Rysunki z tyłu zeszytów. Strona: 2

Dodano: 2009-10-03 13:43

Mam 5 godzin rysunku w tygodniu,
więc rysowania po zeszytach mi starczy

Dodano: 2009-10-03 16:03

Nympha napisał(a):
Mam 5 godzin rysunku w tygodniu,
więc rysowania po zeszytach mi starczy

Też chce ^^.

Dodano: 2009-10-04 12:58

Zaczną się nudne wykłady to i zacznie się rysowanie

Dodano: 2009-10-16 18:43

Na studiach lubiłem rysować mordercze, zdziczałe truskawki (trochę wzorowane na Wormach, i ogólnie inne zmutowane warzywa, z wymiatającą na gitarach marchewką na czele ) i to niekoniecznie na swoich zeszytach.
Raz z kumplem zrobiliśmy bitwę na stronach jego zeszyciska. Truskawki versus ciężka artyleria itp.
Wyszło z tego dwie strony A4. Pamiątka na stare lata

Dodano: 2009-10-16 21:05

Ostatnio dałam upust swojej szaleńczej twórczości na najnudniejszych z możliwych wykładach z biofizyki. Tym razem nie tyłom, a marginesom się oberwało :twisted:

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dodano: 2009-10-17 18:19

Ja wczoraj na nudnym wykładzie zrysowałem se pierzastego węża na kartce. A dziś oblepiłem ścianę w gabinecie kilkoma szkicami Trzeba sobie jakoś przystroić miejsce pracy

Dodano: 2009-10-28 13:56

Dodano: 2009-10-28 15:34

Wild_Child napisał(a):
Ja wczoraj na nudnym wykładzie zrysowałem se pierzastego węża na kartce. A dziś oblepiłem ścianę w gabinecie kilkoma szkicami Trzeba sobie jakoś przystroić miejsce pracy

Pokazałbyś w galerii :)

Dodano: 2009-10-28 16:04

Zeszytowe bazgroły? Bo łobrazy to chyba wszystkie mam tu wrzucone

EDIT: Zeszytowe bazgroły po części też już w galerii leżą

Dodano: 2011-02-20 11:36

Wild_Child napisał(a):

Ja jestem maniaczką rysowania z tyłu zeszytu różnych obrazków, np. karykatur piosenkarzy, poetów itp. itd.

Dodano: 2011-02-20 19:40

Letyss napisał(a):
[quote:b34689abd0="Wild_Child"]Ja wczoraj na nudnym wykładzie zrysowałem se pierzastego węża na kartce. A dziś oblepiłem ścianę w gabinecie kilkoma szkicami Trzeba sobie jakoś przystroić miejsce pracy

Ja jestem maniaczką rysowania z tyłu zeszytu różnych obrazków, np. karykatur piosenkarzy, poetów itp. itd. [/quote:b34689abd0]
A karykatury swoich znajomych? ^^

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2011-02-20 20:13

Nuta napisał(a):
[quote:57aee27953="Letyss"][quote:57aee27953="Wild_Child"]Ja wczoraj na nudnym wykładzie zrysowałem se pierzastego węża na kartce. A dziś oblepiłem ścianę w gabinecie kilkoma szkicami Trzeba sobie jakoś przystroić miejsce pracy

Ja jestem maniaczką rysowania z tyłu zeszytu różnych obrazków, np. karykatur piosenkarzy, poetów itp. itd. [/quote:57aee27953]
A karykatury swoich znajomych? ^^[/quote:57aee27953]

Ale ze mnie lam, że o karykaturach znajomych (zwłaszcza facetów) zapomniałam napisać!!! No jasne, że tak:D

Kiedyś jak mieliśmy coś na seminarium przedmiotowym o literaturze wiktoriańskiej o Karolu Darwinie, konkretnie o "The Origins Of Species" ("O Pochodzeniu Gatunków"), to ja narysowałam nagą sylwetkę ś.p. Petera Steela od tyłu i podpisałam tytułem jednej z ich płyt z taką własnie okładką "The Origins of Faeces"("O POchodzeniu Fekaliów")

Dodano: 2011-02-20 20:58

Letyss napisał(a):
[quote:2dc7f4f00f="Nuta"][quote:2dc7f4f00f="Letyss"][quote:2dc7f4f00f="Wild_Child"]Ja wczoraj na nudnym wykładzie zrysowałem se pierzastego węża na kartce. A dziś oblepiłem ścianę w gabinecie kilkoma szkicami Trzeba sobie jakoś przystroić miejsce pracy

Ja jestem maniaczką rysowania z tyłu zeszytu różnych obrazków, np. karykatur piosenkarzy, poetów itp. itd. [/quote:2dc7f4f00f]
A karykatury swoich znajomych? ^^[/quote:2dc7f4f00f]

Ale ze mnie lam, że o karykaturach znajomych (zwłaszcza facetów) zapomniałam napisać!!! No jasne, że tak:D

Kiedyś jak mieliśmy coś na seminarium przedmiotowym o literaturze wiktoriańskiej o Karolu Darwinie, konkretnie o "The Origins Of Species" ("O Pochodzeniu Gatunków"), to ja narysowałam nagą sylwetkę ś.p. Petera Steela od tyłu i podpisałam tytułem jednej z ich płyt z taką własnie okładką "The Origins of Faeces"("O POchodzeniu Fekaliów") [/quote:2dc7f4f00f]
Dobre! :D
Mogę się pochwalić jedynie karykaturami nauczycieli[przy którym koleżanki dusiły się ze śmiechu jak je zobaczyły] i znajomych z atrybutami jak np.butelka wódki,rowery itd.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2011-02-20 21:03

Ja kiedyś narysowałam blackmetalowca w corpsepaincie na twarzy goniącego pingwina i podpisałam: "gwałć pingwina dla Szatana" (inspiracją było zdjęcie blackemtalowca w corpsepaincie z podpisem "pompuj rower dla Szatana"):)

Dodano: 2011-02-21 14:25

Ja założyłem zeszyt na rysunki, czy coś co je przypomina, ale ostatnio weny jakoś niemam.

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2011-02-21 22:43

Vammp napisał(a):
Ja założyłem zeszyt na rysunki, czy coś co je przypomina, ale ostatnio weny jakoś niemam.

Zawsze możesz narysować jakąś nagą kobietę.

Ja rysuję także w xerowce ćwiczeń od niemieckiego, np. dorysowuję facetowi w tyrolskiej czapce królicze uszy

Dodano: 2011-02-21 23:59

Z narysowanych nagich kobiet to tylko jeden rysunek mi sie podoba, reszta jest kiepsko/średnia

Dodano: 2011-02-22 08:21

Vammp napisał(a):
Z narysowanych nagich kobiet to tylko jeden rysunek mi sie podoba, reszta jest kiepsko/średnia

Pozwól mi to ocenić. dziś jest niemiecki to sobie porysuję aż miło. Może nawet wyjdzie z 5 replik biuścistych lali tak dla beki

Dodano: 2011-02-22 11:49

Letyss napisał(a):
[quote:3337b5b40c="Vammp"]Z narysowanych nagich kobiet to tylko jeden rysunek mi sie podoba, reszta jest kiepsko/średnia

Pozwól mi to ocenić. dziś jest niemiecki to sobie porysuję aż miło. Może nawet wyjdzie z 5 replik biuścistych lali tak dla beki [/quote:3337b5b40c]

A jak Ty chcesz to ocenić, jasze moich prac nie widzałaś.

Dodano: 2011-02-22 23:20

Vammp napisał(a):
[quote:528b654213="Letyss"][quote:528b654213="Vammp"]Z narysowanych nagich kobiet to tylko jeden rysunek mi sie podoba, reszta jest kiepsko/średnia

Pozwól mi to ocenić. dziś jest niemiecki to sobie porysuję aż miło. Może nawet wyjdzie z 5 replik biuścistych lali tak dla beki [/quote:528b654213]

A jak Ty chcesz to ocenić, jasze moich prac nie widzałaś.[/quote:528b654213]

jak zobaczę to ocenię.

Dodano: 2011-02-23 15:58

Letyss napisał(a):
jak zobaczę to ocenię.

To gdzie chcesz je zobaczyć?

Dodano: 2011-02-23 18:20

Vammp napisał(a):
[quote:b101ad151e="Letyss"]jak zobaczę to ocenię.

To gdzie chcesz je zobaczyć?[/quote:b101ad151e]

Kiedyś jak Cię poznam na żywo.

co do rysunków tego typu, zdarza mi się też rysować gitarzystów.

Dodano: 2011-02-23 18:52 Zmieniono: 2011-02-28 00:32

Letyss napisał(a):
Kiedyś jak Cię poznam na żywo.

co do rysunków tego typu, zdarza mi się też rysować gitarzystów.

Na żywo powiadasz. Więc już nie moge sie doczekać spotkania.

Hej Letyss może Ciebie narysuje:-D

Dodano: 2011-02-24 09:06

Ja sobie bazgrole różne postacie których nie znam Albo napisy jakieś z wywijasami itp.
Nazwy zespołów jakoś ładnie udekorowane sobie piszę. Hmm... w podstawówce miałam faze na rysowanie pentagramów, ale wtedy nawet nie wiedziałam co to xD

Pamiętam jaki wielki strach i przerażenie budził pentagram i 666 narysowane kredą zapewne przez ucznia (nie mnie) w sali od plastyki, na tablicy korkowej. To było coś. :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło