nie macie? [...]

Niestety to jedna z kilku wad "Bazyla" - brak odpowiedniego przepływu powietrza i trochę mało miejsca ale można się przyzwyczaić. Ale nie martw się są w Poznaniu też "lepsze" pod tym względem knajpy :wink:

wron napisał(a):
set M4rca zabijał - nie rozumiem po co w ogóle na imprezy gdzie się z założenia ludzie bawią przy muzyce przyłażą fani jakiegoś gotyckiego rocka - żeby później sobie móc narzekać na "techniawke"?

Ja np . lubię "jakiś gotycki rock" i nie tylko gotycki zresztą jak i muzykę elektroniczną a przychodzę po to żeby się dobrze bawić w "miłym" towarzystwie bardziej lub mniej znajomych mi ludzi. Swoją drogą rozumiem z tego zdania że gotycki rock i reszta gatunków muzycznych poza electro to już dla Ciebie nie muzyka? A ja w swojej naiwności myślałem, że słucham muzyki... :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2006-11-20 20:02

Nie nie, nie jestem taki:) ale na imprezach lubię muzykę 'imprezową':) a to co w domu sobie puszczam do czytania książki to chowam w kieszeń.

Dodano: 2006-11-21 14:43

Wron, zdaje sie, ze masz dość powazny problem zr zrozumieniem istoty BloodLust Party :) Impreza Gotycka oznacza dokładnie to: gothic rock, cold wave, bat cave, et cetera et cetera, nie wiem o co Ci chodzi. Sprecyzuj swoje myśli, bo Twój post jest dosć mało czytelny. Poza tym set M4rka był świetny, energiczny i po prosty porywający.

Poza tym zgadzam się co do tego, ze Bazyl jest speluną, ale mimo wszystko ma w sobie pewien urok, który idealnie pasuje do organizowania imprez w tym klimacie, a ponadto jest tam łatwy dojazd.
Ja na swoim podwórku mam porządek, ale na imprezie nie musze mieć sterylnego wnętrza.
Tak w gwoli jasności

Dodano: 2006-11-21 15:15

Attack napisał(a):
co do nast większej imprezy to po cichutku powiem że szykujcie się na coś special na początku grudnia, a dokładnie 1/12, pewna znana osoba będzie obchodzić urodziny, będą goście.... goście..... będzie nieźle

mały offtop, no ale- no właśnie.. co z tą imprezą :?: myslałam że to będzie kolejna edycja Bloodlust ale Bloodlust jest w tą sobotę(!) (i o zgrozo nie będe mogła się pojawić na nim , więc zupełnie już zgłupiałam 8O

to będzie jakas inna impreza zupełnie :?: bo skoro miała być to "duża impreza" to jak na razie coś za cichutko w tej kwestii

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2006-11-21 15:24

mhh. Blood Lust to Blood Lust Electronaut ma zagrac :twisted: Kurcze zaczynam na bierac ochoty na impreze !!!

Dodano: 2006-11-21 15:37

hehe
ano bedzie bedzie 2/12 w sobote

a CO to Wam powiemy wieczorkiem - bedzie tym razem cos NEW
i cos SPECIAL

cierpliwości

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło