BroWro Festung. Strona: 33

BroWro Dodano: 2009-10-07 13:47

Brawo brawo :) Jak przyjedziesz do Wro dam Ci za to medal

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-10-07 13:53

hahaha nooo na pewno ;d
tylko jest problem ja nie znam Wrocławia i nawet nie wiedziałabym gdzie odebrać medal :lol: :lol:

Dodano: 2009-10-07 14:01

Medal zrobimy MY-ekipa BroWro ja w dziecinstwie ponoc uzdolniona plastycznie bylam wiec moge sprobowac... :twisted: :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Dodano: 2009-10-07 14:02

Spokojnie odbierzemy Cię z dworca i przywitamy chlebem solą i browarem Mowie całkowicie poważnie :)

Dodano: 2009-10-07 14:04

a pozniej bede nocowala na dworcu :lol: :lol:
czuje się zaszczycona ;d

Dodano: 2009-10-07 14:08 Zmieniono: 2009-10-07 14:09

heehh zalezy kiedy przyjedziesz lady...sumo ma jeszcze moja klatke dla szczurow-calkiem spora-jakos sie Ciebie wcisnie :D :D
A tak powaznie to imprezy FAP'u zwykle koncza sie o 3 pozniej reszta towarzystwa sie rozpelza gdzie w wypadku ekipy BroW@ro do Exodusa ktroy ejst czynny do rana wiec na 1wszy pociag/autobus zdazysz :)
wiec nie marudz tylko dwawaj dawaj..ja z czewy specjalnie jade :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Dodano: 2009-10-07 14:09

O nocleg sie martw :) Może i jesteśmy popierdoleni (każdy na swój sposób) (jesteśmy popierdoleni na pewno) ale lubimy pomagać :)

Dodano: 2009-10-07 14:10

Taaa to moge potwierdzic(zarowno popierdolenie jak i to ze lubimy pomagac ) :D

Dodano: 2009-10-07 14:11

zobaczymy jak to będzie, bo jak dobrze pojdzie u kumpeli się zatrzymam na nocleg
w klatce dla szczurow powiadasz, eee no wiesz, az taka mala nie jestem

W sumie chyba nie na darmo się mówi, że ludzie słuchający metalu są osobami spokojnymi z natury, bardzo przyjaznymi i pomagającymi

Dodano: 2009-10-07 14:17

Spokojnymi z natury....hahahahahah ojj musialabys mnie poznac :) ale fakt pomagam jesli moge :D

BroWro Dodano: 2009-10-08 14:41

Mam nadzieje ze sie niedlugo spotkamy :) Proponowalbym to samo miejsce co na BroWro Vol. 1 :)

Dodano: 2009-10-08 16:36

noo piwo rzecz poważna, a w ogole to jest jakas oficjalna data BroWro ? czy to w caly swiat jest ? :D

BroWro Dodano: 2009-10-08 16:38

Hmmm.... Pierwotna ekipa z BroWro by the way pomysł Kostucha (chwała mu za to) liczy 5 osob :) Ale jestesmy otwarci i zapraszamy nowych ludkow :)
A spotkania hmmm... urodziny kogos, FAP, jakis koncert :)

Dodano: 2009-10-08 16:43

aaaa, rozumiem :)
no to ja moze zajrze w połowie listopada do Wro na bro na weekend (wypije za imieniny swoje) ;d)

BroWro Dodano: 2009-10-08 16:46

Zapraszamy :)

Dodano: 2009-10-09 11:45

No ja was też za te offtopy zabiję chyba żeby poznać odpowiedź na postawione przeze mnie pytanie odnośnie FAPa musiałam przebrnąć przez te kilka stron no dobra, a teraz moi drodzy na poważnie: czy ktoś wogóle idzie jutro do Wagonu? Ja będę z chłopem na 1000% :lol:

PS. Moja droga Bastet, nie odpisuję na smsy bo na koncie nic nie mam :evil: na gg też mnie nie ma z tego samego powodu :?

No i po FAPie, w końcu stanęło na tym że byłam tylko ja z facetem. Mara niestety nie dojechała, Bastet też nie doszła, więc skończyło się na 2 osobowej imprezie (czego wcale nie żałuję ). Mam nadzieję że następnym razem zjawi się więcej osób, wprawdzie nie wiem kiedy, ale chyba nie w najbliższym czasie (kasa :evil: ). No to czekam na propozycje (Bastet w szczególności ) :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-10-13 09:25

BACZNOŚĆ :!: 6 stron offtopów :!:

SUMO i LADYINBLACK powstań :!: Stawiacie mi po browarze za to męczące klikanie palcem 8)

SPOCZNIJ :!: :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

:) Dodano: 2009-10-13 09:41

Dobrze Mi<CENZURA> :*

:lol:

Dodano: 2009-10-13 15:07

KostucH napisał(a):
BACZNOŚĆ :!: 6 stron offtopów :!:

SUMO i LADYINBLACK powstań :!: Stawiacie mi po browarze za to męczące klikanie palcem 8)

SPOCZNIJ :!: :)

powstałam!! spoczełam, karę przyjełąm ;d
okk, na piwo jeszcze mnie stać ;d

BroWro Dodano: 2009-10-13 15:37

Javoll Her obersturmbannfuhrer Kostuch :)

Re: BroWro Dodano: 2009-10-13 18:03

Sumo666 napisał(a):
Javoll (...)

... Ich liebe alkohol :twisted:

BroWro Dodano: 2009-10-13 18:11

Jak każdy z ekipy BroWro (tej pierwszego spotkania bynajmniej)

Dodano: 2009-10-13 18:22 Zmieniono: 2009-10-13 18:36

Drogi Panie Kostuchu, piwo postawie, ale dopiero 7 listopada, ale gdzie co i jak to jeszcze nie wiem ;d

Sumo, tak we Wrocku ale nie wiem w jakiej knajpce, licze na Ciebie

BroWro Dodano: 2009-10-13 18:27

Ja wiem gdzie :) We Wrocławiu

Dodano: 2009-10-13 18:45

ladyinblack napisał(a):
Drogi Panie Kostuchu, piwo postawie, ale dopiero 7 listopada, ale gdzie co i jak to jeszcze nie wiem ;d

Droga Pani Ladyinblack - stop - dziekuję za piwko - stop - może być 7 listopada - stop - gdzie to się dopiero okaże - stop - jak to ja też nie wiem :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło