Lenistwo. Strona: 5

Dodano: 2006-11-18 17:30

th-> uwierz ze takie szczyty tez sie zdazaja:D Szczegolnie jak ustalaja ze komis jest dzien po egzaminie

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Dodano: 2006-11-18 17:34

Sena napisał(a):
th-> uwierz ze takie szczyty tez sie zdazaja:D Szczegolnie jak ustalaja ze komis jest dzien po egzaminie

...to strasznie inteligentnie ustawiony termin. Ale wtedy to raczej nie z lenistwa, ale z czystej kalkulacji zostałbym w łóżku.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2006-11-18 19:40

Hehe No jaja u nas byly bo przed terminem komisu Tak z godzine przed dopiero mialy przyjechac osoby ktorych podpis byl wymagany na zezwoleniu wiec do konca nie wiedziales czy masz komisa :roll:

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Dodano: 2006-11-19 19:44

Nie wiem czy bardziej bym się wkurzył gdyby okazało się, że komisu nie ma a ja mimo to wstałem z złóżka czy gdyby jednak był a ja nadal nic bym nie umiał. :)

Dodano: 2006-11-20 13:57

A czy to, ze komputer stoi zaraz przy łóżlu, na nim elran, a bezprrzewodową myszkę i klawiaturę sobie biorę, gdy na nim siedzę/leżę, żeby skorzystać z kompa... czy to świadczy o lenistwie?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-20 13:58

A czy to, ze komputer stoi zaraz przy łóżlu, na nim elran, a bezprrzewodową myszkę i klawiaturę sobie biorę, gdy na nim siedzę/leżę, żeby skorzystać z kompa... czy to świadczy o lenistwie?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-20 14:17

Oo tez bym tak chciala.. jak rano bym sie budzila nie musiala bym do komputera podchodzic.. ale niestety jestem krotkowidzem i pewnie nie mogla bym nic przyczytac :?

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-11-20 14:53

Echm... monitor mam tuż przy łóżku, a gdyby co można go postawić nawetna nim... Bo mam płaski. Mogłabyś nawet siedzieć z nosem w nim. Hehe...

Dodano: 2006-11-20 15:11

A ja do kompa muszę wstac z wyra i jeszcze z p[okoju wyjść. Moze to i dobrze bo dzieki temu w weekend nie siadam do kompa zaraz po obudzeniu się. Zazzwyczaj zanim zwlekę się z wyrka brachol już okupuje maszynę.

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-20 15:25

Ja ne muszę i mogę usiąść zaraz po obudzeniu, ale wstaję od niego, do uzależnienia jezcze duuużp mi brakje. Znaczy przynajmiej do uzależnienia od kompa.

Dodano: 2006-11-20 15:49

Gdy wchodząc do pokoju i zanim sie rozbierzesz pierwsze co robisz to włączasz komputer to to są juz lekkie objawy uzaleznienia. :)

Dodano: 2006-11-20 16:04

No i owszem... Ale ja robię tak, gdy chcę czegoś konkretnego, a tak wolę robić tysiąc innych czynności, niż korzystanie z kmpay i nawet jakbym chiała, to komputer nie może mnie odciągnąć od innych rzeczy...

Dodano: 2006-11-20 17:37

th napisał(a):
Gdy wchodząc do pokoju i zanim sie rozbierzesz pierwsze co robisz to włączasz komputer to to są juz lekkie objawy uzaleznienia. :)

oo... a ja tak robie :D Nawet dzisiaj kiedy obudzilam sie o 5 aby troche sie pouczyc wpierw musialam posiedziec troche na kompie :D

Dodano: 2006-11-20 18:51

Hehehe, uzależnienie? Gdzie? No skąąąaaad!

Dodano: 2006-11-20 19:16

15 min temu mialam isc sie uczyc....Co ja tu jeszcze robie?<mysli>
Lenistwo...? Czy uzaleznienie...?

Dodano: 2006-11-20 19:41

Jedno łączy się z drugim. :twisted:

Dodano: 2006-11-20 20:35

Endra napisał(a):
oo... a ja tak robie :D Nawet dzisiaj kiedy obudzilam sie o 5 aby troche sie pouczyc wpierw musialam posiedziec troche na kompie :D

Ja wstając rano 6 włączam kompa i gdy sie juz umyje jem śniadanie i pije herbate przed kompem :D Ale zazwyczaj włączam go tylko by posłuchac muzyki rano. Tak by pozytywnym akcentem zacząć dzień :D

Dodano: 2006-11-20 20:46

Ja czasem włączam kompa rano żeby sprawdzic w necie plan lekcji. W sumie nie wiem po co bo i tak zawsze czegoś w swoim porannym zmuleniu zapomnę :)

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-20 21:18

No, ja tak szczerze po prostu prawie nigdy nie wyłączam kmputera. :twisted: Żeby mógł sobie spokojnie ściągać dla mnie różne rzeczy i dlatego, bo słucham ciągle muzyczki.

Dodano: 2006-11-20 21:28

Nightcreature napisał(a):
Ja czasem włączam kompa rano żeby sprawdzic w necie plan lekcji.

Mam dokładnie ten sam problem. I co z tego że mam w gruncie rzeczy do zapamietania razem 16 pozycji jak lepiej jednak włączyć komputer i sprawdzić plan zajeć lub chociazby godzinę odjazdu autobusu. Jednak komputer chodzi u mnie tylko gdy ja jestem... gdy wychodze to go wyłączam.

Dodano: 2006-11-20 21:30

dziś szczytem mojego lenistwa była pobudka po 13-ej i włączenie laptopa. Cały dzień spędziłam w łóżku i w necie :D :D Nigdzie nie musiałam wychodzić, nie miałam komu obiadu zrobić...No ale co ja mogę sama w domu robić? :roll: Tylko lenić się :D :D :D

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-11-20 21:35

Kilka dni moge sie pławić w takim lenistwie skrajnym. Ale potem już muszę zacząc coś robić, bo zaczynam świrować.

Dodano: 2006-11-20 22:15

Moje ciało chyba chce (wbrew mojej woli tym razem), bymsię leniła, bo zmogła mnie choroba...

Dodano: 2006-11-20 22:33

Morgana napisał(a):
Jedno łączy się z drugim. :twisted:

Trafilas w sedno :twisted: Oczywiscie zeby nie bylo, nawet nie ruszylam biologii tylko caly czas tu siedze 8) Wlasnie sie zaczelam zastanawiac czy jestem uzaleniona od netu czy od Was i gg :twisted: ja to mam dzisiaj problemy... a jaka leniwa przy tym jestem :D Co kompa to moj tez chodzi tak jak Twoj 24 h na dobe
:twisted:

Nightcreature plan lekcji w niecie?! wow ^^ U nas (LO 24) tak nie ma :D Ale Ty jestes z MM wiec wszystko jest mozliwe :D

lili jak chce miec tak jak Ty!!!! a tu d**.. Kiedy ja wreszcie caly dzien pognije w pizamie przed kompem no kiedy??

Endra idzie sie lenic dalej :D

Dodano: 2006-11-20 22:43

Endra napisał(a):
lili jak chce miec tak jak Ty!!!! a tu d**.. Kiedy ja wreszcie caly dzien pognije w pizamie przed kompem no kiedy??

no może jak będziesz mężatką i mąż będzie pracować za Ciebie?

żartuję, pewnie szybciej :wink: zawsze znajdzie się jakiś powód

między fiordami a fieldami

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło