Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 140

Dodano: 2009-07-29 17:27

dzizusu napisał(a):
bynajmiej przynajmiej nie rozumiem co maja sie moje bebechy do dzieci neo ?

To, że napisałeś "bynajmniej" zamiast " przynajmniej " Nawet jak ktoś Ci błąd pokazuje to nie jesteś w stanie tego zczaić .

Dodano: 2009-07-29 19:25

hhehehe a no widzisz jaka ze mnie tepa strzała :D :arrow:

Dodano: 2009-07-30 11:56

Wampgirl (Fae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Pierwszy dzień w pracy. 13 godzin na nogach jako barmanka-kelnerka. A to tylko dlatego, że zostałam przypadkowo zwolniona trochę wcześniej. Ale jestem z siebie dumna, bo nikt ani nic mnie do tego nie zmuszało. To tylko moja dobra wola i chęć wykorzystania kilkunastu dni :).

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-07-30 16:30

jejejeje za jakies 2 h ruszam samochodem na Woodstock !!!! :D:D:D:D

Dodano: 2009-07-30 16:39

znów zarywa do mnie paru chłopaków na raz - jak ja kocham ten stan rzeczy

Dodano: 2009-08-01 08:52

Wampgirl (Fae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Przetyrałam 15 godzin i nawet nie byłam zmęczona! :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-08-02 16:49

brawo 8) pewna osoba, od której dawno nie miałam sygnału, odezwała sie do mnie w końcu - to miło

Dodano: 2009-08-02 18:27

Fajnie, żeś już polazła w piździec...
Nie pytajcie ino śpiewajcie ze mną:
http://www.youtube.com/watch?v=PDV7AHrYsB4

Dodano: 2009-08-02 18:43

Post Pani powyżej :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-08-03 14:15

jaaaaaazdaaaaaa :D tegoroczny Woodstock był po prostu genialny :D straciłem glos spalilem sie jak swinia na sloncu ale kurwa warto bylo :D:D pozdro dla wszystkich woodstokowiczów :D

Dodano: 2009-08-03 14:23

GoopiaPeezda666 napisał(a):
Fajnie, żeś już polazła w piździec...
Nie pytajcie ino śpiewajcie ze mną:
http://www.youtube.com/watch?v=PDV7AHrYsB4

już wróciłam 8) wg kodeksu pracy kobieta w ciąży nie może dziennie spędzać przy stanowisku z monitorem komputerowym więcej czasu, niż 4 godziny. Pamiętaj o tym limicie i zamiast spędzać tyle czasu przed kompem, puść dziecku fajną muzyczkę - bo ono ją usłyszy i będzie to miało pozytywny wpływ na jego rozwój. :D

z miłych rzeczy - właśnie piję kawę. 8)

Dodano: 2009-08-03 15:58

Moje kochanie do mnie przyjechało :D Ocipieje ze szczęścia :D

Dodano: 2009-08-03 16:08

Vika jeśli myślisz, że poświęciłam tego posta twojej osobie to jesteś bardzo samolubna Głównie w dzień leżę w łóżeczku ale dziękuję ci za dobrą radę, ja zawsze wiedziałam, że chociaż jesteś puszczalska to masz dobre serce :)

Dodano: 2009-08-03 16:32

Vika jeśli myślisz, że poświęciłam tego posta twojej osobie to jesteś bardzo samolubna Głównie w dzień leżę w łóżeczku ale dziękuję ci za dobrą radę, ja zawsze wiedziałam, że chociaż jesteś puszczalska to masz dobre serce :)

Pewno OfficialDay69 Ci to powiedział :lol: "puszczalska" to słowo rodem ze średniowiecza :lol: podejrzewam, że stare babcie powiedziałyby tak zarówno o mnie, jak i o Tobie. No ale ja jestem nowoczesna i na tyle tolerancyjna, że myślę inaczej.

z miłych rzeczy: odnalazłam przez gg o rok starszą kumpelę z mojej 1szej uczelni, okazało się, że ma już córeczkę ze swym Irlandzkim chłopakiem, mieszka w Birmingham i ma się dobrze.

Dodano: 2009-08-03 16:59

Te nowoczesne określenia są takie nieestetyczne, a przecież i tak chodzi o to, że się kroisz Sanctus ostatnio się o ciebie pytał, może się skusisz na małe oldschoolowe figo fago :?: :)

Dodano: 2009-08-03 17:07

Te nowoczesne określenia są takie nieestetyczne, a przecież i tak chodzi o to, że się kroisz Sanctus ostatnio się o ciebie pytał, może się skusisz na małe oldschoolowe figo fago :?: :)

to go pozdrów ode mnie i przekaż, że jak coś to niech do Poznania przyjedzie jesienią hyhyhy pozdro :)

z milych rzeczy - zaraz zjem kolację

Dodano: 2009-08-04 08:44

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Jestem nad morzem. Brat do mnie napisał: mamy w domu psa...małą, białą kuleczkę :lol: jak ja się cieszę :twisted:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-08-04 09:03

Pochłonęłam właśnie pyszne, kruche ciastko z wiśniami i czekoladą :D
Oby pogoda na dalej była taka jak jest! Za parę godzin jadę do koleżanki i jutro o 5 rano jedziemy na jagody - w cieple strasznie się zbiera :|

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-08-05 07:23

zwaliłem se kunia

Dodano: 2009-08-05 07:41

zjadłam śniadanie

Dodano: 2009-08-05 13:17

W prognozie pogody chyba zapowiadali pochmurną pogodę. Jeśli to prawda, to szykuje się miły dzionek.
Poza tym już całkiem za niedługo 1 września. Jesień, ciągłe deszcze, popołudnia spędzane w bibliotece, spacery nad rzeką i stanie pod drzewem w czasie burzy...

Dodano: 2009-08-05 19:49

Myziu :oops: ... :twisted: .

Dodano: 2009-08-06 09:28

Wreszcie urządziłem się na nowym mieszkaniu. Będę trochę drożej płacił za wynajem, ale przynajmniej dużo lepszy standard niż na starym miejscu.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2009-08-06 09:31

CrommCruaich napisał(a):
Wreszcie urządziłem się na nowym mieszkaniu. Będę trochę drożej płacił za wynajem, ale przynajmniej dużo lepszy standard niż na starym miejscu.

mogę napisać to samo :> choć jeszcze nie mam całej chaty dla siebie jakbym chciała, ale może za parę lat
muszę to opić na nadchodzącym urlopie 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-08-06 09:33

Wreszcie mam nowy telefon :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło