Szamanizm a magia. Strona: 1

Szamanizm a magia Dodano: 2006-09-17 21:27

Może podzielicie się swoją opinią na temat czym jest dla was szamanizm a czym magia... Jakie widzicie różnice...

Dodano: 2006-09-17 21:33

radze zerknac w zasoby i odszukac postow na temat magii... szybko zorientujesz sie w opini i rozumowaniu czesci spolecznosci DP

Dodano: 2006-09-21 17:53

mówcie co chcecie ale ani w to ani w to nie wchodźcie, zostaje na całe życie a wyrwać się ciężko i tu nie chodzi o to, że się podoba....

Dodano: 2006-09-21 18:49

Prawda ;/ ja nie mam za dobrych wspomnień z magią i każdemu to odradzam gdy mnie o to pyta...

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-09-21 19:09

hehehe :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2006-09-22 14:21

ja nie tyle co się boję ale... czasami można skrzywdzić kogoś i to nieświadomie... mam dobre wspomnienia co do magii, tej teoretycznej jak i praktycznej, ale... z tego nie da się wyrwać tak łatwo... szkoda gadać o uszczerbku psychicznym osoby ze słabą wolą, spustoszenie wewnętrzne jest ogromne, wiem to po wypowiedziach znajomych, nawet już niechętnie podejmują temat....

Dodano: 2006-09-22 17:17

Bo z magią jest trochę jak z narkotykiem, gdy sprubujesz raz chcesz więcej i więcej...A gdy może się dasz ponieść tej fali, zawitasz u drzwi których wcale nie chciałeś oglądać. Jednak bardzo kuszą...I to chyba jest w tym okropne, że sami świadomie czy nie, możemy sobię zgotować nie miłe sytuacje...

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-09-25 18:57

a że człowiek kocha to co nieznane...:)

Dodano: 2007-01-07 00:01

Bo wiecie, to jest jak z prądem: lepiej nie kombinować zanim nie pozna się dokładnie zasad działania, bo może pokopać.

Dodano: 2007-01-07 09:59

e tam, pokopać może nawet jeżeli już się to zna i długo praktykuje :wink:

Dodano: 2007-01-07 12:02

BarTolmai napisał(a):
radze zerknac w zasoby i odszukac postow na temat magii... szybko zorientujesz sie w opini i rozumowaniu czesci spolecznosci DP

dokładnie na te tamty juz tu było, dziwią mnie tylko wypowiedzi pod tamtym topiciem, iż magia nie istnieje etc niektórych osób ,które w innych postach wyrażają swoje zdanie iż coś tam jest naprawdę magiczne... przeczą sobie samym???

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2007-01-07 12:20

niektórzy po prostu strasznie dziwni są :lol:

Dodano: 2007-01-09 21:14

Może ich za bardzo pokopało i mają zaniki pamięci

Dodano: 2007-01-11 18:10

po prostu naćpali się tą swoją "magią" i trochę ten-tego-nietego :lol:

Dodano: 2007-01-12 21:02

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=412

Taki temat istnieje, wiec dyskusja tu mija sie z celem. Proponuje zapoznac się z wypowiedziami użytkowników w temacie Magia w dziale Felietony i tam komentowac ewentualne spostrzezenia na temat magii, ćpania itp.

Jak dla mnie temat do zablokowania.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło