Cenzura na DarkPlanet. Strona: 3

Dodano: 2009-09-02 10:21

bastet666 napisał(a):
Hehe widze lubimy przekraczac granice ogolnie pojetego dobrego smaku panie Harlequinie :D :D

:evil: to miała być tylko prowokacja :evil: a Ty ja popsułaś :evil: :cry:

.

Dodano: 2009-09-02 10:38

Bo ja lubie psuc HA!a co:)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-09-02 14:59

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

thistle89 napisał(a):
Wrrr! Ja już mam waginę gotową w Pajncie :x
Na żółtym tle.

To może orientację zmienisz? :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-09-02 15:51

Wampgirl napisał(a):
[quote:822ede8c04="thistle89"]Wrrr! Ja już mam waginę gotową w Pajncie :x
Na żółtym tle.

To może orientację zmienisz? :D[/quote:822ede8c04]

W moim jakże statecznym środowisku byłoby to źle bardzo odebrane. Zostałam nawet "krzywo zlukana" przez mojego byłego, gdy stwierdziłam, że jakaś tam panna nie podoba mi się i wolałabym inną.
Taa - nawet bi jest negowane na pięknych Kaszubach :|

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-09-02 17:11

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

thistle, poważnie o tym myślisz? Stąd ten avatar?

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-09-02 17:21

:olaboga:

Avatar taki był - bo był - już raz pisałam i więcej nie będę ; P

Co do mojej orientacji - a może to być słodka tajemnica? :burak:

Ej - ja nie chce mieć wątku o sobie jak Pan miał - to wątek o cenzurze na portalu!

A może jakieś słowa są też zakazane?

Dodano: 2009-09-02 17:49

a no są thistelko :wink: na " K " i na " H " :lol: i powszechnie uznawane za obelżywe 8)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-09-02 18:34

Koty z huty.

Dobrze, że wolę słowa na p s c q :D

A może jakieś poglądy mogłyby być "złe"?

Dodano: 2009-09-04 06:16

Widzę,że wielu zmienia atavar,to ja sobie też zmieniłam.A co.Wolno mi. :lol: Tylko mam pytanie,czy on może być? Czy mam sobie zmienić na inny?

Dodano: 2009-09-06 14:55

Gabriela napisał(a):
Widzę,że wielu zmienia atavar,to ja sobie też zmieniłam.A co.Wolno mi. :lol: Tylko mam pytanie,czy on może być? Czy mam sobie zmienić na inny?

za przeproszeniem to *uja widać na tym avatarze :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-09-06 15:33

Ale dzieło sztuki na avatarze to już prawie cuchnie jej znajomością :lol: To takie ambitne 8) Zatem wszystkim miłośnikom sztuki gratuluję podejścia do niej, umieszczanie jej w skiepszczonym formacie w avatarze na jakimś forum na pewno świadczy o jej poszanowaniu :D

Dodano: 2009-09-06 15:47

Sztuka jest tu tylko usprawiedliwieniem dla tego, że ktoś lubi prowokacyjne avatary :) Bo to przecież oczywiste, że gdy np. lubię jakiś obraz, to nie wstawię go do avatara, tylko powieszę nad łóżkiem (choćby reprodukcję).

Dodano: 2009-09-08 18:03

Myślę, że sporo na ten temat mogę powiedzieć, ponieważ rok mnie nie było na tym forum bo mnie zbanowano.
Teraz to tu jest gówno a nie cenzura, ludzie klną jak jak im się podoba, wyzywają itd.
Mnie osobiście to nie przeszkadza, ale rok temu moderatorzy bardziej się starali i zwracali uwagę na porządek w tematach.

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2009-09-08 18:06

Gabriela napisał(a):

Za mało seksu i mroku - nie może być

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2009-09-08 18:17

Raven99 napisał(a):
Myślę, że sporo na ten temat mogę powiedzieć, ponieważ rok mnie nie było na tym forum bo mnie zbanowano.

Zbanowano Cię na rok? :lol: :lol:
To się trzeba było postarać :lol: :lol:

Pewnie serce stracili do czytania co niektórych bzdur i oglądania wagin na avkach :lol: :lol:

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Dodano: 2009-09-09 08:29

1 - nie lubię jak ktoś mi na siłę uświadamia coś czego z żaden sposób nie oznajmiłam.

Cytat:
Ale dzieło sztuki na avatarze to już prawie cuchnie jej znajomością

Dobrze, że ja tak nie mam 8) Wiele osób pytało mnie, czy to ja byłam - a ja tylko UŚWIADOMIŁAM publicznie, że to obraz.

Cytat:
Sztuka jest tu tylko usprawiedliwieniem dla tego, że ktoś lubi prowokacyjne avatary

Nie ja jedna lubię prowokować - a tu prowokacja wywołała uśmiech, zaciekawienie, oburzenie, obrazę itp - jedna z najlepszych chyba prowokacji.

Cytat:
np. lubię jakiś obraz, to nie wstawię go do avatara, tylko powieszę nad łóżkiem

Nie przepadam za tym obrazem - więc pozwolilam go sobie "zbeszcześcić" i umieścić w avku. Wolę "Krzyk".

Raven99 - zgadzam się. Ja bym się zajęła przekleństwami - one mogą być a "goła pipa" nie?

Napisałam tylko na prośbę kogoś.

Dodano: 2009-09-09 12:48

thistle89 napisał(a):
Raven99 - zgadzam się. Ja bym się zajęła przekleństwami - one mogą być a "goła pipa" nie?

Kurcze nie za bardzo jestem w temacie z tym gołym cipskiem na avatarze, jeszcze nikt mi nie powiedział o co chodzi.

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2009-09-13 20:25

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Może to i lepiej. Zresztą temat już chyba został wyczerpany.

Dodano: 2009-09-14 13:16

Wampgirl napisał(a):
Może to i lepiej. Zresztą temat już chyba został wyczerpany.

no ale ktoś może mi chyba opowiedzieć o co kaman :wink:

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2009-09-14 16:12

ZAzwyczaj pierwsza strona tematu, a nawet i pierwszy post tłumaczą o co chodzi w wątku - trzeba tylko 1 nacisnąć w stronach tematu.

Dodano: 2009-09-14 17:08

He he śmieszna sprawa mi w sumie by to nie przeszkadzało ale ok sprawę już nam :wink:

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2009-09-15 07:44

"za przeproszeniem to *uja widać na tym avatarze :lol: :lol: :lol:"

Minawi,jeśli chciałabym,aby widać było .uja to bym sobie zdjęcie ze strony erotycznej wstawiła. :lol: Tak nawiasem to te avki tutaj są tak małe,że tego przysłowiowego .uja widać u większości.

"Za mało seksu i mroku - nie może być"
th,????? Za mało powiadasz...dziwne...bo w moim odczuciu krocze na avatarze było dość przerażające,a więc i mroczne.No i oczywiście trąciło seksem i też jako atavar nie mogło być. :?

Dodano: 2009-09-15 07:48

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Jeszcze takie kosmate <krocze>. Kto co lubi.

Dodano: 2009-09-19 16:34

A wy jeszcze o tej piżdziawce gadacie :lol: xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło