a może by tak zrobić zlot np gdzieś w katowicach ??. Strona: 1

a może by tak zrobić zlot np gdzieś w katowicach ?? Dodano: 2010-01-12 18:56

co wy na to ?? nie wiem jak z organizacją ale pomysł jest..

Dodano: 2010-01-12 19:57

Brzmi fajnie :D Jeśli by to było w ferie to się piszę xD

"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein

Dodano: 2010-01-12 23:35 Zmieniono: 2010-01-13 02:54

Rozumiem, że myślisz o zlocie Dark Planet, tak?
No w sumie ok,
jak Poznań przyjedzie to kilka monopolowych na Ślasku odrzyje.
Pytanie tylko gdzie to zrobić?
Ja proponuje Stadion Sląki (ponad 10k userów).
A poważnie to Mega Club?Wiatrak?

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2010-01-12 23:49

To mi sie podoba Proponuje Mega Club. ;]

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2010-01-13 00:37

Khamill (Matuzalem)
Khamill
Toruń/Września

a czemu nie w Toruniu ??

...miej żabę zawsze pod ręką

Dodano: 2010-01-13 00:56

taa..albo w Szczecinie ;-D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-01-13 07:26

Heh, co miesiac zlot w innym mieście? A ta w ogóle to nie marudzić tylko przyjechać 13marca na urodziny i zlot DP do Poznania

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Dodano: 2010-01-13 09:02

w Nowej Hucie se zlot zróbcie najlepiej hehehe albo w innym Zapizdowie Śląskim

ja to pierdole i ewentualnie zjawię się na DP Night 4. Oczywiście jeśli ktoś dorzuci do tych trzech smutnych kapel jeszcze jakąś biciarska imprezkę 8)

Dodano: 2010-01-13 10:01

Paskievicz napisał(a):
w Nowej Hucie se zlot zróbcie najlepiej hehehe albo w innym Zapizdowie Śląskim

Pasek, p***dolisz jak potłuczony. Poczytaj sobie choćby w Wikipedii gdzie leży Nowa Huta.

A tak szczerze - to wątpię, aby ludzie z Poznania czy okolic albo z Wybrzeża masowo wpadali na jedną imprezę do np. Katowic Ale życzę powodzenia, zawsze można robić regionalne zlociki

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-01-13 10:47

Paskievicz napisał(a):
ja to pierdole i ewentualnie zjawię się na DP Night 4. Oczywiście jeśli ktoś dorzuci do tych trzech smutnych kapel jeszcze jakąś biciarska imprezkę 8)

Nikt za Tobą tęsknić nie będzie Biciarską imprezę to sobie sam zrób

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Dodano: 2010-01-13 13:23

ja też jestem za tym Mega Clubem co myślicie ??? powiedzcie że wam pasi i będziemy reszte rzeczy ustalać

Dodano: 2010-01-13 14:19

minawi napisał(a):
[quote:c210a56b8e="Paskievicz"]w Nowej Hucie se zlot zróbcie najlepiej hehehe albo w innym Zapizdowie Śląskim

Pasek, p***dolisz jak potłuczony. Poczytaj sobie choćby w Wikipedii gdzie leży Nowa Huta.[/quote:c210a56b8e]
no co chcesz, dobrze wiem gdzie to jest, nie zmienia to faktu iż jest to Zapizdów

Dodano: 2010-01-13 14:38

Ja jabie - przestańcie marudzić tylko zróbicie se ten zlot w Katowicach czy w innym Zamosciu ... kto bedzie chciał ten i tak przyjedzie, a kto nie, ten nie :)) a zlot DP nr 4 tak czy siak bedzie w Poznaniu i też kto bedzie chciał przyjechac ten przyjedzie, a kto nie ten nie przyjedzie :) i chuj :)

.

Dodano: 2010-01-13 14:44

Harlequin napisał(a):
Ja jabie - przestańcie marudzić tylko zróbicie se ten zlot w Katowicach czy w innym Zamosciu ... kto bedzie chciał ten i tak przyjedzie, a kto nie, ten nie :)) a zlot DP nr 4 tak czy siak bedzie w Poznaniu i też kto bedzie chciał przyjechac ten przyjedzie, a kto nie ten nie przyjedzie :) i chuj :)

no to wiadomo akurat od zawsze ale fajnie popatrzeć czasem jak sie łepki wkurwiają hehehe ;D

Dodano: 2010-01-13 16:49

Harlequin napisał(a):

Spoko, kabanie :-D

Re: Dodano: 2010-01-13 18:47

Na jednym z forów, na których się udzielam, robione są zjazdy regionalne, tj. zrzuca się 10 napaleńców (np. do Bieska przyjeżdżają z Rybnika, Wodzisławia, Żor, Cieszyna itp), wybieramy jakieś ustronne miejsce (np. Bielska Galeria Sfera) i spotykamy się o określonej godzinie. Na Głównej stronie jest nawet cała tabelka, co, gdzie i kiedy. Gdy są np. 3 zloty w jednym czasie, czasami nawet robią sobie konferencje na Skype'ie :)

Ogólnie jest bardzo miło, i nie jest to jakieś ogromniaste forum (89000, ale userów nieaktywnych jest gdzieś z połowa), a nawet na największych zadupiach są jakieś zloty (przykład - Bielsko Biała)

Katowice by mi pasowały, ale gdzieś za pół roku, jak już zdobędę prawko :)

Nawet Głupiec czasem zabłyśnie.

Dodano: 2010-01-13 19:09

ja tez zdecydowanie Katowice. chyba że ktoś mi przyjedzie do Tychów xd ale na to nie licze. więc jak? debata na temat kiedy i co? bo miejscem będzie Mega Club. pasuje wam ??

Dodano: 2010-01-13 19:15

Jak ktoś tu mówi o Tychach to ja proponuje Wodzisław lub Rybnika xD nie no żartuje :) Jestem za i chętnie przyjadę pod warunkiem że ktoś obrazkowo przedstawi mi drogę do tego kluby :D I jeśli mogła bym zaproponować termin to może jakoś w ferie to jest druga połowa lutego?

"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein

Dodano: 2010-01-13 22:23 Zmieniono: 2010-01-13 22:24

Black_Lady napisał(a):
ja tez zdecydowanie Katowice. chyba że ktoś mi przyjedzie do Tychów xd ale na to nie licze. więc jak? debata na temat kiedy i co? bo miejscem będzie Mega Club. pasuje wam ??

Ja przyjadę do Tychów he he, może być? A tak ogólnie jestem za.

Dodano: 2010-01-13 22:35

Katowice są najlepszym miejscem na tego typu zlot, ponieważ mają jeszcze w miarę sensowną komunikację z resztą miast GOP oraz poza wojewódzkich! Tylko Katowice na taki zlot na Śląsku. Wybaczcie ale Wodzisław? Tychy? Naprawdę są kiepsko skomunikowane ,szczególnie dla osób spoza Śląska a raczej GOP-u
Jestem za zlotem ale w miejscu sensownym, i terminie w miarę realnym.

"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."

Dodano: 2010-01-13 22:40

Jutro popołudniu u mnie na podwórku - wydepczecie ten śnieg :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-01-13 22:40

Paskievicz tak się składa że rejon GOP-u zamieszkuje więcej ludzi niż teren Warsafki....
Więc żadne zadupie to nie jest, jak ktoś tak pisze to ma chyba problemy z geografią i wiedzą nt. zaludnienia w poszczególnych regionach.

"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."

Dodano: 2010-01-13 23:40

Zróbcie - redakcja przyjedzie

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-01-14 00:34

amorphous napisał(a):
Zróbcie - redakcja przyjedzie

jak stawiasz samolot lub teleport to nie ma sprawy tylko w dwie strony i poproszę miejsce przy oknie, hihi

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-01-14 01:54

Moge postawic piwo

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło