UnSun nagrywa nowy album. Strona: 1

UnSun nagrywa nowy album Dodano: 2010-02-22 09:40

no oczywiście, że to właściwa droga gdyż Dies Irae już nie ma, a Vader nagrywa kupsztyle

co nie zmienia faktu, że ta owa 'właściwa droga' usłana jest nie mniejszymi klockami ale tonący brzytwy się chwyta. death metal kiepsko się sprzedaje, a fanów cymbałków, pimpołków, dzwoneczków i anielskich głosików, w postaci małolatów nigdy nie brakuje

Dodano: 2010-02-22 09:53

ale przeciez ten zespol to absolutne dno zeby to chociaz bylo w swym gatunku przyzwoite... poza tym ta panna nie umie spiewac i poza tym ze ma dobre cycki to nic innego specjalnego z niej nie ma. a juz na pewno nie wokalistki.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2010-02-22 09:59

no instrumentalnie zespół dla mnie ok, kompozycyjnie - komercja ale dobrze sprzedana, natomiast wokal rzeczywiście średni, w dodatku słuchając unsun mam przed oczami normalnie dode... co psuje wizerunek

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-02-22 10:06

doda, mimo że sztuczne, to akurat cycki ma. a ta ich blondi ma nie cycki, a push-upy wystawianie jej patyczackiej nieforemnej figury na okładkę pierwszej płyty nie było chyba zbyt dobrym posunięciem ...

Dodano: 2010-02-22 17:58

Laska ma dla mnie dwie możliwości: albo się nauczy growlu, albo nauczy się czystej emisji w okolicach sopranu. A tak to można śpiewać w Viva charts.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2010-02-22 18:33

No widzę, że mocno krytycznie jesteście nastawieni do UNSUN ale pamiętać trzeba, że The End Of Life to ich debiutancki album i napewno nie jest to najgorszy debiut na swiecie.Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.

I am me, and that's what I will be...........

Dodano: 2010-02-22 18:37

Gorgoth74 napisał(a):
No widzę, że mocno krytycznie jesteście nastawieni do UNSUN ale pamiętać trzeba, że The End Of Life to ich debiutancki album i napewno nie jest to najgorszy debiut na swiecie.Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.

tak się składa, że nie są to muzycy amatorzy, a ze sporym stażem i zawsze wymaga się od nich czegoś więcej niż takiego klocka

a co do viva charts to tam bywają o wiele ciekawsze numery

Dodano: 2010-02-22 19:23

Gorgoth74 napisał(a):
Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.

:D

U-suń to.

Dodano: 2010-02-22 19:25

BarTolmai napisał(a):

U-suń to.

bueheheh bekowa ksywka dla kapelki

Dodano: 2010-02-22 19:28 Zmieniono: 2010-02-22 19:28

Paskievicz napisał(a):
[quote:13f7470d88="BarTolmai"]
U-suń to.

bueheheh bekowa ksywka dla kapelki [/quote:13f7470d88]

coś jak "deleted"?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-02-22 23:42

Nie no, ja tam mogę im dać jeszcze szanse. Tarja też na zupełnym początku kariery w najtłiszu nie porywała głosem. Nie jestem całkowicie na nie, ale musi lachon popracować ;].

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2010-03-18 15:35

Gorgoth74 napisał(a):

ale my nie jesteśmy od robienia muzyki, tylko od jej słuchania i oceniania... zawsze mnie śmieszyło takie idiotyczne podejście - nie krytykuj czegoś, bo sam lepiej nie zrobisz. no rewelacja... Unsun to syf tak samo jak Najtłisz i te wszystkie zespoły dla mrocznych nastolatek. I nie chodzi o wokalistkę, tylko o całokształt.

Dodano: 2010-03-18 16:39

Dodano: 2010-03-18 17:05

:>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-03-26 17:53

miałam nieprzyjemność słuchac ich 'na zywo' to znaczy najpierw wokalistka cos tam popiskiwala, a potem puscili niewiele lepsze nagranie z playbacku;/
nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nigdzie nie ma nagran z ich wystepow na zywo?
znajoma zamieściła takowe nagranie na yt, po czym zespół ja podpierdzielil i to 'arcydzieło' zostało zjęte
nie dziwota jednak, toz to dziadostwo 1szej klasy jest, wiec zespół sam jest najwidoczniej zazenowany swoimi wyczynami 'lajf'
myślę jednak, ze dobrze się stalo, bo i po co propagowac taki chłam
biedny Mauser, albowiem nie wie co uczynił...

Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.

Dodano: 2010-03-26 19:02

zawsze byłem przekonany, że w Vader grają placki. Jeden co prawda odszedł ale plackiem jak widać pozostał

Dodano: 2010-03-27 14:07

minawi napisał(a):
no instrumentalnie zespół dla mnie ok, kompozycyjnie - komercja ale dobrze sprzedana, natomiast wokal rzeczywiście średni, w dodatku słuchając unsun mam przed oczami normalnie dode... co psuje wizerunek

I skojarzenie masz słuszne. Ta pani jest jest porównywana do Dody.

Zważywszy na założyciela zespołu,to spodziewałam się czegoś lepszego.Ale trudno się mówi, do słuchania nikt nie zmusza.:)

Dodano: 2010-03-27 16:30

Paskievicz napisał(a):
zawsze byłem przekonany, że w Vader grają placki. Jeden co prawda odszedł ale plackiem jak widać pozostał

dobry chlopak byl i malo pil Mauser takim plackiem nie byl, na ten przyklad podam Dies Irae. To byla jego kapela a takie subculture of stone to cudenko I klasa. :)

Dodano: 2010-03-29 13:39

Przesłuchałam tą ich pierwszą i jak na razie jedyną płytę i szczerze mówiąc starałam się wysłuchać jej do końca. Nie udało mi się to. Panna nie potrafi śpiewać, i jak to już napisał Paskievicz, lepsze numery można na Vivie usłyszeć. Jak dla mnie na tej jednej płycie ich działalność powinna się zakończyć. No chyba że babka nauczy się śpiewać, co jej przychodzi z trudem

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-03-29 13:46

BarTolmai napisał(a):
To byla jego kapela a takie subculture of stone to cudenko I klasa. :)

chyba sculpture

a co do placka ... można dobrze grać i aranżować jednocześnie będąc placuszkiem heheh. poznałem już wiele takich przykładów

podobnie jak białe kozaczki, placek to stan umysłu xD

Dodano: 2010-04-20 18:40

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ciekawe jaki ten album bedzie heh.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-04-20 18:54

zapewne taki jak poprzedni :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-04-20 19:01

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Troszke komercha ale cóz.. mówi sie trudno .

Dodano: 2010-04-21 08:31

taaa komercha komerchą, ale sobie chłopaki i dziewczyna zarobią trochu na niej

Dodano: 2010-04-21 13:04

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Z biegiem czasu zarabiać będą mniej , tak mi się wydaje.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło