The Dillinger Escape Plan - Miss Machine. Strona: 1

THE DILLINGER ESCAPE PLAN - miss machine Dodano: 2006-08-21 17:01

Miss Machine to miazga :twisted: chlopaki chyba nie maja sobie rownych, mloca konkretnie i z przytupem :wink: najlepsze w tym wszystkim jest to, ze takie nagromadzenie halasu w ogole nie meczy (przynajmniej mnie :wink: ), co tu duzo gadac, plyta tak jak i caly zespol genialne 8)

------------------
Deadsy-Book Of Black Dreams

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-11-14 20:11

Faktycznie Miss Machine miażdzy ale chłopaki mają sobie równych a może i nawet lepszych !!! posłuchaj Nyia Hed Held High jak dla mnie totalny odjazd!!! gorąco polecam!!!

http://www.nyia-team.com/

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

www.flylikedog.metal.org.pl

Dodano: 2008-03-10 14:11

Teraz po metalmanii odswiezylem sobie "Miss machine" i widze rzeczy, których w tym krązku nie widziałem. "Ire works" nie jest tak zaawansowana technicznie. W zasadzie jest to chyba najlepszy album, gdzie technika nie przyćmiewa jakości kompozycji - jest tu i czad i melodia i urozmaicenie ... genialna rzecz. trzeba bedzie znowu w sklepie znaleźć ...

.

Dodano: 2008-03-10 15:51

Harlequin napisał(a):
Teraz po metalmanii odswiezylem sobie "Miss machine" i widze rzeczy, których w tym krązku nie widziałem. "Ire works" nie jest tak zaawansowana technicznie. W zasadzie jest to chyba najlepszy album, gdzie technika nie przyćmiewa jakości kompozycji - jest tu i czad i melodia i urozmaicenie ... genialna rzecz. trzeba bedzie znowu w sklepie znaleźć ...

trzeba będzie znowu to zobaczyć :D This feels like neverending...

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-03-13 09:41

DEP na V zlocie DP !!!

.

Dodano: 2008-03-13 10:56

Harlequin napisał(a):
DEP na V zlocie DP !!!

a to 4rty się odbył? oh lol... przegapiłam ;D czujesz GNIEW... oh lol

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-03-13 11:01

My to mamy zlot, gdy jest nas więcej niż 10 osób, wiec tych zlotów było pewno ze 70. DEP w bazylu ... kupa hałasu i 3h obsuwy :lol:

.

Dodano: 2008-04-04 16:23

Jak ktoś tu już słusznie zauważył Miss Machine ma jakby więcej geniuszu od Ire Works, jest bardziej dosadna a jednocześnie i melodyjna.

Forever Begins.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło