Wampir: historia prawdziwa. Strona: 2

Dodano: 2011-09-27 17:05

Nosferatu18 napisał(a):
Skoro historyczny obraz wampira bajką nazywasz, to miernej jakości obrazy Twe są, jeśli się zaś mylę, to jednak w grę wchodzi manga i/lub anime

Za mało wiesz, tym bardziej że nie masz pojęcia jakiż to obraz tzw. "wampira" znam, więc i stwierdzić nie możesz że jest on miernej jakości, czyżby zabolało to iż nie podoba mi się taki 'wampir'... czy chcesz czy nie tenże wampir/nosferatu jest, był i będzie bajką. Manga/Anime nie ma w tym roli akurat.

Dodano: 2011-09-27 17:07

Nadine1986 napisał(a):
[quote:8bb149662e="Radioactive_Vampire"]Nie w tym rzecz. Poprostu znam całkowicie inny obraz "wampira", i pod wieloma względami się różnią.

Tylko wnioskuję z Twego wieku i wyglądu:) wolę taką wizję wampire, jaka jest w artykule od tej z filmu "Zmierzch" na przykład. [/quote:8bb149662e]

"Zmierzch" to już jest dno ;D

Dodano: 2011-09-27 21:50

Czy Ty czytać nie umiesz? Dyskusja jest o felietonie, zaś felieton przedstawia fakty ( ps. pewnie dlatego taki tytuł nosi) nie wiem czy zauważyłeś daty, konkretne wydarzenia z HISTORII oraz ogólny zarys historyczny.... Ty pod owym artykułem piszesz że taki "wampir" to bajka bo znasz lepszego (parafraza, przenośnia hiperboliczna tutaj użyta jest celowa proszę więc nie męcz klawiatury pisanie że nie napisałeś że znasz ale... [tu wpisać sprostowanie opierające się o wyższy post twojego autorstwa]. Skoro historia to dla Ciebie bajka twoje obrazy inaczej obraz wampira znany Tobie, musi być tak samo mierny jak mierna jest celność zdania iż historia to bajka. koniec offtopa

Vampyre will never hurt you

Dodano: 2011-09-28 15:53

Żeś się rozpisał, ulżyło, starłeś klawiaturę ? Czytaj uważnie... nie napisałem "lepszego". Nie bulwersuj się.

Dodano: 2011-09-28 15:58

Klawiatury nie da się zetrzeć ludzkimi palcami bo plastik ma większą gęstość niż lipidy składające się na naszą skórę.... miałbyć koniec offtopa więc będzie, wojny wolę prowadzić w realu...

Naprawdę dobry artykuł wyraźnie i pozytywnie wyróżniający się treścią na tle reszty felietonów z tej strony.

Vampyre will never hurt you

Dodano: 2011-09-28 16:35

Normalnie ręce i nogi opadają...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło