Dodano: 2010-06-18 22:39
od dziś.. w końcu wakacje :D
Do tego świetne popołudnie przy smakowitej kawie i filmach Jima Jarmuscha :) Czego można chcieć więcej.
Dodano: 2010-06-18 23:34
Aguś zazdroszczę
ja mam niestety sesję od poniedziałku (a właściwie to od początku czerwca
) i mnie obrona jeszcze czeka...Też chcę wakacje!!!
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-06-19 09:40
Może nie dzisiaj, ale wczoraj byłem najpierw na piwie ze znajomymi, potem byłem na dobrym koncercie, a potem udało nam się po rynnie dotrzeć niezauważonymi do pokoju 
Dodano: 2010-06-20 11:32
A ja byłam na Turandocie na stadionie olimpijskim :D Coś pięknego ^^. No...nie licząć źle wychowanych ludzi. A tych co gwizdali to był wykastrowała, dekle -.-. Ciekawe czy jakby byli w operze to też by gwizdali. Miłe jest też to że mnie komary nie pogryzły O_o.
Dodano: 2010-06-20 12:23
Nakłoniłam jakoś mego chłopaka do rozmowy z moimi starszymi,bo chcą z nim na poważnie pogadać.Mam nadzieję,że ta rozmowa w miarę spokojnie przebiegnie.
A,i przy okazji się wyspałam,heheh.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-06-21 10:24
| Nuta napisał(a): |
| Nakłoniłam jakoś mego chłopaka do rozmowy z moimi starszymi,bo chcą z nim na poważnie pogadać.Mam nadzieję,że ta rozmowa w miarę spokojnie przebiegnie.
A,i przy okazji się wyspałam,heheh. |
Oj...powiało lekko grozą O_o. Nie zazdroszcze chłopakowi :/.
Dodano: 2010-06-21 18:20
| Envy napisał(a): |
| [quote:1c2288a6d5="Nuta"]Nakłoniłam jakoś mego chłopaka do rozmowy z moimi starszymi,bo chcą z nim na poważnie pogadać.Mam nadzieję,że ta rozmowa w miarę spokojnie przebiegnie.
A,i przy okazji się wyspałam,heheh. |
Oj...powiało lekko grozą O_o. Nie zazdroszcze chłopakowi :/.[/quote:1c2288a6d5]
Jednak rodzice postanowili dać nam luz i sami żeśmy przegadali nad pewnymi niejasnościami.W sumie rozmowa była trochę ciężka,ale skończyła się happy-endem
Dodano: 2010-06-21 22:17
Dodano: 2010-06-22 16:09
Nie no,nie było aż tak żle :D
Dodano: 2010-06-23 13:11
Zdałam jeden z egzaminów, zaliczyłam konwersatorium i oddałam recenzentce pracę licencjacką. Teraz idę się uczyć na jutrzejszy egzamin
Dodano: 2010-06-23 16:31 Zmieniono: 2010-06-23 16:33
Jutro do pracy - ostatni dzień koszmarnego maratonu - a w piątek wyjazd do Bydgoszczy :)
Zapowiada się cudowny łikend :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2010-06-23 20:06
Prawie koniec sesji! Większość prac i kolokwiów zaliczeniowych napisałam najlepiej w grupie, zdałam na 3,5 dwa najcięższe egzaminy. Szczególnie ten wczorajszy wynik mnie cieszy :) Został mi już tylko jeden egzamin, ale ten jest łatwy :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-06-23 21:50
Brawo <brawo> Wampgirl <okok>
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-06-24 22:43
Skończyłam się pakować:) jutro przeprowadzka i od jutra będę mieszkać na Psim Polu:) z facetem nanananana
(notabene mieszkanko z o niebo lepszym standardem niż moje obecne, i z balkonem co mnie podwójnie cieszy :D:))
Dodano: 2010-06-24 23:15
No i mamy lato, przecież :-)
A jutro już łikend i dziaranko - mam nadzieję <radocha>
Dodano: 2010-06-25 13:27
Mam dziś świetny nastrój i wszystko idzie jak po maśle :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2010-06-25 13:31
Już na nowym mieszkaniu:) wszystko rozpakowane i poupychane gdzie się da :)
Dodano: 2010-06-26 13:05
To co Celinko jakaś parapetówa by się zdała,co by się dobrze mieszkało na nowym :)

Dodano: 2010-06-26 18:03
Hehe, no kiedyś na pewno ją zrobię, tzn. jak tylko pozdaje wszystko co mam pozdawać, wrócę z wakacji i będę miała trochę więcej kasy:)
Dodano: 2010-07-01 13:47
Obroniłam pracę dyplomową :):):):)
Dodano: 2010-07-02 23:13
<brawo> Celinko <barawo> no to teraz już chyba zasłużyłaś na ten upragniony wypoczynek :)

Dodano: 2010-07-05 09:44
Wczoraj świetny koncert, a dziś zaczynam tydzień ze świetnym nastawieniem 
Dodano: 2010-07-05 20:34
Co prawda było to w sobotę ale nie miałam dostępu do komputera.Spędziłam cały dzień z moim synem, byliśmy w złotych Tarasach, razem chodziliśmy po butikach i szukaliśmy prezentu dla jego małzonki a mojej ulubionej synowej, byliśmy na pizzy .Będzie ten dzień miłym, ciepłym wspomnieniem.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-07-06 10:24
Byłem wczoraj na zabawnym przedstawieniu teatralnym w klubie Mleczarnia. Polecam wszystkim 
Dodano: 2010-07-07 00:16
Dawno nie byłam aż tak zafascynowana odbiciami pomarańczowych i białych lamp na falującej wodzie i wiatrem wlewającym się do szeroko otwartych oczu. A w dodatku mam świadomość, że być może w końcu się otworzę.