Dodano: 2009-01-17 12:07
Dzięki
Nareszcie mam to za sobą :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-01-18 14:37
Ale było fajniutko. Szkoda tylko, że imprezy się szybko kończą, bo niespodziewanie robi się rano 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-01-19 16:05
Dostałam różyczkę :)
Dodano: 2009-01-19 18:34
Byłam wreszcie, po tych wszystkich latach, u psychiatry. Dostałam psychotropy ^^ To mogą być moje pierwsze od kilku lat urodziny bez załamania nerwowego!
Dodano: 2009-01-19 18:59
| xImmortellex napisał(a): |
| Byłam wreszcie, po tych wszystkich latach, u psychiatry. Dostałam psychotropy ^^ To mogą być moje pierwsze od kilku lat urodziny bez załamania nerwowego! |
8O
Dodano: 2009-01-19 19:52
Dodano: 2009-01-20 11:39
Dziś mam trening. Obiję komuś mordę i dam obić swoją w ramach relaksu :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-01-20 11:55
przedostatnie zaliczenie już za mną. jeszcze tylko czwartek - zaliczenie + egzamin, i mam ferie ^^
life * is a state * of mind
Dodano: 2009-01-20 15:58
Pisałem koło ze stylu i kultury języka i była dość zabawnie podczas tego cholernego procederu, heh
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-01-20 16:05
Zaliczyłam dzisiejsze koło :)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2009-01-21 09:58
Wstałem w miarę wcześnie, wypiłem dobrą kawę i mam chęć do pracy :) Czuję, że dzień upłynie miło.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-01-22 15:36
zdałam zerówkę z anatomii i tym samym zakończyłam sesję zimową jeszcze przed jej oficjalnym rozpoczęciem :D a teraz 3 tygodnie ferii ^^
life * is a state * of mind
Dodano: 2009-01-22 18:37
Wypad na ciuchy okazał się bardzo owocny..wróciłam z 4 fajnymi ciuchami i wydałam tylko 25zł :D
A cóż może bardziej cieszyć kobietę niż udane zakupy:D
no one is gonna catch you when you fall
Dodano: 2009-01-24 11:23
Żółty tulipanek :) To chyba 6 kwiat w tym miesiącu... :lol:
Dodano: 2009-01-24 21:21
hmmmm....ostatnio nic miłego same porażki i rozczarowania.....

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-01-25 13:25
| Vika napisał(a): |
| dzizusu miłą rzeczą było to, że sobie z Tobą pogadałam :) |
8O cos tu zastoj widzę mały :D miłe jest to ze znowu mam dostep do kompa :D
Dodano: 2009-01-28 11:14
Cholera po dwóch tygodniach harówy nie mogę uwierzyć, że właśnie teraz nie obejmuje stanowiska pracy(automatycznie mam wszystko w pupie)... muszę się uszczypnąć...(nie działa), no cóż... to obciąć rękę... ^^
Dodano: 2009-01-28 17:59
zapowiadal sie taki beznadziejny dzien a tu masz :D telefon od znajomych zaproszenie na domówke :D własnie spizdzam na metro i jazdaaa !! :D
Dodano: 2009-01-28 19:37
Rozmowa z ojcem Świadkiem Jehowy na temat istoty Boga i jego dowodu istnienia, bądź jego braku . Co mi się najbardziej podobało - że się nie kłóciliśmy, jak to przeważnie bywa w rozmowach o religii u innych. Rozmowa obiektywna, pełna argumentów z dwóch stron, nie oskarżająca - przy piwku, i na trzeźwo. ^^