Blood Bowl. Strona: 1

Blood Bowl Dodano: 2010-04-20 13:21

Blood Bowl, trochę bardziej uproszczony futbol amerykański w świecie Warhammer'a 40,000
http://www.youtube.com/watch?v=t3xsSN7UEFI
Sprytne połączenie strategii turowej i akcentu sportowego coś czuję że chyba spędzę przy tym naprawdę sporo czasu :D
Właśnie idzie do mnie pocztą :D jutro albo pojutrze powinno być :D jakby ktoś był chętny na grę przez neta to zapraszam na priv
Jakby się większemu gronu tutaj spodobała ta gra to można by robić jakieś fajne turnieje albo coś
Ogólnie to zapraszam do zainteresowania się tym tytułem. Fajnie by było jakby się udało zorganizować jakieś regularne rozgrywki :D
Pozdrawiam

jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba "żyj i daj żyć innym" ;p takie najsensowniejsze jak dla mnie i co najbardziej do mnie trafia ;p

Blood Bowl Dodano: 2010-11-23 07:10

Grizzdow napisał(a):
Blood Bowl, trochę bardziej uproszczony futbol amerykański w świecie Warhammer'a 40,000

Nie czterdziestki, ale Fantasy Battle. Poza tym gra jest wzorowana na oryginalnej planszowej wersji, którą nawet swego czasu Sfera wydała u nas jako Troll Football, za starych dobrych czasów Magii i Miecza. Swoją drogą, właśnie światło dzienne ujrzała wersja Legendary z sporą ilością nowych drużyn, ale wygląda na to, że nikt tego u nas nie wyda.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło