THE DILLINGER ESCAPE PLAN - miss machine Dodano: 2006-08-21 17:01
Miss Machine to miazga :twisted: chlopaki chyba nie maja sobie rownych, mloca konkretnie i z przytupem :wink: najlepsze w tym wszystkim jest to, ze takie nagromadzenie halasu w ogole nie meczy (przynajmniej mnie :wink: ), co tu duzo gadac, plyta tak jak i caly zespol genialne 8)
------------------
Deadsy-Book Of Black Dreams
united we stand divided we fall
Dodano: 2006-11-14 20:11
Faktycznie Miss Machine miażdzy ale chłopaki mają sobie równych a może i nawet lepszych !!! posłuchaj Nyia Hed Held High jak dla mnie totalny odjazd!!! gorąco polecam!!!
http://www.nyia-team.com/
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
www.flylikedog.metal.org.pl
Dodano: 2008-03-10 14:11
Teraz po metalmanii odswiezylem sobie "Miss machine" i widze rzeczy, których w tym krązku nie widziałem. "Ire works" nie jest tak zaawansowana technicznie. W zasadzie jest to chyba najlepszy album, gdzie technika nie przyćmiewa jakości kompozycji - jest tu i czad i melodia i urozmaicenie ... genialna rzecz. trzeba bedzie znowu w sklepie znaleźć ...
.
Dodano: 2008-03-10 15:51
| Harlequin napisał(a): |
| Teraz po metalmanii odswiezylem sobie "Miss machine" i widze rzeczy, których w tym krązku nie widziałem. "Ire works" nie jest tak zaawansowana technicznie. W zasadzie jest to chyba najlepszy album, gdzie technika nie przyćmiewa jakości kompozycji - jest tu i czad i melodia i urozmaicenie ... genialna rzecz. trzeba bedzie znowu w sklepie znaleźć ... |
trzeba będzie znowu to zobaczyć :D This feels like neverending...
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-03-13 10:56
| Harlequin napisał(a): |
| DEP na V zlocie DP !!! |
a to 4rty się odbył? oh lol... przegapiłam ;D czujesz GNIEW... oh lol
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-03-13 11:01
My to mamy zlot, gdy jest nas więcej niż 10 osób, wiec tych zlotów było pewno ze 70. DEP w bazylu ... kupa hałasu i 3h obsuwy :lol:
.
Dodano: 2008-04-04 16:23
Jak ktoś tu już słusznie zauważył Miss Machine ma jakby więcej geniuszu od Ire Works, jest bardziej dosadna a jednocześnie i melodyjna.
Forever Begins.