Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 134

Dodano: 2009-06-28 21:56

Nakarmiłem Victora i teraz sobie smacznie śpi :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-06-28 22:05

Wampgirl (Fae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Viljar napisał(a):
Umyłem kibel

a użyłeś żelu harpic max? Świetny jest!
Cieszę się chwilami beztroski, która w najbliższym czasie może stać się jedynie wspomnieniem.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-06-29 10:19

dzis impra imieninowa :D wszystkiego naj. dla Pawłów and Piotrków :D <seta>

Dodano: 2009-06-29 11:04

Wampgirl (Fae)
Wampgirl

Paweł to męski odpowiednik imienia Paulina. Dzizusu, za mnie też możesz poświętować - tak na wszelki wypadek.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-06-29 14:15

Wampgirl napisał(a):
Paweł to męski odpowiednik imienia Paulina. Dzizusu, za mnie też możesz poświętować - tak na wszelki wypadek.

np :D

Dodano: 2009-06-29 15:35

nananana... jeszcze jutro do pracy i urlop do 28 lipca :D :D :wink: nananana.....xD

Dodano: 2009-06-29 16:09

HardKill napisał(a):
nananana... jeszcze jutro do pracy i urlop do 28 lipca :D :D :wink: nananana.....xD

Zazdroszczę :) U mnie sukcesem jest to, że dziś mi się udało wyjść z pracy po 8 godzinach, a nie 12stu :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2009-06-29 16:34

Dodano: 2009-06-29 16:48

Wampgirl (Fae)
Wampgirl

Jestem z siebie dumna: pierwszy raz użyłam depilatora, poszło mi bardzo sprawnie i nawet się nie krzywiłam

Dodano: 2009-06-29 19:26

Ja też jestem z siebie dumny:goliłem się dzisiaj i nawet się nie pochlastałem :D nadzwyczaj poszło mi dzisiaj szybko i sprawnie :D :wink: xD

Dodano: 2009-06-30 05:18

Wampgirl (Fae)
Wampgirl

Zobaczyłam wyniki egzaminów i poraził mnie grom. Wobec tego nie wiem, kto je za mnie napisał, bo mnie na aż tyle chyba nie stać :D

Dodano: 2009-06-30 08:30

jadę po nowe glanisze :D :D co prawda bedzie troche ciezko z kasą ale przynajmiej bede mniej pił :D

Dodano: 2009-06-30 14:48

mara (Fae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Wampgirl napisał(a):
Zobaczyłam wyniki egzaminów i poraził mnie grom. Wobec tego nie wiem, kto je za mnie napisał, bo mnie na aż tyle chyba nie stać :D

Przyznaj sie, Wampgirl, jak dokladniej z ta matura? z czego zdawalas? :)

A ja wlasnie zostalam obmyta przez wielka chmure, na znak oczyszczenia ducha i umyslu po ostatnim egzaminie w tym semestrze :D

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2009-06-30 19:06

Wampgirl (Fae)
Wampgirl

a zajebiście. WOS 77%, angielski 82% (wtedy najwięcej wymiotowałam, bo miałam grypę żołądkową) i polski rozszerzony 94%. Teraz tylko będę się głowić jaką specjalizację wybrać, jeśli przyjmą mnie na obie o które się ubiegałam na uczelni, która mi się nie podoba (nie wiedzieć skąd ta fascynacja):)

Dodano: 2009-06-30 19:29

Po 9 miechach koniec męczarni...wróciłam do domu :D, bede sie opierdzielać i grać ciągle w morrowinda :D albo sobie simsy ściągne wakaaaaacjeeee :D:D:D

Dodano: 2009-06-30 19:52

urlopppppp... :D :D :D

Dodano: 2009-06-30 21:39

mara (Fae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Wampgirl napisał(a):
a zajebiście. WOS 77%, angielski 82% (wtedy najwięcej wymiotowałam, bo miałam grypę żołądkową) i polski rozszerzony 94%. Teraz tylko będę się głowić jaką specjalizację wybrać, jeśli przyjmą mnie na obie o które się ubiegałam na uczelni, która mi się nie podoba (nie wiedzieć skąd ta fascynacja):)

No to gratulacje, zwłaszcza za ten polski. Powodzenia życzę dalej.

A mnie miło zaskoczyło piwo. Hie, hie :twisted:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2009-07-01 07:50

ooo Wampgirl to serdecznie gratuluję i jestem z Ciebie dumna, język polski napisałaś o wiele lepiej ode mnie, bo ja miałam tylko 83%, angielski napisałaś prawie tak dobrze, jak ja - ja miałam 89%. Na pewno dostaniesz się na wymarzone studia miłych wakacji

Dodano: 2009-07-01 08:40

Wampgirl (Fae)
Wampgirl

no, tylko będę miała trudnośći w podjęciu decyzji, jeśli przyjęli by mnie na wszystkie 3 specjalizacje
Dziękuję ślicznie :).

Dodano: 2009-07-01 09:39

Również Wampgirl gratuluję i mam nadzieję że dostaniesz się na studia, tam gdzie sobie wymarzyłaś.Miłych i udanych wakacji :D

Dodano: 2009-07-01 12:12

a ja nie pogratuluje :D bo jam jest cham :D aaa mam nowe sliczne glany :D troche drogie ale co tam :D wamp to ty taka młoda niewiasta jestes? :D zazdroszcze <mysli> eee nieee :D milych milych :D wszystkiego dobrego pa :D

idę grać w piłe :D tak tak dobrze widzicie :D nie gralem od czasów podstawówki :D troche ruchu dobrze zrobi spale moze te 10 wczorajszych piw :roll:

Dodano: 2009-07-01 16:26

zaplotłam sobie 16 warkoczyków

Dodano: 2009-07-01 17:46

Pachnie rekordem Guinessa.

Dodano: 2009-07-01 22:32

dzizusu napisał(a):
a ja nie pogratuluje :D bo jam jest cham :D

Bo Ty o maturze możesz sobie conajwyżej pomarzyć

Wampgirl a gdzie papiery składasz?

Dodano: 2009-07-02 06:53

Envy napisał(a):
[quote:082d411b4f="dzizusu"]a ja nie pogratuluje :D bo jam jest cham :D