Kubek. Strona: 3

Dodano: 2009-04-20 20:55

no dobra,też mam małą kolekcję kubków i pijam se w nich herbatkę lub kawkę... :D nie pijam w szklankach.. :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-04-20 22:29

...szklanki parza rękę :wink: uwielbiam duze kubki

:)

Dodano: 2009-04-21 18:11

ja tam szklanek w domu mieć nie mogę bo jak już notorycznie kubki rozbijam to co to by dopiero było ze szklankami

Dodano: 2009-05-01 20:11

HardKill napisał(a):
no dobra,też mam małą kolekcję kubków i pijam se w nich herbatkę lub kawkę... :D nie pijam w szklankach.. :wink:

Tak jak ja... :)

Paint it black

Dodano: 2009-05-01 21:13

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Na allegro można kupić kubek z podobizną swojego kocurka. Mój zdechł rok temu i wiem, że zawsze będzie mi go brakować. Ale za jakiś czas kupię nowego persa. Mam fioła na ich punkcie :)

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-05-02 06:25

A tak po za tematem... :wink: za sześć tygodni będę miał kotka... :D hehehe...zwyczajnego nie rasowca 8) ale fajny mamusia pochodzi z Grecji i jak na kota jest mała taka rasa jakaś :D zwyczajna tyle że jeśli chodzi o wzrost to nie typowy...ale fajnie, to mi się właśnie podoba :D synek ma sierść podobną do mamusi w czterech kolorach... :lol: taki mały Tygrysek z niego będzie :D hehehe.... no to tyle tak po za tematem :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-05-03 18:46

HardKill napisał(a):
A tak po za tematem... :wink: za sześć tygodni będę miał kotka... :D hehehe...zwyczajnego nie rasowca 8) ale fajny mamusia pochodzi z Grecji i jak na kota jest mała taka rasa jakaś :D zwyczajna tyle że jeśli chodzi o wzrost to nie typowy...ale fajnie, to mi się właśnie podoba :D synek ma sierść podobną do mamusi w czterech kolorach... :lol: taki mały Tygrysek z niego będzie :D hehehe.... no to tyle tak po za tematem :wink:

Żałuję, że nie mam możliwości by mieć kotka...
Kiedy juz będziesz go miał to zrób kilka fotek, dodaj do galerii i daj mi znac :)
Widzieliście jakie pani Gaia ma ładne zdjęcia kotka?? :) 8)

Paint it black

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło