Szczegóły nowej płyty Vader. Strona: 1

Szczegóły nowej płyty Vader Dodano: 2009-05-23 16:13

Dobre czasy owego zespołu już minęły, ale kto wie? Może tym razem pozytywnie nas zaskoczy? :twisted:

Dodano: 2009-05-23 17:33

ano mineły ich czasy świetności, ale trzymają fason na przyzwoitym poziomie Mimo wszystko wole sobie zapodać "Impressions In Blood" niż jakieś ostatnie smęty Behemotha

Dodano: 2009-05-23 19:08

ja jakos za wiaderkiem nigdy nie przepadałem, ale jeśli juz mam cos bardziej inteligentnego powiedzieć, to powiem, że ostatnia strawna dla mnie płytą było "Litany".

.

Dodano: 2009-05-24 18:18

Tak Litany to nie tylko ostatnia dobra plyta Vadera ale i jedna z mocniejszych w calej dyskografii,po niiej bylo juz tylko w dol.

Dodano: 2009-05-24 18:44

Kiedyś Vader był naprawdę lepszy...

"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"

Dodano: 2009-05-24 18:44

Dobrze prawicie Panowie. Też owa płyta chyba najbardziej przypadła mi do gustu. Chociaż "Relevations" dało się jeszcze zdzierżyć :)
Fakt faktem:
Każda kolejna była coraz bardziej wodnista (delikatnie ujmując) :twisted:

Dodano: 2009-05-24 18:54

"Litany" nie jest zła, mimo strasznie syntetycznego brzmienia i prostackich riffów, w sumie to taka prymitywniejsza i bardziej melodyjna wersja "Black To The Blind" napewno nie najmocniejsza ich płyta, bo debiut i "De Profundis" bije ją na łeb brzmieniem i ekstremalnym przekazem, bo sama szybkość to nie wszystko.
"revelation" i "the beast" strasznie słabe płyty, natomiast "Impression In Blood: jest wg mnie lepsza od "Litany" dlatego ciekawy jestem tej nowej :-)

Dodano: 2009-05-25 18:56

cellar_door napisał(a):

"revelation" i "the beast" strasznie słabe płyty, natomiast "Impression In Blood: jest wg mnie lepsza od "Litany" dlatego ciekawy jestem tej nowej :-)

a ja z tego calego bagienka trawie tylko kawalek "The Book", ktory jak jedyny ma poziom, cala reszta to ch*jowka :)

Dodano: 2009-05-25 19:33

BarTolmai napisał(a):
[quote:d988d1179b="cellar_door"]

a ja z tego calego bagienka trawie tylko kawalek "The Book", ktory jak jedyny ma poziom, cala reszta to ch*jowka :)[/quote:d988d1179b]

każdy odnajduje swoje bagno i chujówke gdzie indziej

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło