Dodano: 2010-01-02 16:11
1. Zgubić parę kilo (ale bez przesady, masa bojowa jest ważna)
2. Zdać maturę na zadowalającym poziomie.
3. Dostać się bez problemów na studia
To moje postanowienia na rok 2010.
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych
Dodano: 2010-01-04 15:36
Jeśli przybędzie mi pustaków, to wybuduję kostnicę, do której nigdy nie wejdę. Taka metafora 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-01-04 15:55
Jak dotrzymacie tych wszystkich swoich postanowień to mi cycki urosną
. A ja chce zdać sesje o
.
Dodano: 2010-01-04 15:56
Postanowienie no.1: nie mieć postanowień ---> nie warto się rozczarowywać :}
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-01-04 19:10
| Envy napisał(a): |
Jak dotrzymacie tych wszystkich swoich postanowień to mi cycki urosną . A ja chce zdać sesje o . |
też bym nie narzekała
No, to dotrzymujcie, dotrzymujcie
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-01-04 19:53
A jo postanowienie mom choć nie bede niczego robił na siłe. Jak sie uda to sie uda. ZDECYDOWANIE MNIEJ PIĆ!!!!!!!!!!!!!!! nauczke już miałem wiec może sie udać
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2010-01-04 21:14
| FAFAL napisał(a): |
| ZDECYDOWANIE MNIEJ PIĆ!!!!!!!!!!!!!!! nauczke już miałem wiec może sie udać |
A co w tym takiego trudnego? Nie kupujesz i już. Chyba nie musisz z samego rana wypić żeby Ci sie łapy nie trzęsły...
Dodano: 2010-01-04 22:08
A zbywające na alkohol pieniążki można przeznaczyć na chore dzieci/schroniska dla zwierzaków.
Dodano: 2010-01-04 22:10
Muszę trochę nad brzuszkiem popracować bo po świętach się taki niefajny zrobił;/ (chyba zapiszę się na aerobik albo coś w tym stylu), no i postaram się żeby mi starczało kasy od 10go do 10go bo jak dotąd w ostatnim tygodniu przed przelewem zawsze jej brakowało
(a w najbliższych miesiącach czeka mnie maaaaaaaaaasa wydatków;/)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-04 22:18
| Wampgirl napisał(a): |
| A zbywające na alkohol pieniążki można przeznaczyć na chore dzieci/schroniska dla zwierzaków. |
A nie na fajki ? :D
Dodano: 2010-01-04 22:44
| [quote:c676b87fed="FAFAL"] ZDECYDOWANIE MNIEJ PIĆ!!!!!!!!!!!!!!! nauczke już miałem wiec może sie udać |
A co w tym takiego trudnego? Nie kupujesz i już. Chyba nie musisz z samego rana wypić żeby Ci sie łapy nie trzęsły...[/quote:c676b87fed]
Widocznie nie pijesz zbyt dużo i to sie ceni, ale nie mów że to nic trudnego.;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2010-01-04 23:17
| [quote:b9d7b681f4="Wampgirl"]A zbywające na alkohol pieniążki można przeznaczyć na chore dzieci/schroniska dla zwierzaków. |
A nie na fajki ? :D[/quote:b9d7b681f4]
A skąd, jestem wolna od wszelkich nałogów, a papierosów wprost nie cierpię.
Dodano: 2010-01-05 00:56
No z tymi papierosami to mi o kolege chodziło :D Ale chwali Ci sie brak tego paskudniastego nałogu :3.
Dodano: 2010-01-07 13:50
Hmmm... Ja mam zamiar się zmienić tzn charakter trochę
Ale wiem że mi sie nie uda ;D:D bo juz 4 rok próbuję i nie da rady
Poza tym nie obcinam już włosów jesli cos to tylko grzywe coby nie przesłaniała mi świata 
Dodano: 2010-01-10 01:56
A mój profesor postanowił sobie nas zacząć pytać na oceny i zrobić kolokwium z całego półrocza. Yeah, wykładowca z powołaniem.
Dodano: 2010-01-10 09:43
| ravenheart99 napisał(a): |
| Muszę trochę nad brzuszkiem popracować bo po świętach się taki niefajny zrobił;/ |
Celino, przed świętami też nie było zbyt dobrze hehehe, strach więc pomyśleć co jest teraz !!!
ogólnie brawo determinacji ;]
Dodano: 2010-01-10 10:22
"Mistrz ciętej riposty" się odezwał...
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-10 11:04
Nie patrzeć wstecz na wszystko co złe, żyć lekko i w moim stylu nie zmuszając się do niczego.
Dodano: 2010-01-10 12:13
| ravenheart99 napisał(a): |
| "Mistrz ciętej riposty" się odezwał... |
ne chcaaauem, tak wysHuo .... hehe yo
Dodano: 2010-01-11 00:02
Rozpoczęcie pracy społecznej w jakimś hospicjum albo organizacji o podobnym charakterze.