Haemorrhage - Morgue Sweet Home Dodano: 2009-03-20 23:00
hehe, intuicja mi podopowiedziała że ujrzę tutaj recenzje tego świetnego albumu :-D Piękna płyta, "Carcass worship" w wydaniu którego napewno nie powstydziliby się anglicy. Wg mnie Haemorrhage jest najlepszym jak dotąd uczniem Carcassa, znakomicie eksplorującym rejony gore grindu od miejsca gdzie skończyło się "Symphonies..." a zaczeło już "Necrosticism" a Kostnica jest ich najlepszym jak dotąd albumem. Czuć w tej muzyce ekstreme, czuć zgnilizne, czuć pasje i wielką radoche z tych dzwięków. To jest prawdziwy grind core, bez ani grama death metalu :-)
Dodano: 2009-03-21 00:05
Kawał bardzo dobrej muzy :) teraz sie tak nie gra ... szkoda 
.
old Dodano: 2009-03-21 00:20
ano rzadko można spotkać współczesnie tak grający zespół, ale polecam jeszcze The County Medcial Examiners, równierz pięknie celbrują Carcassa starego :-)
a panowie z sekcji Haemorrhage założyli projekt poboczny, który zwie się Greenfly i wydali piękny album "Hidden Pleasures of a Nonexistent Reality" który ładnie hołduje old schoolowemu death metalowi z brzmieniem Haemorrhage, polecam wszystkim maniakom starszych klimatów :-)
Dodano: 2009-03-21 15:41
posłuchałem Greenfly .. nie podoba mi sie. Mocno słychac wpływy Haemorrhage, ale niestety przez to ten death metal wyszedł jaki troche nijaki jak na mój gust
.
greenfly Dodano: 2009-03-21 21:11
E tam, mi się cholernie podoba, niesamowity klimat ma ta płyta, nie porównywalny do nieczego poza Haemorrhage hehe, chłopaki niczego nie udowadniją, grają na luzie, a jednocześnie tworzą orginlany świadomy old school :-)
Dodano: 2009-03-21 21:26
Uczniowie Carcass,a General Surgery?
PAIN IS CAUSER BY PLEASURE
General Surgery Dodano: 2009-03-21 22:29
no oczywiście, zacna kapela. nawet nagrali splita z The County Medical Examiners :-)
Dodano: 2009-03-21 22:53
apropo żeneral sardzeri
18 kwietnia grają w Białymstoku
z wielkim sentymentem wspominam ich występ na Brutal Assault - doskonały koncert to był 
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2009-03-21 23:05
Zreszta General Surgery to jak przyznaja sami czlonkowie zespolu hołd dla Padliny.W ich przypadku brak oryginalnosci(podobnie jak Haemorrhage) wychodzi na dobre! :)
PAIN IS CAUSER BY PLEASURE
Embolism Dodano: 2009-03-21 23:57
jest jeszcze słowacki Embolism, który równie namiętnie eksploruje rejony gore grindu, z większym jednak naciskiem na blastowanie hehe. Polecam ich dwójkę "Mindchaos" taki Haemorrhage na spidzie 
Goth'o'Mania Dark Djs Fest Dodano: 2009-03-26 12:35
wybiera się ktoś ?
Podobno ta odsłona ma być bardzo innowacyjna:>
Nieprzyjemny pan od reggae co nie gra gotyku
Dodano: 2009-03-26 16:51
jejeje!! fairyboy:D:D:D
Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień. Marlena Dietrich