Dodano: 2006-09-06 19:56
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| Noone, poprawiłaś mi humor! Dziękuję! :) Nie zwyczajny wypadek? Hmmmmmm........ czyżby ktoś tu był specjalistą od małych, skutecznych demolek? :twisted: Zapraszam do mojej szkoły!!!!!!!!!!!! Jutro, szczególnie jutro, bo mam lekcje od 8.55 do 17.05 !!!!!!!! :cry: |
Oficjalnie informuę, że nie wykonujemy tego typu zleceń na telefon.
eeee... znaczy, ci co takie rzeczy robią, to nie wykonują na telefon
Dodano: 2006-09-07 22:46
Dodano: 2006-09-08 09:21
wracając bardziej do sedna tematu, co miłego dzis mi się przydarzyło? hmmm umyłem zęby i szczoteczka mi nie wpadła do kibla :idea:
Dodano: 2006-09-08 15:11
hmmm może to nie było miłe, ale za to niecodzienne zdażenie
Dziś do mojej szkoły przyjechały Miski Łord z Ameryki Poł. Nie powiem, żeby jakieś szczególnie piękne były- kilka naprawdę ładnych ale reszta taka se... tzn baaardzo baaaardzo przeciętna. Myślę że o wiele więcej ładnych dziewczyn możnaby znaleźć w Polsce prawda? Na żywo nie są takie ładne jak w tv, niektóre to mojego wzrostu były -kurduple :twisted:
... no to jesteśmy w dupie
Dodano: 2006-09-09 08:01
Dzis obudzilam sie sila o 8 i ide sie uczyc... caleczki. Kicha, ale pozniej zlot DP:>
Dodano: 2006-09-10 13:36
Dzisiaj przydarzył mi się jedynie kac
Ale za to wczoraj było super, poznałam wielu przemiłych ludzi z rodzinki i nie tylko! Dziękuję wszystkim za wspaniały wieczór!
Dodano: 2006-09-11 14:15
| znam tę rozkosz :twisted: smacznego! |
Dziękuje bardzo! :D
Dodano: 2006-09-11 18:42
Co dziś miłego :?: Dzięki temu, że spóźniłem to se mogłem spokojnie zjeść śnaidanie i jeszcze spotkac ze znajomą.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-09-14 14:23
przyjemnego? eee to ja ide do tematu "ide sie wieszać"
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Dodano: 2006-09-18 00:19
Jedyne co mi się miłe ostatnio przydarza, to że taki jeden bardzo fajny mężczyzna gada ze mną na gg, czasem do 3 nad ranem 
Dodano: 2006-09-26 16:49
| noone81 napisał(a): |
Jedyne co mi się miłe ostatnio przydarza, to że taki jeden bardzo fajny mężczyzna gada ze mną na gg, czasem do 3 nad ranem ![]() |
Czy go znam :wink: :?: :twisted:
Dodano: 2006-09-26 18:27
| ja Ci dam mężczyzn, Żono!!! :evil: :evil: :evil: |
hmmm jakbyś nie zauważyła ma dwóch zajebistych braci...z taką obstawą można się mam nadzieję czuć bezpiecznie :twisted:
Dodano: 2006-09-26 20:48
Kuźwa :!: A ja mam brata Eye'a, który nie daje znaków życia no i co mam począć? Praktycznie to pozostaje mi jedynie zona i dwie siostry. Jasna dupa...jestem rodzynkiem...
Dodano: 2006-09-27 00:48
| astarot napisał(a): |
| [quote:c94f7f7a1c="SCHWEIGENDE"]ja Ci dam mężczyzn, Żono!!! :evil: :evil: :evil: |
hmmm jakbyś nie zauważyła ma dwóch zajebistych braci...z taką obstawą można się mam nadzieję czuć bezpiecznie :twisted:[/quote:c94f7f7a1c]
ale moja Żona od bezpieczeństwa ma mnie!!!!!! ja ją obronię :) tylko ma mi z facetami po nocach nie gadać! :twisted:
Dodano: 2006-09-27 09:50
pierwszy dzień urlopu :twisted: a przede mna cały tydzień :lol: jery mam tyle planów że nie wiem od czego zacząc :roll:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-27 13:15
Kostuszku! znasz
Żonko! Jakbym miała pisać tu o każdym miłym smsie od Ciebie, to tylko moje posty byłyby na tym forum :D
Braciszku! Z takimi chłopakami jak Ty i Gween to ja mogę na koniec świata iść, ale pod warunkiem, że żonę będę mogła zabrać
A co miłego...? Znowu ten sam mężczyzna na gg :twisted:
Dodano: 2006-09-27 16:48
| KostucH napisał(a): |
| Kuźwa :!: A ja mam brata Eye'a, który nie daje znaków życia no i co mam począć? Praktycznie to pozostaje mi jedynie zona i dwie siostry. Jasna dupa...jestem rodzynkiem... |
i cała rodzina!!!!
Dodano: 2006-09-27 17:04
coś miłego ? udało mi sie wreszcie zapłacić ubezpieczenie w collegium novum i zrobić sajgonki na obiad.
nie udało mi sie indexu złożyć bo mi sekretariat przed ryjkiem zatrzasnęli
eh.......
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Dodano: 2006-09-27 17:16
Właśnie przed chwilą wygrałam kaskę w chipsach :D:D:D:D:D
Astarot mi szczęście przyniósł przez gg :)