Dodano: 2009-09-04 08:01
Custom model? Najlepiej prosto z fabryki (błyszczeć się przestają później) i z gwarancją na najbliższe kilka lat by zdążyć dociągnąć do ołtarza :lol:
| Harlequin napisał(a): |
| A niestety - takie rzeczy tylko w Erze :lol: |
A w mix plusie prócz darmowego (do)ładowania co jeszcze można :?: :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-09-04 08:12
Nom, a najl;epsze jest to, że nasze panie są zdecydowanie bardziej okrutne w obgadywaniu facetów :lol: i niejednokrotnie bardziej sprosne i dosadne w wyrażaniu swoich potrzeb seksualnych :lol:
.
Dodano: 2009-09-04 08:22
| (...)i niejednokrotnie bardziej sprosne i dosadne w wyrażaniu swoich potrzeb seksualnych :lol: |
Ooo, tak :twisted: Wychodzi na to, że powiedzenie "facet to świnia" powstało w celu zamaskowania ich skłonności do sprośności :lol:
Dodano: 2009-09-04 08:33
Noooo, nasze kochane kobitki to demony sexu itp. :) a co do schludności ... ojjjj, jak facet nie widzi, to zostawiaja po sobie chyba jeszcze wiekszy chlewik :lol:
.
Dodano: 2009-09-04 08:41
| a co do schludności ... ojjjj, jak facet nie widzi, to zostawiaja po sobie chyba jeszcze wiekszy chlewik :lol: |
Trening czyni mistrza. Od małego trenujemy oko, a potem jak trzeba to je w stosownych chwilach przymykamy :lol:
Dodano: 2009-09-04 09:17
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
|
A żydem no musi być wybornie, od maleńkości zabawy chirurgiczne fujarą no i te pekaesy 8) |
a to już zależy czy to żyd czy Żyd :idea: 'prawie' robi tu wielką różnicę 8) można być żydem z narodowości lub Żydem w religijności :wink: a do tego dochodzi jeszcze wspomniany żyd handlowiec 8)
poza ciachaniem końcówki wajchy uważam, że w każdej wersji to zajebista sprawa
a pekaesy kiedyś miałem i było spoko heheheh
Dodano: 2009-09-04 11:34
O tak, czysta, niewinna, słowiańska uroda to największy jak dla mnie atut polskich kobiet, nie ma to tamto 
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-09-04 12:35
Rozumiem że ten temat ma za zadanie podbudować płeć piękną
Przykro mi jeśli dziewczyny rozczaruję
| Freakstranger napisał(a): |
O tak, czysta, niewinna, słowiańska uroda to największy jak dla mnie atut polskich kobiet, nie ma to tamto ![]() |
Tyle że ta uroda i niewinność już dawno zaczyna przegrywać z zachodnim stylem bycia
Szczerze powiem że jednak coraz więcej rozczarowań względem Polek mnie spotyka - i nie chodzi o samą urodę, ale raczej o brak szacunku dla siebie samych (co by nie mówić Polski stają się "łatwe", co więcej coraz mniejszą wagę do samoszacunku przywiązują, ale to chyba kwestia lansowania hedonistycznych praktyk jako stanu oświecenia umysłowego a przecież jesteśmy tak światłym społeczeństwem
).
Co się samej urody tyczy... kwestia gustu. W każdym kraju są dziewczyny ładne i "borostwory"... więc nie zwracam uwagi na te brednie o urodzie... - tym bardziej że widzę codzień na ulicach tyle "pokemonów" że teoria o "pięknych Polkach" co rusz bierze w łeb.
A powiem szczerze nie należę do typów którzy piękno widzą na wybiegu dla modelek o wyglądzie szkap.
A jak już chwalimy się pochodzeniem etnicznym to co tam...
Rodzina to połączenie polskiej szlachty, ruskiego chłopstwa i skośnookich Lipków - Tatary. I wyskoczcie
Dodano: 2009-09-04 12:57
| Aligator napisał(a): |
[quote:e31fe867f1="Freakstranger"]O tak, czysta, niewinna, słowiańska uroda to największy jak dla mnie atut polskich kobiet, nie ma to tamto ![]() |
Tyle że ta uroda i niewinność już dawno zaczyna przegrywać z zachodnim stylem bycia
[/quote:e31fe867f1]
| Co się samej urody tyczy... kwestia gustu. W każdym kraju są dziewczyny ładne i "borostwory"... |
To swoją drogą, nie mówię zresztą o wszystkich Polkach, ale myślę, że każdy ma własny sposób oddzielania ziarna od plew
Nie ta kobieta piękna, która ładnie wygląda, ale ta do której czuje się pociąg umysłowy, psychiczny
Ja osobiście jestem więcej niż w połowie góralem, jakiś pradziad był Czechem (który przepuścił majątek przez hazard), a prapradziad czy jakoś tak - Węgrem
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-09-04 13:42
| Freakstranger napisał(a): |
Nie ta kobieta piękna, która ładnie wygląda, ale ta do której czuje się pociąg umysłowy, psychiczny
|
To mężczyźni czują coś takiego :?: 8O
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2009-09-04 13:50
| scarlet1590 napisał(a): |
[quote:5f753fed90="Freakstranger"]Nie ta kobieta piękna, która ładnie wygląda, ale ta do której czuje się pociąg umysłowy, psychiczny
|
To mężczyźni czują coś takiego :?: 8O[/quote:5f753fed90]
A nie czują:?: 8O
Oczywiście nie mogę się za wszystkich mężczyzn wypowiadać
Dodano: 2009-09-04 14:18
[quote:f5025fe0fd="Freakstranger"]Nie ta kobieta piękna, która ładnie wygląda, ale ta do której czuje się pociąg umysłowy, psychiczny
|
To mężczyźni czują coś takiego :?: 8O[/quote:f5025fe0fd]
A czują, czują... to takie zaskakujące??
Chorera jeszcze trochę i kobiety zaczną dostrzegać ze mężczyźni mają jakieś głębsze emocje
Wiesz to jest tak... prędzej czy później skończycie się pieprzyć i będziecie chcieli pogadać... a ja wykorkowałbym z nudów z dziewczyna która nie ma poczucia humoru i złośliwego charakteru
Dodano: 2009-09-04 20:47
A czują, czują... to takie zaskakujące??
Chorera jeszcze trochę i kobiety zaczną dostrzegać ze mężczyźni mają jakieś głębsze emocje ![]() |
Czasem trudno w to uwierzyć, ale dziękuję za uświadomienie :D
Chociaż z tym dostrzeganiem głębszych emocji to działa też w drugą stronę. Bo jeśli ktoś sam nie jest w stanie przeżywać głębszych emocji to jak może dojrzeć je u innych... Czyli wniosek z tego taki, że jestem zimna i płytka emocjonalnie. I sobie sama bat na siebie ukręciłam :twisted:
A złośliwy charakter to podstawa i tyczy się to również facetów.
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2009-09-04 20:50
| A złośliwy charakter to podstawa i tyczy się to również facetów. |
Heheh, kocham sarkazm... ;]
Dodano: 2009-09-05 07:53
|
I sobie sama bat na siebie ukręciłam :twisted: A złośliwy charakter to podstawa i tyczy się to również facetów. |
Ty to powiedziałaś nie ja :wink:
| Cytat: |
| Heheh, kocham sarkazm... ;] |
To nie sarkazm to życie :twisted:
Byłbyś w stanie żyć z kobietą która nie ma żadnej ekspresji emocji? - to są dopiero zimne ryby
A niektóre aspekty życia - jak kobiety z ciężkim charakterkiem - tylko dla odważnych :twisted:
A jak się z nimi cierpliwość trenuje
Dodano: 2009-09-05 10:06
| Aligator napisał(a): | ||
To nie sarkazm to życie :twisted: |
Wiem, mówiłem ogólnie, sarkazm i złośliwość to papużki nierozłączki
| A niektóre aspekty życia - jak kobiety z ciężkim charakterkiem - tylko dla odważnych :twisted:
A jak się z nimi cierpliwość trenuje ![]() |
Przerabiałem to i poległem, ale z nieco innych względów bo do jej charakteru zdołałem się dopasować
z tym, że to dopasowanie się spowodowało nieco moje cofnięcie się intelektualnie...
Dodano: 2009-09-05 11:32
| dopasowanie się spowodowało nieco moje cofnięcie się intelektualnie... |
Ano czasem tak jest że to trudne odbiorczynie...
Dodano: 2009-09-06 20:00
mowicie, ze polki sa latwe.. wg mnie sa niewyzyte, bo faceci nie potrafia im dac tego, czego one chca no i wtedy zaczynaja polowanie i probuja wielu facetow :D
wszystko da sie logicznie wytlumaczyc
:roll:
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2009-09-06 20:52
| josefine napisał(a): |
| mowicie, ze polki sa latwe.. wg mnie sa niewyzyte, bo faceci nie potrafia im dac tego, czego one chca no i wtedy zaczynaja polowanie i probuja wielu facetow :D
wszystko da sie logicznie wytlumaczyc :roll: |
Nazywaj rzeczy jak chcesz ale nie zmienisz tego czym by nie były
Wiesz zawsze da się na wszystko spojrzeć z dwóch stron dla jednego przespać się z panienką mając swoją kobietę to zdrada... inny nazwie to przygodą :)
Wytłumaczyć logicznie... zapewne, tak samo jak to że Polacy coraz chętniej kobit szukają na wschodzie
Swoją drogą bardzo przyjemne wytłumaczenie, chyba zacznę je stosować w wypadku moich kontaktów z kobietami
Nie potrafisz dać mi tego co chcę... to ja lecę na panienki
Dodano: 2009-09-07 08:24
| mowicie, ze polki sa latwe.. |
Oj tego bym za nic nie powiedział. Wręcz w moim przekonaniu jesteście cholernie trudne w zdobywaniu :wink:
| wg mnie sa niewyzyte, bo faceci nie potrafia im dac tego, czego one chca no i wtedy zaczynaja polowanie i probuja wielu facetow :D
wszystko da sie logicznie wytlumaczyc :roll: |
No tak, i będzie próbować tak długo aż trafi na takiego co jej da czego tylko zapragnie :wink: Pamiętaj tylko, że facet też ma swoje zachcianki, których też nie jesteście w stanie spełnić i co? Też mają sobie iść dalej?
To jest błędne koło bo wychodzi na to, że roszady personalne w związkach powodowane są nie doborem spełnionych potrzeb :lol:*
* Przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą
Dodano: 2009-09-07 08:34
| KostucH napisał(a): |
| To jest błędne koło bo wychodzi na to, że roszady personalne w związkach powodowane są nie doborem spełnionych potrzeb :lol:*
* Przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą |
Trochę jest w tym prawdy, dlatego w związku powinno się rozmawiać na temat potrzeb obu stron, jak je spełniać, godzić i jakie obierać kompromisy w przypadku gdy potrzeby dwóch osób wzajemnie się wykluczają
*
*Skonsultowałem się nie z lekarzem tylko leczonym farmakologicznie, jak dla mnie wystarczy
Dodano: 2009-09-07 18:44
| Oj tego bym za nic nie powiedział. Wręcz w moim przekonaniu jesteście cholernie trudne w zdobywaniu Wink |
Pochlebca
Dodano: 2009-09-08 09:28
Pochlebca ![]() |
Ale pocieszam się myślą, którą wczoraj objawił mi kolega: "jeśli jakaś kobieta nie zwraca na Ciebie uwagi, znaczy, że jest facetem". :lol:
Dodano: 2009-09-09 20:55
| KostucH napisał(a): |
| "jeśli jakaś kobieta nie zwraca na Ciebie uwagi, znaczy, że jest facetem". :lol: |
hehe, albo lesss, btw dobra wkreta nie jest zua :D powiedz koledze, ze najwazniejsze to pozytywne myslenie :twisted:
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2009-09-09 21:55
| powiedz koledze, ze najwazniejsze to pozytywne myslenie :twisted: |
A to to ja wiem i on zresztą też więc nie muszę mu tego mówić :) Co oczywiście nie przeszkadza mi być czasem pesymistą z czarnym poczuciem humoru co by się nie dać zwariować :wink:
A less są wery najs :twisted: