Dodano: 2009-11-09 14:12
Odpowiadam tylko za swój set :) ale wszyscy koledzy czytają ten wątek i na pewno będą się kierować waszymi sugestiami.
Toxic - z Hocico moze byc problem :) Chociaz dla mnie takie Spirals of Time to miazga absolutna.
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-09 14:17
| Pinhead_ napisał(a): |
| Mało bujane, nie sądzisz?
Utwór genialny, zresztą, podany przez ciebie strone wcześniej Paradise Lost również, ale...może zrobimy chillout room z taka muzą ? :) |
No wiem, że mało bujane
niestety. Ale do piwka genialne :)) Co wiecej - chyba jednak nie dotre, bo nie będzie mnie w Pzn :/ więc o dupe rozbić moje propozycje
.
Dodano: 2009-11-09 19:16
| Odpowiadam tylko za swój set :) ale wszyscy koledzy czytają ten wątek i na pewno będą się kierować waszymi sugestiami.
Toxic - z Hocico moze byc problem :) Chociaz dla mnie takie Spirals of Time to miazga absolutna. |
sorki za przekręcenie tytułu
byłoby miło jakby część kawałków się pojawiła :)wreszcie impra nie - tekkno :lol:
Dodano: 2009-11-09 19:57
Nic się nie łam :) sam kombinuje jak tu włożyc ten kawałek w troogotycki set, mimo formalnej odmiennosci rewelacyjnie pasuje nastrojem.
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-09 20:18
| minawi napisał(a): |
| [quote:d53d1e5feb="janciovodnik"][quote:d53d1e5feb="toxicshop"]świetnie ! wreszcie odmiana od imprez w stylu tekkkno :))))))))) |
Od tekkkno to ja mam głowę zdechłą... jak nucił pewien polski diabolisss
[/quote:d53d1e5feb]
a nie "można z nudów zdechnąć" :?: ciekawe czy teraz o Chylińskiej tak śpiewa
kończąc off-topa: ja neistety nie zawitam, bo będę reprezentować Poznań w Katowicach na "miszczostwach" w sączeniu browara bez celu
[/quote:d53d1e5feb]
Mnie nie będzie z tego samego powodu - after po Rammsteinie w Spodku w Katowicach i odsypianie do niedzieli :twisted:
Dodano: 2009-11-09 22:01
| toxicshop napisał(a): |
|
sorki za przekręcenie tytułu |
Nic nie przekracilas/es - 'Spirals of time' i 'Spirits of crime' to dwa rozne kawalki Hocico :D
i'm.the.bitch.you.hate
Dodano: 2009-11-22 17:53
Pin, wiesz, że ja Cię tak kocham :twisted:
To mogę zamówić Bauhaus "Bela Lugosi's dead" i R+ "Te quiero puta"? Proszę, proszę, proszę.
Dodano: 2009-11-24 14:13
Azja, R+ jak najbardziej :)
Gorzej z Bauhausem - nie ma na imprezie chillout roomu, a na parkiet to wiesz..średnio :)
Może być zastępczo "Cuts you up" Murphyego ? To wprawdzie nie Bauhaus, ale wokal w końcu i estyma taka sama :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-24 14:19
Z tym Bauhausem to wybrzydzasz
żeby to raz parkiet był przy tym pełen.. ale ok, ok, zgadzam się na wymianę, niech nie będzie, żem taka wredna
Jak jeszcze coś wymyślę, to Cię podręczę.
Dodano: 2009-11-24 15:24
Jak będziesz niegrzeczna, to za karę, z dedykacja puścimy ci Modern Talking z głośnym powiedzeniem że zamawiałaś mailowo. I będzie buba 
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-24 15:36
8) No Pin, ale co to za kara? Byłabym wręcz wniebowzięta 
Dodano: 2009-11-24 16:08
Pinheadzie, skoro mowa o części gothic/darkwave - to może jeszcze "Amor Volat" Qntal? :D
"Mit Worten läßt sich trefflich streiten."
Dodano: 2009-11-24 17:37
| da się zrobić :D |
Ślicznie dziękuję. :D
"Mit Worten läßt sich trefflich streiten."
Dodano: 2009-11-24 17:40
A jak jesteśmy przy Eden House, to może "Freakshow"? Czy znowu wymyśliłam coś, co się nie nadaje? :roll:
Dodano: 2009-11-24 17:54
Edenów będzie To Believe in Somethin, pasuje ?
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-24 21:29
No dobra, dobra, ja już się nie będę odzywać, żeby nie było, że Ci córa podskakuje, ale jak dla mnie jeden Eden to trochę mało <delikatnie sugeruje, żeby wywalić łupankę> :D
Dodano: 2009-11-25 18:35
a ja pozwalam sobie dodać do listy życzeń Imperative Reaction - Drown :)
Dodano: 2009-11-25 19:16
Toxic - dla ciebie będą Apoptysie :)
Generalnie kombinowannie ze składaniem waszych życzeń i innego materiału w sensowna całość to przednia zabawa. Ciekawy jestem jak to wyjdzie, czy będzie to miało sens i kształt. Okaże się live :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-26 17:02
| Toxic - dla ciebie będą Apoptysie :)
Generalnie kombinowannie ze składaniem waszych życzeń i innego materiału w sensowna całość to przednia zabawa. Ciekawy jestem jak to wyjdzie, czy będzie to miało sens i kształt. Okaże się live :) |
świetnie :) szykuje się zatem niezła impra
Dodano: 2009-11-26 20:09
No - to się okaże w praniu. Pamiętaj że odpowiadam tylko za swoje granie. A co będzie, jak reszta kolegów puści Italo Disco ?
Ale za dobre słowo dziękuję :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2009-11-26 20:25
A co będzie, jak reszta kolegów puści Italo Disco ? ![]() |
haha, myślę, że jeśli puścili by to w odpowiednim momencie to ludzie by się bawili
Dodano: 2009-11-26 21:34
A co będzie, jak reszta kolegów puści Italo Disco ? ![]() |
Jak po 24-tej to potyniamy bo procenta będą burzyć się we krwi