Castle Party 2010. Strona: 19

Dodano: 2010-08-29 23:42 Zmieniono: 2010-08-29 23:47

Skoro tak piszesz,to może jakiś przykładzik :) co się tobie w tym roku na CP nie podobało...co twoim zdaniem w tym roku leżało koło słowa " dark "...? a wystąpiło na tegorocznym CP...?

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-08-29 23:46

Wystarczająco dużo, żeby sie na CP w tym roku nie pojawiać :). Nie lubie techniawy . A umcy umcy toleruje tylko i wyłącznie w wykonaniu E Nomine :). I to jest dobry pomysł, żeby sobie tego posłuchac przed snem :D. Dobranocka :).

Dodano: 2010-08-29 23:49 Zmieniono: 2010-08-30 00:11

No nadal nie podałaś nic konkretnego...? krytykujesz,nie popierając tego żadnym konkretnym przykładem.

To ja se też idę do wyrka i posłucham sobie umcy umcy co bardzo lubię,a konkretnie And One,bo jak sądzę Envy dla ciebie oni to właśnie grają :) hehehe

Dodano: 2010-08-30 01:40 Zmieniono: 2010-08-30 01:45

No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego.

Dodano: 2010-08-30 10:53

Envy napisał(a):
Aluzji widze się nie dopatrzyłeś :). Chodzi mi o to, że jak sie robi impreze w jakimś tam klimacie to powinno sie tego trzymac a nie zapraszać co popadnie bo leżało koło słowa " dark ".

koło dark zazwyczaj leży independent więc wszystko się zgadza hehe

ja tam w tym roku nie widziałem kapeli, która nie pasowałaby do konwencji. kilka występów mi się nie podobało ale to akurat nic wyjątkowo złego - bo w końcu trzeba mieć czas aby coś zjeść, napić się itp

Dodano: 2010-08-30 12:23

No mi właśnie chodzi o to że " leżało " :). Więc tak - wszystko się zgadza :).

Ale widzisz, jest z tego dla mnie jakiś plus. Bo fakt - trzeba mieć czas, żeby coś zjeść i się napić - może jakbym pojechała na CP to przytyłabym w końcu :).

Dodano: 2010-08-30 12:26

szczerze mówiąc ja po CP zawsze szczupleję bo całonocne electro banie powodują nieziemsko skuteczne spalanie tłuszczu

Dodano: 2010-08-30 15:10

Envy napisał(a):
No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego.

Clan Of Xymox to jeszcze całkiem dobra kapela choć ich tegoroczny występ nie zaliczam do udanych. Trochę trudniej doszukać się jest "mroku" w np And One czy innych temu podobnych.

I am me, and that's what I will be...........

Dodano: 2010-08-30 16:35

Paskievicz napisał(a):
szczerze mówiąc ja po CP zawsze szczupleję bo całonocne electro banie powodują nieziemsko skuteczne spalanie tłuszczu

Hahaha tłuszczu - dobre :D. W Twoim obecnym stanie to ja nie wiem gdzie Ty ten tłuszcz masz :D. Chyba w d**** .

Gorgoth74 napisał(a):
[quote:4eb43bdb2a="Envy"]No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego.

Clan Of Xymox to jeszcze całkiem dobra kapela choć ich tegoroczny występ nie zaliczam do udanych. Trochę trudniej doszukać się jest "mroku" w np And One czy innych temu podobnych. [/quote:4eb43bdb2a]

No właśnie ja wole zespoły, w których wszystko jest pięknie ładnie bez doszukiwania się specjalnego. Nie wiem - może ide na łatwizne - często słysze że jestem leniwa .

Dodano: 2010-08-30 18:02

Envy napisał(a):

Hahaha tłuszczu - dobre :D. W Twoim obecnym stanie to ja nie wiem gdzie Ty ten tłuszcz masz :D. Chyba w d**** .

nie w a może bardziej na no i trochę jeszcze tu i tam no i trochę na plecach lol

ale skończmy offtop o mojej dupie lol

wracając do właściwej gadki to cały Dark Independent i CP jak dla mnie i wielu osób rozwija się w coraz ciekawszym kierunku

Dodano: 2010-08-30 18:33 Zmieniono: 2010-08-30 18:50

O widzisz Pasek i to właśnie trafna uwaga :) CP rozwija się i nie wszystkim musi się to podobać,nie trzyma się sztywno jednego mrocznego stylu.Enwy napisała o umcy umcy :) a po chwili że nie cierpi COX ,ale dlaczego bo grają umcy umcy,czy dla tego że są niezbyt mroczni według ciebie :),no cóż ja nie cierpię E Nomine, co wcale nie oznacza że nie pasuje do formuły CP.Nie ma na świecie takiego festiwalu Dark Independent,który by zadowolił wszystkich uczestników,pod względem zaproszonych tam wykonawców.Podzielam zdanie Paska ,że CP rozwija się w coraz ciekawszym kierunku,bo nie ma innego wyjścia,jeśli chce przetrwać kolejne 10 lat.

Dodano: 2010-08-30 22:34 Zmieniono: 2010-08-30 22:35

gdyby wrócili do konwencji kilku pierwszych ultramrocznych edycji i poszli w kompletny oldschool to nie przyjechałaby nawet połowa z liczby zjawiających się na edycjach obecnych

osobiście jestem za kapelami elektronicznymi bo są ze względu na najczęściej niewielki skład stosunkowo tanie oraz rozkładają się szybko i sprawnie co nie powoduje opóźnień czasowych. to że bawię się przy nich najlepiej to już osobna sprawa

Dodano: 2010-08-31 00:16 Zmieniono: 2010-08-31 00:54

HardKill napisał(a):
O widzisz Pasek i to właśnie trafna uwaga :) CP rozwija się i nie wszystkim musi się to podobać,nie trzyma się sztywno jednego mrocznego stylu.

No własnie, i mi sie nie podoba w jakim kierunku sie rozwija.

HardKill napisał(a):
Enwy ( gdzie Ty w moim nicku widzisz "w" O_o)napisała o umcy umcy :) a po chwili że nie cierpi COX ,ale dlaczego bo grają umcy umcy,czy dla tego że są niezbyt mroczni według ciebie :),

Co do COX to ja nie wiem czego konkretnie nie zrozumiałeś :D. Nie lubie umcy umcy, kij z tym, że nie jest mroczne, po prostu nie lubie i nie musze sie przed nikim tłumaczyć dlaczego, bo cięzko jest mi opisac to co sie dzieje w mojej głowie i żołądku jak tego słucham :3. I nie jest to nic dobrego :D. Tobie sie podoba i ok , nie wnikam dlaczego.

HardKill napisał(a):
CP rozwija się w coraz ciekawszym kierunku,bo nie ma innego wyjścia,jeśli chce przetrwać kolejne 10 lat.

CP niestety MUSI rozwijać sie w takim kierunku, i to mnie sie, prawda, nie podoba :). Tyle :).

Paskievicz napisał(a):

no i trochę na plecach lol

Cholera :D wiedziałam, że to napiszesz XD.

Dodano: 2010-08-31 00:49 Zmieniono: 2010-08-31 00:54

A no fakt,nie ma w twoim nicku > W < wiedziałem,że nie omieszkasz mi to wytknąć :) hehehe ot cała EnVy ^_^ no dobra zmykam lulu...

Dodano: 2010-08-31 00:55

HardKill napisał(a):
A no fakt,nie ma w twoim nicku > W < wiedziałem,że nie omieszkasz mi to wytknąć :) hehehe ot cała EnVy ^_^ no dobra zmykam lulu...

Hehe bo ja zła kobieta jestem :D.

Dodano: 2010-08-31 01:02 Zmieniono: 2010-08-31 01:03

Wiem że jesteś chodzącym Zuo :) mimo to dobrej nocki EnVy :D

Dodano: 2010-08-31 13:32

co powiecie na Umbra et Imago w przyszłym roku? :D

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Dodano: 2010-08-31 14:01

Z tego co wiem mieli zakończyć działalność:

http://www.darkplanet.pl/Umbra-Et-Imago-konczy-dzialalnosc-39659.html

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-11-07 11:45

a jednak Umbra et Imago

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Login

Password