Haemorrhage - nowy wydawca, wkrótce nowa płyta. Strona: 1

Haemorrhage - nowy wydawca, wkrótce nowa płyta Dodano: 2009-09-11 12:45

Chyba najlepsza wiadomość jaką mogłem dzisiaj usłyszeć! :twisted:

i tak wszyscy zginiemy

Dodano: 2009-09-11 13:36

Ano , ano dawno niczego nowego nie wydali - dobrze ze znalezli wydawce dośc mocnego :)

...and music? Well, it's just entertainment folks.

Dodano: 2009-09-11 15:11

Dodano: 2009-09-11 19:53

no kurwa, w końcu leniwe hiszpańskie prosiaki ruszyły dupy, wydają płyty z częstotliwością Bolt Throwera ostatnimi czasy, mam tylko nadzieje na coś na miare stricte gridowego "Morgue Sweet Home" niż punkującego "Apology For Patology" :-)

Dodano: 2009-09-11 20:04

cellar_door napisał(a):
no kurwa, w końcu leniwe hiszpańskie prosiaki ruszyły dupy, wydają płyty z częstotliwością Bolt Throwera ostatnimi czasy, mam tylko nadzieje na coś na miare stricte gridowego "Morgue Sweet Home" niż punkującego "Apology For Patology" :-)

Co by nie wypierdzieli,to głod zpowodowany nieobecnoscia na rynku powoduje ze trzeba to łyknac nawet jesli to bedzie kupa :wink:

Dodano: 2009-09-11 20:13

cellar_door napisał(a):

a ja powiem, że mi to obojętne obie cenie sobie dośc mocno :D

...and music? Well, it's just entertainment folks.

Dodano: 2009-09-11 20:50

Ignor napisał(a):
[quote:75ec9d53ae="cellar_door"]no kurwa, w końcu leniwe hiszpańskie prosiaki ruszyły dupy, wydają płyty z częstotliwością Bolt Throwera ostatnimi czasy, mam tylko nadzieje na coś na miare stricte gridowego "Morgue Sweet Home" niż punkującego "Apology For Patology" :-)

a ja powiem, że mi to obojętne obie cenie sobie dośc mocno :D[/quote:75ec9d53ae]
no dla mnie ewidentnie "Morgue rządzi" zaraz po niej "Grume" obie mają w sobie chaos "Apology..." i "Anatomical Inferno" zdeczko zbyt piosenkowe hehe, a debiut zdeczko za wolny, choć Intro z Necromanika powala mnie i wprowadza w patologiczny nastrój za każdym razem

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło