Nowy Slayer - World Painted Blood - w sieci! Dodano: 2009-10-25 21:54
I jak się wam krążek podoba?
Moim zdaniem płyta jest bardzo dobra, i jest czego słuchać przez długie jesienne wieczory.
:twisted:
Ukrutt forgår ikke så lett...
Dodano: 2009-10-26 06:28
Kupa na maxa, podobają mi sie 2 utwory (psychopathy red i public dismemberment), reszcie numerów brakuje pizdy :/
.
Dodano: 2009-10-26 19:29
| Harlequin napisał(a): |
| Kupa na maxa, podobają mi sie 2 utwory (psychopathy red i public dismemberment), reszcie numerów brakuje pizdy :/ |
Hehehe jak Ci brakuje pizdy to zaraz myslisz o kupie i odbycie?Dla mnie nie ma pizdy,nie ma kupy,ale sa jaja i to twarde.Do wyzej wymienionych dorzucę WPB,unit731,hate worldwide :wink:
Dodano: 2009-10-27 00:56
nie ma jaj!
nowy album to zwykła kontynuacja Christ Ilusion. nudy. tego roku rządzi Nile
Dodano: 2009-10-27 06:05
| hupok napisał(a): |
| nie ma jaj!
nowy album to zwykła kontynuacja Christ Ilusion. nudy. tego roku rządzi Nile |
EEEEEEEEE,bez przesady,to jak porównanie Adamka z Gołotą.Nile jest poza konkurencją,z resztą nie ta waga,SLAYER to inna epoka inny styl grania,a jajo jest przynajmniej jedno hehe :wink:
Dodano: 2009-10-27 22:22
Mi płytka się podoba, może nie jest to płyta na miarę Reign in Blood ale jest dobra. Przesłuchałem już ją kilka razy i wrażenia pozytywne. A Christ Illusion też lubię hehe :D
| tego roku rządzi Nile |
bzdura :D
You breathe to live You breathe - you die
Dodano: 2009-10-28 06:36
Nom, bo tego roku rządzi Mastodon :twisted:
.
:) Dodano: 2009-10-28 08:10
KUPA :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2009-10-28 12:30
| Nom, bo tego roku rządzi Mastodon :twisted: |
Ja akurat za Mastodonem nie przepadam ale np wole nowe Dying Fetus, nowe Suffocation, Cannibal Corpse albo Napalm Death od Nile hehe
Dodano: 2009-10-28 12:32
| nie ma jaj!
nowy album to zwykła kontynuacja Christ Ilusion. nudy. tego roku rządzi Nile |
tego roku rządzi Ulcerate, ale niewielu zdaje sobie z tego sprawe :-D
Dodano: 2009-10-28 12:33
Neeeee, Napalm Death mnie zawiódł, bo nie brzmią jak napalm death tylko jak jakies mainsteamowe, nowoczesne deathcoro-gówno-costam :/
.
Dodano: 2009-10-28 13:03
| Patogen napisał(a): |
| [quote:ec2efaaba2="Harlequin"]Nom, bo tego roku rządzi Mastodon :twisted: |
Ja akurat za Mastodonem nie przepadam ale np wole nowe Dying Fetus, nowe Suffocation, Cannibal Corpse albo Napalm Death od Nile hehe[/quote:ec2efaaba2]
DF i CC wydali równie genialne albumy. ale suffo mnie nudzi, mordują dynamikę tak, że się słuchać nie chce.
Dodano: 2009-10-28 13:54
| Neeeee, Napalm Death mnie zawiódł, bo nie brzmią jak napalm death tylko jak jakies mainsteamowe, nowoczesne deathcoro-gówno-costam :/ |
Gdzie Ty tam deathcore'owe coś słyszysz?
Ta płyta to kontynuacja Spear Campaign.
Dodano: 2009-10-28 16:39
| cellar_door napisał(a): |
|
tego roku rządzi Ulcerate, |
Zdecydowanie najlepsi w swojej klasie,
tak jak SLAYER w swojej :)
ps. hmmmm wlasnie wykopalem, ze za brzmienie jest odpowiedzialny ten sam kolo który podkrecał najnowszą Metallice,jednak dobrze cos mi switało
Dodano: 2009-10-28 17:28
| Patogen napisał(a): |
| [quote:65ce7c9321="Harlequin"]Neeeee, Napalm Death mnie zawiódł, bo nie brzmią jak napalm death tylko jak jakies mainsteamowe, nowoczesne deathcoro-gówno-costam :/ |
Gdzie Ty tam deathcore'owe coś słyszysz?
Ta płyta to kontynuacja Spear Campaign.[/quote:65ce7c9321]
smieje sie ze deathcore, bo nowy Napalm brzmi bardzo nowoczesnie (nie, nie brzmi deathcorowo, ale z oldskullem to nie ma nic wspołnego), zupełnie nie w ich stylu jak dla mnie.
.
Dodano: 2009-10-28 22:14
A ja wole Cannibal Corpse "Evisceration Plague". Ten album to dopiero perełka. A Slayer... slayer... A to oni jeszcze żyja :?: :lol:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
... Dodano: 2009-10-28 22:22
Canibale po Bleeding to KUPA
Sorki ale tak moje opinia.
A ten nowy Slayer to KUPA
Słaby słaby no po prostu słaby. Moim zdaniem ten zespół już się niestety skończył
:chlip:
Re: ... Dodano: 2009-10-29 05:15
| Sumo666 napisał(a): |
Canibale po Bleeding to KUPA Sorki ale tak moje opinia.
A ten nowy Slayer to KUPA Słaby słaby no po prostu słaby. Moim zdaniem ten zespół już się niestety skończył :chlip: |
HE!!?Tak w ogóle to sie zastanawiam czy Twój nick nie powinien brzmieć KUPA666
,skoro wszyscy nagrywaja przestraszną srake,podłóg Twojego gustu oczywiscie. :wink:
A płytka miodzio,ogromna dawka agresji opakowana w dziwne,acz surowe brzmienie,zagrane wszysko po staremu,bez zadnych zbednych fajerwerków dzisiejszego "modern metalu"Dla mnie korzenie bezpretensjonalnej agresji.Jak to mówi moja kobieta-...im dłużej tego słuchasz,tym bardziej jestes wkurwiający,hehehe,cały SLAYER.
A wiec na poczatek dnia,który bedzie dzisiaj ciezki
SLAYER-WORLD PEINTED BLOOD i poszli. :twisted:
Slayer Dodano: 2009-10-29 06:39
Dzieki za pomysł z nickiem :) Thx człowieku man - pomyślę nad ty :)
A Slayer - tak jak wspomniałeś - brzmienie ktore jest na tej plycie po prostu mi nie odpowiada. Na tej plycie nie ma przestrzeni ktora była na choćby God Hates....
Sad But True 
Dodano: 2009-10-29 06:52
A ja sie zastanawiam czy to nie jest troche tak, ze "o, nowy Slayer, tak czy owak jest zajebisty, bo oni są zajebiści i trzeba ich uwielbiać" :/
ja tej płyty nie lubie z 2 powodów - za duzo punka i za mało mięcha (czytaj zbyt sterylne i płaskie brzmienie)
.
Re: ... Dodano: 2009-10-29 11:17
| DEMONEMOON napisał(a): |
|
A płytka miodzio,ogromna dawka agresji opakowana w dziwne,acz surowe brzmienie,zagrane wszysko po staremu,bez zadnych zbednych fajerwerków dzisiejszego "modern metalu"Dla mnie korzenie bezpretensjonalnej agresji.Jak to mówi moja kobieta-...im dłużej tego słuchasz,tym bardziej jestes wkurwiający,hehehe,cały SLAYER. A wiec na poczatek dnia,który bedzie dzisiaj ciezki SLAYER-WORLD PEINTED BLOOD i poszli. :twisted: |
Podpisuję się pod tymi słowami w całej rozciągłości :) Z takim wyjątkiem, że u mnie to mój chłopak po tej płycie jest "wkurzony i naładowany agresją"
Dla mnie Slayer nadal jest w grze. Chłopaki trzymają poziom, i dla mnie lepszy niż na Christ Illusion. Fakt, brzmienie trochę dziwne z początku mi się wydawało, ale teraz mi już nie przeszkadza.
Ja tu mięso i agresję słyszę. Gdzie tu ta wasza kupa? :roll:
I'm a sect of mine so my mind is my church.
Dodano: 2009-10-29 11:27
Jest za duzo punka, a dla mnie punk to kupa :D
.
Dodano: 2009-10-29 13:56
Przesłuchałem 3 razy płytkę i tak troche bez emocji ta muzyką przeszła koło mnie, taki materiał wypruty z agresji (nie tupie nóżka przy tym) . Wydaje mi się jednak, że jest to najlepsza płyta od "God..." co nie zmienia faktu że do klasyków startu nie ma.
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Re: Slayer Dodano: 2009-10-29 18:48
| Sumo666 napisał(a): |
| Dzieki za pomysł z nickiem :) Thx człowieku man - pomyślę nad ty :)
A Slayer - tak jak wspomniałeś - brzmienie ktore jest na tej plycie po prostu mi nie odpowiada. Na tej plycie nie ma przestrzeni ktora była na choćby God Hates.... Sad But True ![]() |
Spoko hehe :wink:
Zgadzam sie z ta przestrzenia,jest jej tyle co w Reign in Blood,czyli zero hehehe.I własnie w tym tkwi bezposredni kop w ryj,jak z punkowego glana.
A co do zaciecia punkowego SLAYERA to sie zgodze z HARLEQUINEM,no ale jeszcze tego nam brakowalo by SLAYER stał sie zespolem progmetalowym :wink:
ps.Slepe uwielbienie przejawialem tylko do DIVINE......,potem dlugo nic,no a teraz mamy WPB :)