I.E.M - Industrial Electro Madness. Strona: 2

Dodano: 2009-05-13 18:13

Impreza udana !!!! :)

Pan Marco prawdopodobnie we wrześniu wybiera się do Szczecina, także jakby co - Szczecin zaprasza! :)

Hmm... wydawało mi się, że w Poznaniu jest o wiele więcej ludzi 'w klimacie' zainteresowanych imprezami tego typu niż u nas w Szczecinie... (myliłam się?)

Dodano: 2009-05-13 18:20

jak wleciałem koło 2.00 to ludu było mało :/

.

Dodano: 2009-05-13 20:11

Kim napisał(a):

Hmm... wydawało mi się, że w Poznaniu jest o wiele więcej ludzi 'w klimacie' zainteresowanych imprezami tego typu niż u nas w Szczecinie... (myliłam się?)

Jak przychodzi co do czego to ludzi wszedzie jest malo :) Niestety to biznes w pewnym sensie wiec pewnie nie mozna liczyc na zbyt czeste imprezki tego typu w Poznaniu.. nie kazdy ma takiego organizatora jak Szczecin
Ale lepiej ponarzekac ze za drogo lub ze klub nie ten :D

i'm.the.bitch.you.hate

Dodano: 2009-05-14 19:15

Taaak... Gdyby nie ten Organizator (z wielkiej litery :))... Ech nie chcę nawet o tym myśleć!!!

No ale prawda jest taka że nie ważne gdzie - ważne z kim! :)

Dodano: 2009-05-15 09:26

No ja myślę, że to nie jest wina organizatorów. Ludzie się przyzwyczaili, że tego typu akcje to imprezy za przysłowiowe czypiędzisiąt i jakoś nie zakumali, że te 25 zł to przez to, że idą na KONCERT (i to dwa:)).
Cóż.. takie jest moje zdanie ;]

Dodano: 2009-05-15 09:41

CHMK napisał(a):
No ja myślę, że to nie jest wina organizatorów. Ludzie się przyzwyczaili, że tego typu akcje to imprezy za przysłowiowe czypiędzisiąt i jakoś nie zakumali, że te 25 zł to przez to, że idą na KONCERT (i to dwa:)).
Cóż.. takie jest moje zdanie ;]

popieram w 100% ;] zrozumiałe jest, że dojazd itp itd dla zespołów nie będzie za darmo :> a co na żywo to na żywo, a nie tam z płyty

Dodano: 2009-05-16 14:13

rndhcs napisał(a):
nie kazdy ma takiego organizatora jak Szczecin

Ale co ty chcesz od organizacji?? Chyba pomyliles organizatora ze sponsorem.
Bo Szczecin ma nie organizatora ale zajebiaszczego SPONSORA, Pana Biznesmena, postac ktorej polscy fani electro powinni postawic pomnik. Powaznie, bez zadnych jaj.
Niech mu zdrowie dopisuje bo teraz Poznan tez bedzie jezdzil do Szczecina na imprezy i koncerty, w sielskim Poznaniu nie warto nic robic i pewnie nie bedzie koncertow juz tutaj. W sumie i tak bylo wiecej chetnych niz na Hocico, ktore w Poznaniu przeciez nie wypalilo i trzeba bylo zapychac do Warszawy

Dodano: 2009-05-16 14:18

Violator napisał(a):

no i czego sie chwalisz?? :wink:
dobra chociaż byla?? <rotfl>

Chwalic to sie nie maczego, tylko plakac... Nie byla dobra...

Dodano: 2009-05-16 16:52

RuczajDJ napisał(a):

Chyba pomyliles organizatora ze sponsorem.

No w sumie tak. Ja zadnych zarzutow co do organizacji IEM nie mam tylko chodzilo ze nie kazdy moze sobie pozwolic na organizowanie imprez z wlasnej kieszeni.. to co zbieramy na nowy pomnik w Szczecinie?? :D

RuczajDJ napisał(a):

W sumie i tak bylo wiecej chetnych niz na Hocico

Mozna znalezc wymowke ze Hocico mialo byc w poniedzialek

i'm.the.bitch.you.hate

Dodano: 2009-05-16 20:25

rndhcs napisał(a):

Mozna znalezc wymowke ze Hocico mialo byc w poniedzialek

Zadna wymowka! Hocico moze byc nawet w poniedzialek!

Dodano: 2009-05-17 07:19

RuczajDJ napisał(a):
[
Zadna wymowka! Hocico moze byc nawet w poniedzialek!

Wiem :) tez juz mialem bilet zakupiony :) ale odbilismy sobie w Wawie

i'm.the.bitch.you.hate

Dodano: 2009-05-17 12:38

jaki sponsor, jaki biznesmen ?
w ogole co to za gadka glupia?

Dodano: 2009-05-17 14:33

soundcliniqum napisał(a):
jaki sponsor, jaki biznesmen ?

Jajco, co sie pytasz jak wiesz.

Dodano: 2009-05-17 14:55

Miałam przyjść, ale przepadło, bo PRACA. Jak zwykle je...ana s...ka jest najważniejsza, bo coś trzeba żryć...

P.S. Nie spodziewam się zrozumienia po studentach, bo to zachlane lenie, żyjące (żerujące) z renty mamusi.

Dodano: 2009-05-17 16:24

hmm..akurat na imprezie widziałam ludzi raczej juz pracujacych a nie wyzyskujacych starsze pokolenie, ale to moze takie moje wrażenie tylko

Mała paczka moich fotek:

http://www.filefactory.com/file/aghab13/n/Industrial_Electro_Madness_rar

Victims, aren't we all...

Dodano: 2009-05-17 18:41

RuczajDJ napisał(a):
[quote:f1456635c9="soundcliniqum"]jaki sponsor, jaki biznesmen ?

Jajco, co sie pytasz jak wiesz.[/quote:f1456635c9]

no wlasnie wiem i dziwia mnie takie okreslenia.
bo ani nie jest facet sponsorem, ani "biznesmenem" ( cokolwiek ma to znaczyc ). Generalnie moze zostawmy tego pana w spokoju.

swoja droga wszystkich zainteresowanych przyjazdem na koncert do szczecina. Patrzcie na kalendarza na dp, na bierzaco dodaje koncerty/imprezy ktorej robimy, jezeli ktos potrzebowalby pomocy ( dojazdy, kimanie, jedzenie, inne atrackje ) to pisac smialo na PM - chetnie pomoge.

lunatic

ps. panie dokrztorze, ladnie to tak jajcami rzucac ?:>

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło