Dodano: 2010-05-13 10:12
| Giftmascherin napisał(a): |
| A ja słucham radio w OpenFM - Castle Party ^^ |
też nie gardzę. w dodatku doskonale promuje festiwal
Dodano: 2010-05-13 10:31 Zmieniono: 2010-05-13 10:33
Jeżeli gdzieś już słucham radia, to w samochodzie. Jeżeli, to Chilli Zet i -czasami- Eska Rock.
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-05-13 19:53
ja słucham radia EURO a gdy chcę odpocząć całkiem od muzyki i fajne audycje publicystyczne posłuchać to tylko RADIO MARYJA
kąt padania równa się kątowi odbicia
Dodano: 2010-05-13 20:07
| oki napisał(a): |
| tylko RADIO MARYJA |
świetnie słucha mi się go w aucie
Dodano: 2010-11-25 16:21
| Benjamin_Breeg napisał(a): |
| Jeżeli gdzieś już słucham radia, to w samochodzie. Jeżeli, to Chilli Zet i -czasami- Eska Rock. |
Chili Zet, Radio Afera, z rzadka też Radio Merkury.
Dodano: 2010-11-25 21:35
Kiedyś była taka stacja z muzyką klasyczną, ale ponieważ nie posiadam od dłuższego czasu takiego przedmiotu, jak radio, nie wiem czy jeszcze rozbrzmiewa w eterze.
Natomiast przez internet słucham często "Digital Gunfire", ale tam raczej tylko elektroniczne dźwięki.
A jak mnie najdzie ochota posłuchać czegoś innego, to szukam... no, nie napiszę gdzie 
Dodano: 2011-09-14 17:18
| Paskievicz napisał(a): |
ja nie słucham radia ale odkąd kupiłem tv lubię pooglądać Vivę i Eska TV. teledyski to o wiele więcej niż sama muza. ostatnio oszalałem na punkcie Lady Gagi !!! a i Timbaland tworzy fajne kawałki
jeśli coś jest fajne według mnie to mam w dupie czy słucha tego jedna osoba czy 6 milardów. grunt, że podoba się mnie. |
w sumie rozsądne podejście:)
Dodano: 2011-09-14 20:04
Muszę Ci przyznać rację,że w radio obecnie leci sama tandetna muzyka,która jest dobra do posłuchania dla zjebów.Kiedyś dobrą muzykę prezentowała radiowa trójka .Kiedy nie włączysz zjebane Rmf fm,czy zetkę słyszysz te same wylansowane gnioty.