BroWro Festung. Strona: 1

BroWro Festung Dodano: 2009-04-27 18:59

W tym temacie chciałbym zapoczątkować i mam nadzieję, że się uda organizowanie wspólnych wypadów na piwo :)

Jako, że zbliża się długi weekend majowy można by zaaranżować pierwsze spotkanie :)

Co sądzicie :?: :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-04-27 19:23

ja sądzę, że nie skorzystam bo nie mam czasu 8)

Dodano: 2009-04-28 07:07

Idea szczytna, ale w ten weekend na pewno nie dam rady.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2009-04-28 07:17

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Ja sądzę, że ten termin to dla większości kiepski pomysł. Chyba że się mylę :wink:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

:) Dodano: 2009-04-28 07:35

Faktycznie ten termin jest srednii ale nastepny weekend czemu nie :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-04-28 07:56

A jakieś propozycje co do lokacji? :) Następny weekend chętnie. Zwłaszcza w piątek.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

:) Dodano: 2009-04-28 08:26

Raczej plener za goraco na knajpe :)) i taniej przy okazji :))

Dodano: 2009-04-28 13:01

Tak też myślałem, że majówka okaże się średnią więc spoko oko :) Znaszli Sumo jakiś ciekawy plener gdzie nie trzeba by się na zapas martwić, że ktoś będzie chciał mandaty wypisywać? Masa ludzi chodzi na wyspę ale tam tłok i kontrol od czasu do czasu zajrzy :|

Lokal też nie byłby kiepskim pomysłem ale to już raczej na późniejszą porę :wink: i jeszcze taki żeby wszystkim pasował i nie był przeznaczony wyłącznie dla burżuazji

:) Dodano: 2009-04-28 13:37

Te śmiecie z policji chodzą w zasadzie wszędzie
Moim zdaniem dobry byłby park zachodni albo ten koło stadionu olimpijskiego np ??

Dodano: 2009-04-28 16:03

Park zachodni jest przy legnickiej? Stadion olimpijski nie wiem gdzie jest a co dopiero park przy nim :roll: Choć my z Panią Marą poszliśmy na większy hardcore i w nocy najpierw piliśmy na jakimś przystanku z PKS'em a potem w jakieś bramie na placu Kościuszki (przy Świdnickiej) 8)

Dodano: 2009-04-28 16:48

A kto wam zabrania picia w miejscu publicznym ustawa wyraźnie precyzuje

Cytat:
Art. 14. 2a. Zabrania się spożywania napojów alkoholowych na ulicach, placach i w parkach, z wyjątkiem miejsc przeznaczonych do ich spożycia na miejscu, w punktach sprzedaży tych napojów.

więc na podwórkach w klatkach czy chociażby na plaży spożywanie alkoholu nie podlega karze :twisted:

forever alone immortal

:) Dodano: 2009-04-28 21:57

Moze byc i nawet pod PKS`em Mnie tam wsio ryba

Dodano: 2009-04-28 22:01

mara (Primogen)
mara

KostucH napisał(a):
Choć my z Panią Marą poszliśmy na większy hardcore i w nocy najpierw piliśmy na jakimś przystanku z PKS'em a potem w jakieś bramie na placu Kościuszki (przy Świdnickiej) 8)

To Ty takie szczegóły pamiętasz? 8O :D

W Parku Szczytnickim jest ciemno i miło 8) Albo na wałach gdzieś, za ZOO np.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

:) Dodano: 2009-04-28 22:07

Mozebyć i Sczytnicki :) I koło ZOO tez mozna na walach
Generalnie to mamy wiele mozliwosci

Dodano: 2009-04-28 22:37

No szkoda q..a, że jeszcze dalej nie pojedziemy na tego browara Ludzie, trzeba znaleźć coś w miarę blisko co by nikt (np taki ja) nie narzekał, że za daleko

Mara napisał(a):
To Ty takie szczegóły pamiętasz? 8O :D

No wiesz, trudno nie pamiętać spontanicznego wypadu z chaty o 1 w nocy na wino :D

Który to jest ten Park Szczytnicki? Mieszkam we Wro już prawie 3 lata i dalej nie kojarzę niektórych miejsc :roll: To jest ten za galerią dominikańską czy jeszcze jakiś inny?

Dodano: 2009-04-28 22:41

Tych parkow jest kilka

Dodano: 2009-04-28 22:47

Toś pocieszył Sam za chatą mam park (Południowy, dzielnica Krzyki, zaraz przy Powstańców Śląskich, przed lub za telewizją w zależności od której strony jadąc).

Więc ja proponuję na dzień dobry udać się do jakiegoś lokalu i dogadać się co do geografii pleneru :lol: :D

Dodano: 2009-04-28 22:51

Mozna sie spotkac w centrum a potem to sie zobaczy :)

Dodano: 2009-04-28 23:05

Gut ajdija :idea: :!: Tylko nie pod pręgierzem bo tam zazwyczaj ktoś już na kogoś czeka, hehe.

Btw, doszły mnie słuchy, że Intro znowu będzie czynne :twisted:

Dodano: 2009-04-29 07:39

Podpinam sie pod ogolny pomysl spotkania sie i degustacji piewczka
btw. Kostuszku Ty to masz leb :D

Dodano: 2009-04-29 11:20

Uszanowanie Wielmożnej Kochanej Sąsiadeczce :) Jak sprawy z mieszkankiem? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku :) Dziękuję za poparcie mojej idei i tym o to sposobem jest nas już 5 zdeterminowanych do wspólnej degustacji napojów tudzież zwanych wyskokowymi 8) :twisted:

Dodano: 2009-04-29 11:41

Zapomnialam Ci oswiadczyc moj drogi Mściwoju, ze mimo iz zmieniam mieszkanie lokalizacja zostaje ta sama
wszystko sie jakos ulozylo:)
Jest nas juz 5 ... albo tylko 5... co taka cisza? halo inne stworzenia

Dodano: 2009-04-29 13:21

No to super, że się wszystko u Ciebie poukładało i, że będziesz mogła odprowadzać na praktyki

Propozycja pierwszego zebrania padła na przyszły weekend więc kto wie, może do tej 5 ktoś jeszcze dołączy z czego nie wątpliwie bylibyśmy wszyscy wielce rad :)

Dodano: 2009-04-29 15:42

mara (Primogen)
mara

Ja się jeszcze określę, czy będę, bo tak dalekosiężnych terminów nie umiem planować Mam nadzieję, że uda mi się wybrać.

Dodano: 2009-04-29 15:51

No :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło