Bro Wro Dodano: 2009-06-22 16:30
Prywatne sprawy. Forum to nie dla nich miejsce. Koniec tematu.
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2009-06-22 19:38
Skoro nie miłe wspomnienia ma nasz drogi Sumo, to przynajmniej ja wnikać nie będę
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-06-23 07:32
Prosilabym o nieroztrzasanie teamtu ktory wogole nie powinien byc rozpoczynany na forum-to sa prywatne sprawy wiec :evil:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-06-23 16:50
Ello ello, żeby trochu się tu rozruszało to stwierdzam że zawitam do Wro w czasie najbliższym ;] i na pewno w poniedziałek zakończy się to postsesyjnym piwqiem 8) feel free to join :twisted:
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Bro Wro Dodano: 2009-06-23 17:02
Moze :) sie zobaczy :) ale ja koncze o 21 30 w poniedzialek.
Dodano: 2009-06-23 19:54
A ja mam wolne o o ile sie nic nie stanie chetnie sie na piwko spotkam :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Bro Wro Dodano: 2009-06-24 05:49
Moge byc gdzies tam ok 22.
Dodano: 2009-06-24 07:35
NO czyli sie jeszcze jakos zgadamy bo mowie mam wolne ale wiadomo ze moze cos wypasc wiec dam znac :)
Dodano: 2009-06-24 14:53
No to jak poniedziałek to bardzo dobrze, bo ja akurat mam ostatni egzamin w tym dniu i będę musiała jakoś ten trudny dla mnie okres odreagować :lol:
Dodano: 2009-06-24 15:27
:)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-06-24 17:08
A Tobie Kostuchu co tak wesoło :?: 
Dodano: 2009-06-24 20:06
Choc szczerze mowiac wolalabym zeby sie spotkac w niedziele bo mam poniedzialek wolny co Wy na to?
Dodano: 2009-06-24 20:10
No ja mam w poniedziałek egzamin, więc w niedzielę odpadam 
Dodano: 2009-06-24 20:33
kurde chociaz...ja mam we wtorek chyba na 12 albo 15 musialabymw grafik luknac bo swoja rozpiske gdzies zgubilam.Z drugiej strony nie wiem czy przyjde bo z takich a nie innych powodow (prosze nie wnikac)moge byc nie mile widziana przez jedna osobe-a niezrecznych sytuacji nie chce
Dodano: 2009-06-24 20:58
ech, to ja jeszcze zobaczę czy dam radę w niedzielę, jak się wyrobię to przyjdę, w razie czego to komuś na telefon napiszę albo coś takiego...
Dodano: 2009-06-24 21:01
A wlasnie ostatnio przechodzilam z Astarotem kolo straganu z warzywkami i chcialam pstrykanc fote coby Ci ja wyslac...w sumie pstryknelam tylko rozmazana jaka wyszla wiec skasowalam :twisted:
Dodano: 2009-06-24 21:05
Weź lepiej uprzedzaj mnie zanim coś napiszesz bo z wrażenia oplułam monitor...
:twisted:
Dodano: 2009-06-24 21:11
:D :D hahaha dobra nastenym razem zadzwonie o powiedzmy 5 nad ranem zeby Cie uprzedzic :twisted:
Dodano: 2009-06-24 21:23
eeeee...5 rano :?: ale to środek nocy jest... :cry: :roll:
Dodano: 2009-06-24 21:29
:D Hehe dla mnie tez...ale wiem poprosze Astarota zeby Cie obudzil on wstaje o 6 do pracy hyhyh :twisted:
Dodano: 2009-06-24 21:31
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
6 rano to też środek nocy... :roll: nie róbcie mi tego... 
Dodano: 2009-06-24 21:33
Heheh za kilogram swiezego groszku i powiedzmy 10 glowek swiezego slonecznika jak tylko zakwitna udam ze nie bylo sprawy :)
Dodano: 2009-06-24 21:38
eeeee...no dobra, to się akurat da załatwić :twisted:
a teraz uciekam spać, bo wolę się przygotować na poranną pobudkę, jeśli przyszłoby Ci zmienić zdanie :lol:
Bro Wro Dodano: 2009-06-25 04:47
Ja tam sie pojawie :) Tak ok 22 powinienem byc. Miejsce spotkania sie jesio ustali.